Gull og gruve

Sailor
11.08.2018 kl 17:27 15800

Hydro er jo det selskapet som burde ha kjøpt patentet, eller leiet det fra NOM.
Når man ser hva slags gjørmeproblemer de har med sin redmud-prosess i søramerika, så hadde det kostet dem mindre enn det brannslukkingen der nede har kostet Hydro, kjøpe brukrett til NOM/IFE's aluminaprosess, enn det det har kostet Hydro så langt.

Hydro er ikke det eneste selskapet på kloden som griser og forgifter med redmud, så for meg er det en gåte at ingen av disse selskapene har sikret seg NOM's prosess. Alle disse aluminiumsprodusentene er fullt klar over NOM/IFE-prosessen. Sitter vel på gjerdet i håp om å fiske opp patentet billig, og for å melke den gamle forurensende prosessanleggene så lenge det går og de ikke får kniven på strupen om å bli rene fra myndigheter og verdenssamfunn.
Solhjell og co er her også å bebreide; hadde disse miljøhylerne ikke klart å forsinke NOM så kraftig, så hadde NOM hatt penger, mannskap og tid til å markedsføre denne prosessen bedre enn de har klart.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.