IKT

Hektar
13.07.2018 kl 08:52 7272

De har et "overskudd" på papiret ja, men alt de tjente i fjor var allerede brukt på Conan Exiles og Dreamworld teknologien før året var omme. Så i realiteten gikk de såvisst ikke med overskudd, men det ser sånn ut fordi de fører mye av sin drift som "investeringskostnader".

Og det er greit nok i og for seg, men problemet som etter hvert vil komme på trappene er at Conan Exiles er ikke verdt så mye som de har bokført det som. Ser det nå på plass 92 på steam (sa det skulle under 70 igjen ila uka gjorde jeg ikke...?), at det ikke ble med på download listen for juni var ikke akkurat flott men det viser jo hvorfor 40% rabatt var nødvendig. Og snart i Humble Bundle sammen med masse andre spill for ($12 - Her sitter vel Funcom kanskje igjen med $1-2 per salg). At spillet skal ha årevis med gode salg er vel ganske klart at ikke blir å skje. Og da må verdien på eiendelen ned.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.