Bil og motor

Basse
12.04.2018 kl 00:01 4005

Superspinal

De prosentene dine må være noe du leser fra etiketten på flasken du drikker av :)))

Undersøkelsen du viser til om hvor mange som liker sykkelveier må være hentet ut av MDGs eget interne "apotek". Det er jo bare vas.

I Nettavisen i dag er det en undersøkelse som viser at drøyt 87% av 18000-lesere er NEGATIVE til AP/MDG-Byrådets politikk for "bilfritt byliv".
Meningsmålingene generelt viser også at AP og MDG taper oppslutning.

Hvis MENNESKEVERD skal vinne kan man ikke fanatisk og ukritisk prioritere "miljø" i enhver sammenheng. Spesielt ikke uten å gjøre grundige konsekvensutredninger og ved fremhevelse av subjektive særinteresser eller bruk av usannheter som argument. Det er viktige valg som kommer. Folk er dessverre nå presset til å velge mellom respekt for den enkeltes menneskeverd eller et liv undertrykt av miljøfascisme.

MDG og Oslo AP slik det fremstår som ansvarlig for den ekstremt bilfiendtlige aksjonene som utøves representerer gamle holdninger og bruker metoder som man trodde var historie med murens fall i Berlin og slutten på den kalde krigen. Men nå har vi et gufs av Nord Korea over bystyrene i flere store byer i Norge. Man kan ikke kalle det politikk, for virkemidlene det er snakk om har funksjon som direkte overgrep rette mot folks hverdag og frihetsberøvelse mot de som sliter mest i form av begrenset tilgjengelighet. Lommebokens tykkelse kan "kjøpe" de velstående løs fra begrensningene.

La oss håpe for alles beste fremtid at folk bruker stemmeseddelen til å kaste de arrogante ekstremistene ut av styre og posisjoner allerede i 2019.
Redigert 12.04.2018 kl 00:09

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.