Bil og motor

Basse
13.04.2018 kl 08:46 3060

Det er korrekt oppsummert Hermann. Leasing handler om hva selgerne pusher. Har inngått 3 leasingavtaler på GTE og e-tron i de siste 8 mnd og det er ingen tvil hva selgerne hadde klart på bordet sitt. Så lenge man ikke trenger spesiell egenskaper (lastekap, hengervekt og 4x4) så måker de de store bensin med el-hjelp på deg overalt. Det er jo logisk, når folket TROR de må ha hybrid så vil de være rart om man som selger ikke pratet kundens språk.
Firmaleasing hvor bruken er langkjøring er likevel fortsatt sterkt på diesel, og det betyr jo at noen har fornuften i behold...

Kjennskap til 3 fjellhytteprosjekt på østlandet forteller meg objektivt hvordan "byfolk" resonnerer for tiden. "Oslo ødelegges, vi må bare komme oss vekk på den måten som vi kan". Ikke hørt den før?
Det handler ikke om å flytte, man har jo jobb o.l. forpliktelse som ikke kan endres over natten, det handler om å kjøpe frihet de ikke lenger har tilgang til i byen sin.
Det kommer (er) til å bli fryktelig trangt på fjellet fremover. Ved sjøkanten er det allerede fullt.

Noen får også til å komme seg HELT vekk og ut i friheten. Når man først har klart å komme seg vekk fra by-fengselet vil man neppe tilbake: https://www.nettavisen.no/na24/solgte-til-500000-kroner-over-takst--kjpte-drmmebolig-pa-landet/3423433495.html

"Husøy legger heller ikke skjul på at en viktig grunn for flyttevalget er lokalpolitikernes utvikling av hovedstaden.

– Tilretteleggingen for både småbarnsforeldre og de som har behov for bil den er ikke til stede. De presser oss ut av byen. Kostnadsnivået har blitt betraktelig høyere, og muligheten for parkering er mindre. I og med at vi jobber utenfor byen, så må vi ut og inn av bomringen. Det merkes på lommeboken, fortsetter han."
Redigert 13.04.2018 kl 10:20

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.