Bil og motor

11.04.2018 kl 23:40 4006

Alt er nok ikke helt riktig. Det som har vært er ikke lenger interessant fordi det er passé. Folk klarer ikke å tilpasse seg så fort, men de som kjøper nytt velger i hovedsak elbiler. Denne andelen er økende og nå 50% som rene elbiler siste mnd.

Andelen av folk som misliker sykkelveiene i Oslo er minkende. 35% av flere tusen spurte liker de nye sykkelveiene og de er en ny ting på bekostning av parkering og plass så det er ganske oppsiktsvekkende.

Hvis miljøet kan vinne og vi kan kaste noen gamle holdninger og tanker i søppelbøtta er kanskje ikke MDG's styre og stell helt feil, selv om ikke alt er riktig. Ingen revolusjoner kan foregå uten kamp og konflikter. De endringene kan også være et opphav til indre konflikter i det enkelte menneske. Selv om man gjorde en ting på en bestemt måte tidligere betyr ikke det at den er suveren, eller at det ikke finnes bedre måter, eller at den rett og slett er feil. Med et helt nytt syn på saken og tingenes tilstand.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.