Apcl...en spekulativ Money maker!!!!

Slettet
APCL
04.07.2018 kl 22:25
8930

Dette er en arkivert tråd!
Alert investors!!!!!!
Apcl er desværre blevet en case hvor skribenter som shortguytrader ris-og-otto har brug for at folk som mig skriver positivt om apcl når ris-og-otto selv er i sin (negative) periode....manden er en spekulant som har brug for en stor votalitet for han kan make he's Money....

Ris-og-otto er totalt utroværdig og hans moral er på niveau med goverments i Gambia og Senegal......

Ris-og-otto skifter holdning til apcl casen når kursen nærmer sig lidt over 1 nkr.... cirka 15-20 procent senere skifter Ris-og-otto fra positiv til negativ...det er cirka den cyklus vi oplever....15-20 afkast og ris-og-otto skifter holdning.....patetisk

Desværre kan ris-og-otto påvirke Short gold Diggers investors med hans skizofrene propaganda!!!!!

Jeg kan ikke tage dette cirkus alvorligt mere og vil absolut ikke være med til at komme med positive input for at en svindler som ris-og-otto kan nyde godt af at måske visse investors faktisk handler ud fra den information som jeg bidrager med.....folk som ris-og-otto er dræbende for en balanceret debat på dette forum.....

the end for MR.HIFI......
JEG VIL IKKE VÆRE EN DEL AF RIS-OG-OTTOs
LATTERLIGE CIRKUS!!!!!! REMEMBER THAT GUYS....I ER EN BRIK I RIS-OG-OTTOS DAYTRADING HORROR.....

OVER AND OUT.......KEEP THE CHANGE...
Redigert 04.07.2018 kl 22:34 Arkivert
Opp+
04.07.2018 kl 22:38
5951

Hehe, trur ikke ris og Otto påvirker en dritt. Han holder på sånn i mange aksjer. Trur ikke han tjener så my penger heller. Det er jo bare å ignorere hans innlegg, trur faktisk de fleste gjør det. Stakkars mann
Arkivert
rischioso
06.07.2018 kl 01:28
5688


Det snakkes så mye om en ris-otto, er ikke det en slags forrett?

https://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/risotto/

------------

Mr Hifi,

fra spøk til alvor.

Skjønner til dels at det kan være frustrerende når noen kommer og peker på tolkningsgalskapen...

Det er viktig å forholde seg til det som faktisk skjer og har ikke noe med aksjekursen å gjøre, men hva som faktisk blir meldt og ikke minst hva som faktisk skjer/ikke skjer.

Siste melding fra selskapet er det som har lagt press på aksjekursen og ikke noe annet. Selskapet avkreftet i den meldingen alle påståtte samtaler som menigheten har nevnt så mange ganger at det til slutt ble til en alternativ sannhet.

Det har ikke vært noen samtaler, selskapet har hatt et ønske om det, men det ble aldri noe av fordi Senegal ikke hadde noe ønske om det og av samme grunn så har selskapet nå gått rettens vei i håp om at det skal skje noe nettopp fordi de ikke hadde noe annet valg - ikke her heller (som i Gambia).

Denne sannhet er jo ensidig negativ i tillegg til at fra nå av og fremover så må man stålsette seg for en ørkenvandring for en arbitration prosess tar tid og saken har ikke en gang blitt registrert hos ICSID...

Det å måtte innse det faktum når man har trodd på feil premisser om at en løsning var rett rundt hjørnet var nok en kalddusj, men det er jo ingen andres feil ens en egen som med åpne øyne har vært med på å skape en alternativ sannhet som man burde ha forstått ville bli avslørt en dag - som den nå ble...
Arkivert
thief
06.07.2018 kl 08:00
5528

Kan ikke du ta deg 5min på benken da ris,tragisk spiller:)Kommer jo bare med vissvass!!

"Siste melding fra selskapet er det som har lagt press på aksjekursen og ikke noe annet. Selskapet avkreftet i den meldingen alle påståtte samtaler som menigheten har nevnt så mange ganger at det til slutt ble til en alternativ sannhet."

EHHH,var vel nettopp det de ikke gjorde.De ville vel ikke avkrefte om det hadde vært samtaler med Gambia.

Og når det kommer til Senegal,skjønner vel oxo du(selv om det er vanskelig),at de mest sannsynlig har hatt samtaler,men ikke kommet til enighet.Apcl sitter ikke 2mnd over sin deadline og tvinner tommeltotter,for så å sende inn saken til voldgift:)Der har det vært forhandlinger.Og når de har snakket i så lang tid er det vel opplagt at Senegal har hatt noe å gi,men kanskje ikke nok.Apcl godtar jo ikke hva som helst,hvis de mener de har en god sak(som de ettertrykkelig har sagt flere ganger)Apcl går ikke så langt over sin deadline,hvis Senegal hadde konsekvent avvist dem,da hadde nok søknaden om voldgift blitt sendt med en gang etter at de første 3mnd var ferdig!:)

Så å si at apcl med siste melding avkrefter forhandlinger/samtaler med Gambia/Senegal,er jo bare rør!Og snakke om ørkenvandring kan du gjøre i ele,der er du god til å spekulere,alt gått i dass,he...he!
Arkivert
henrik9
06.07.2018 kl 08:09
5497

risotto
Her påstår du at det ikke har vært samtaler mellom apcl og Senegal.
Dette selv om du gjentatte ganger sier at det er det som meldes fra selskapet som gjelder og at spekulasjoner og tolkninger utover dette ikke har verdi.
Mao du holder deg til meldingene når det støtter din agenda, men nå ser du bort fra en del av innholdet hvor det bekreftes samtaler.

sitat siste update:
Unfortunately, the parties were unable to resolve the disputes during the defined timeframe and during a period of subsequent discussions, and accordingly the Company's subsidiary African Petroleum Senegal Limited has lodged Request for Arbitration documents with the International Centre for the Settlement of Investment Disputes ("ICSID") in order to protect its interests in the ROP and SOSP blocks in Senegal.
Arkivert
Knievel
06.07.2018 kl 08:44
5381

Hahaha, ris krever sitt neste offer. Enda en uheldig sjel må legges inn i tvangstrøye, mistet sitt siste vett etter Ris sin ustanselig flipflopping mellom haus og bajs. Hva er sannheten, hva er ekte, er jeg ekte? tenker han mens mennene i hvite frakker fører hifi bort fra datamaskinen.
Arkivert
rischioso
06.07.2018 kl 13:50
5190


Det er ikke en vingling mellom baiss og hauss - det er endringer i caset som er årsaken til at man endrer mening.

Man kan ikke tviholde på en mening når ting skjer/ikke skjer som går på tvers av det man så for seg tidligere.

At noen nå fortsatt velger å tro på at det er en løsning rett rundt hjørnet når selskapet nå har meldt at de må gå rettens vei begge plasser så gir jo ikke det noen mening.

Selskapet har svart på hvitt meldt at de ikke har fått noen formell tilbakemelding fra verken Gambia eller Senegal på søknaden om forlengelse så betyr jo det ikke annet enn at de er blitt ignorert.

Om dere da har et ønske om å tro at ignorering er samtaler så får det være for deres regning - samtaler betyr at begge parter snakker sammen og ikke at kun 1 part er åpen for samtaler og at den andre parten ikke svarer...:)
Redigert 06.07.2018 kl 13:51 Arkivert
oops16
06.07.2018 kl 13:54
5189

I Senegal har de nå i over 1 år (14mnd) vært klar over hva som kommer. Denne er fra 5. mai 2017.

"The London-based company notes that it holds "90% of the hydrocarbon production research and sharing contract on the Rufisque Offshore Deep" block. And this contract remains "active" until it is terminated by a termination procedure. "To date, the Republic of Senegal has not validly adopted such termination procedure, and as a result, the company reserves its rights under the contract for research and sharing of hydrocarbon production", can we read on the text.

So, we understand why Thierno Alassane Sall refused to sign the agreement between the State of Senegal and the French giant, Total.

This case is far from over. He may have other twists in the days to come.

Halima-News "

https://sanslimitesn.com/scandale-petrolier-african-petroleum-rejette-le-contrat-signe-entre-le-senegal-et-total/
Arkivert
rischioso
06.07.2018 kl 14:06
5164


opps,

og der kom man i gang igjen med gamle blogger artikler ispedd deres meninger - det var jammen på tide...:)
Redigert 06.07.2018 kl 14:36 Arkivert
Konjagi
06.07.2018 kl 15:16
5017

Hadde ris og otto operert på denne måten i det «virkelige liv» utenom dette anonyme rommet (sandkassen/lekegrinda), ville vedkommende vært under konstant legetilsyn.

Richoso: Beklager, men jeg synes dette du holder på er tragisk på alle måter
Arkivert
jjdnoi78
06.07.2018 kl 15:31
5000

risIDIOTO er bare en ensom stakkel der ikke har andet at lave 24/7 sommer vinter jul nytår påske pinse lad vær med at tage det seriøs han har det ikke godt med sig selv TRIST!!
Arkivert
rischioso
06.07.2018 kl 15:47
4969


konjagi,

skjønner godt at du tror at alle andre lever et alternativ liv når du selv gjør det gjennom å spre alternativ sannhet på forumet.

Jeg skriver ut i fra tingenes reelle status og ikke fra en alternativ status.

I en reell verden så ville alle de som skriver alternative sannheter kalles lystløgnere - her kaller vi det en alternativ sannhet av høflighetsgrunner, men betydningen er den samme...
Redigert 06.07.2018 kl 15:50 Arkivert
jjdnoi78
06.07.2018 kl 16:10
4919

IGEN trist at se risIDIOTO"S 24/7 BLABLABLABLA....... tragisk!! ensomheden lyser ud af ham!!
Arkivert
Slettet
06.07.2018 kl 23:23
4781

June 29, 2018
The Respondent files a further submission on its preliminary objections under ICSID Arbitration Rule 41 (5).

canceled!!!!! Just wait and see....

Update coming very Soon....5-4-3-2-1
im back suckers.... KEEP THE CHANGE!!
do you feel lucky punk...

If you call someone a sucker, you mean that it is very easy to cheat them.
(Solux/ris-og-otto)

Arkivert
thief
06.07.2018 kl 23:52
4769

Her blir det STORGEVINST:)3-4-5kr!Bare å vente på avgjørelse!

Gambia har jo ingenting å tape på og vente til saken blir avvist eller ikke,før de forhandler.Så der er det noe venting enda.Men når den dagen kommer,hvor saken ikke blir avvist,blir det fart:)Og med 99% sikkerhet blir den ikke avvist.Leser man litt rundt den regelen,ligger lista høyt for å avvise en sak:)

I Senegal kan avgjørelse komme når som helst.Ganske så sikker på at Senegal har kommet med et tilbud til apcl i løpet av de 3mnd med forhandlinger + 2 ekstra måneder med samtaler på overtid.Men at apcl muligens syntes det var en dårlig deal.Hadde Senegal vært helt klare på at apcl ikke får noe,hvorfor sitte 2mnd på overtid?Gir jo ingen mening!Siden apcl mener de har en sterk sak,"both in Law and fact",så godtar de nok ikke hvilken som helst avtale.Så nå,hvor apcl setter inn ekstra press,tror jeg vi når som helst kan få en melding!Garantert at Senegal føler seg meget usikker,hvis det går mot sak.De har med stor sannsynlighet ikke fulgt "reglene",når det kommer til lisensene,total inn på rop osv.De har nok noen svin på skogen.Så vegrer seg nok å kjøre denne saken fullt ut!:)

Men vi får se,kan tippe begge veier,men sitter med en veldig god følelse.Ser man hvordan ting er gjort/ikke gjort og alt kaoset som har vært,har de nok gjort feil,som vil felle dem i en sak.Og når jp sier "Law and fact",har nok apcl vært flinkere til å passe på å gjøre ting etter boka og ikke etter jungelloven(som Gambia/Senegal tydeligvis har brukt:))!Nei,dette ror apcl i land,iallfall noen av lisensene og da er vi fort opp en del kroner:)!
Arkivert
rischioso
07.07.2018 kl 00:39
4738


thief,

Du sier at det er 99% sikkert at avvisningssøknaden til Gambia ikke får medhold og at det da blir fart - hva legger du i fart om du gjør om fart til tid?

Du sier at i Senegal kan en avgjørelse komme når som helst - på hvilket grunnlag mener du det?
Redigert 07.07.2018 kl 01:07 Arkivert
ketle homeowner
07.07.2018 kl 00:46
4735

Svært risikabel aksje vil jeg tro. Liten sannsynlighet for success. Men ikke helt null sanns.
Arkivert
jjdnoi78
07.07.2018 kl 00:47
4725

spot on !!! thief
Redigert 07.07.2018 kl 00:51 Arkivert
Slettet
07.07.2018 kl 00:58
4706

Præcist!!!!! SPOT ON THIEF!!!!

Just wait and see....hvis man er i tvivl om hvordan business er i Afrika, så bare lav lidt research om salg af rop licensen!!!!!!fact
Arkivert
Slettet
07.07.2018 kl 00:58
4725

Præcist!!!!! SPOT ON THIEF!!!!

Just wait and see....hvis man er i tvivl om hvordan business er i Afrika, så bare lav lidt research om salg af rop licensen!!!!!!fact


16/05/2017
How Total got the energy minister fired over Rufisque (ROP)

Total has managed to shake off no less than six rivals in its bid to become the operator of the extremely high potential Rufisque Offshore Profond permit (AEI 791). According to information gleaned by Africa Energy Intelligence in Dakar, American firms Kosmos, Anadarko and ExxonMobil as well as British major Shell, the Australian Woodside and China’s CITIC, were all in the running to take over the permit. Total’s intense lobbying of the Senegalese presidency (AEI 792) to win the permit ricocheted through the country’s political sphere.

Just before the official statement was made to award Total the contract on Tuesday May 2, energy minister Thierno Alassane Sall was dismissed from his duties by presidential decree. According to our sources, his dismissal is directly related to the Rufisque deal. Several of Total’s rivals had submitted more attractive bids than the French major, and the energy minister, in office since July 2014, had campaigned for the highest offer to be nominated. Actively courted by Total, Senegal’s president Macky Sall chose to award the French oil firm the contract on operational but also political grounds. The contract was awarded the day before the second round of the French presidential elections won by Emmanuel Macron. By sending a clear message to the new French president, Senegal is hoping to build a long-lasting relationship with the new French administration (its neighbour Mauritania made the same call by granting Total a permit on May 11, three days after the election, as Africa Energy Intelligence revealed - AEI 792).

Rufisque had become a vital win for the French major: under the group’s head of E&P, Arnaud Breuillac, Total had first tried to secure the Senegalese and Mauritanian permits that make up the colossal Tortue gas field (AEI 790). It had submitted an offer to Kosmos, operator of the permits, who eventually signed a deal with BP.

In the wake of this rebuttal, Total CEO Patrick Pouyanne took the matter into his own hands, personally meeting with the Senegal presidency on several occasions. The group offered less than $100 million for a 90% stake in the permit. Total has committed to carry out and pay for a seismic survey of the very deep sections of Senegal’s offshore, an area that has been very little explored, in association with national firm Petrosen. To date, the only data the Senegal has on its deep offshore is a 2D seismic study covering 1,800 sq.m ordered in 2007 by Petrosen. In exchange for a more detailed survey covering a larger area, Total was authorised by the Senegalese authorities to purchase a second block in the country’s deep offshore

https://www.africaintelligence.com/AEM/oil/2017/05/16/how-total-got-the-energy-minister-fired-over-rufisque,108233770-ART
Redigert 07.07.2018 kl 01:26 Arkivert
rischioso
07.07.2018 kl 01:51
4657


Mr Hifi,

min kjære forum (u)venn og sparringspartner - velkommen tilbake skal du være...:)

Greit å få med seg at vi nå er godt inne i juli hvor APCL nettopp måtte gå til det skrittet og åpne en arbitration sak også mot Senegal som mot Gambia fordi de ikke har fått noen formell tilbakemelding - selv ikke etter hele 14mdr inkludert deadline og trussel om rettslige skritt og enda noen måneder etter deadline som et siste håp, men fortsatt ignorering fra Senegal sin side...

Da er det vel liten vits i å komme drassende med gammel artikkel i fra mai og heller fokusere på den rettslige prosessen fremover så slipper vi alle tolkninger og kan endelig og omsider forholde oss til fakta om og rundt det som faktisk skjer/ikke skjer...
Redigert 07.07.2018 kl 01:52 Arkivert
Wrinkler
07.07.2018 kl 09:03
4603

Bra rischioso.
Arkivert
Ravse
07.07.2018 kl 09:53
4541

Ønsketænkning er der meget af her i APCL aktien. Kigger vi en måneds tid tilbage, så var der en del mediedækning, som pegede i retningen af en mindelig aftale mellem ikke bare APCL/Gambia men også APCL/Senegal.

I dag må vi jo bare konstatere følgende:

1. Timis har ikke solgt sig ud som et led i en forhandling med Senegal.
2. Total/ENI står ikke klar som farm-in partner.
3. Man er ikke nået nærmere nogen aftale med Senegal ej heller Gambia. Tværtimod.

At man ikke har været i stand til at opnå en tilfredsstillende aftale, og at man nu også etablerer voldgift mod Senegal kan umiddelbart lyde flot. Det kunne antyde, at der trods alt har været kommunikation parterne imellem. Men i virkeligheden skal man nok se det overvejende sandsynligt, at det eneste form for kommunikation, der har fundet sted, er en monolog fra APCL's side med komplet stilhed fra Senegal/Gambia.

Er man fortsat i aktien eller tænker at købe sig ind, så bør man have på radaren, at A1, A4, ROP og SOSP må anses som værende tabte værdier, og at det ene og alene er kontantbeholdningen samt det potentiale, der ligger i SL licenserne, som skal forsvare dagens kurs. Alt andet er som sagt ønsketænkning. Hvis man mener andet, vil jeg personligt kalde det irrationelt forelsket i aktien.

APCL er bare ikke nogen særlig populær partner for hverken Senegal eller Gambia, og lige meget hvor meget man har kontrakterne i orden, så nytter det ikke noget, hvis man grundlæggende er uønsket i landene. APCL har haft sin chance. De har forspildt den igennem en længere årrække. Længere er den ikke.
Arkivert
thief
07.07.2018 kl 10:10
4517

"APCL er bare ikke nogen særlig populær partner for hverken Senegal eller Gambia, og lige meget hvor meget man har kontrakterne i orden, så nytter det ikke noget, hvis man grundlæggende er uønsket i landene"

Tuller du:)?sier litt om nivået her,he..he!Hvorfor tror du vi har kontrakter???Selv om man ikke er best likt,så skal selvfølgelig kontrakten gjelde!Hvordan tror du samfunnet hadde fungert,hvis en kontrakt ikke var gyldig fordi man var upopulær??he...he!Dummeste jeg har hørt på lenge her,verre en ris jo!
Arkivert
Ravse
07.07.2018 kl 10:34
4516

thief,

Det tog dig ikke mange sekunder at lave en stråmand ud af det jeg skrev. Det dummeste her på forumet ville være, hvis jeg kommenterede yderligere på den slags.

Hehe...
Arkivert
jjdnoi78
07.07.2018 kl 10:59
4455

ravse det tager ikke mange sekunder at se at det du skriver er noget BLABLABLABLABLA.......
Arkivert
Slettet
07.07.2018 kl 11:03
4452

Ravse,jeg tror ikke apcl starter abitration Processen i ren desperation!!

Apcl ville nok bruge abitration penge på Sierra Leone licenserne, hvis de mente at de står svagt juridisk i voldgiftssagerne....

Hvad der kommer til ske hvis apcl rent faktisk får medhold og vinder over goverments er komplet umuligt at forudsige!!!! Det kan måske sætte gang i en konstruktiv proces....eller det kan ende med et kæmpe erstatningskrav fra apcls side....

nu er abitration Processen startet og mon ikke goverments respekterer den afgørelse der kommer i sagen....

Bliver udfaldet at apcl sidder tilbage med licenser i en begrænset periode bliver det piece of cake for apcl at finde en oil major for EXPLORATION.....der er kæmpe interesse for de licenser...
Det er rop et glimrende eksempel på!!!!

Det er alt for tidligt at kaste håndklædet i ringen RAVSE!!!!
DET ER FØRST NU DET BLIVER RIGTIG SPÆNDENDE....DET JURIDISKE ASPEKT I KONTRAKTERNE!!!!!FACT
Redigert 07.07.2018 kl 11:05 Arkivert
rischioso
07.07.2018 kl 11:07
4485


Ravse,

godt innspill med gode refleksjoner - hyggelig og se at du omsider har tatt til vettet...:)

Spesielt interessant og ikke minst viktig er det siste avsnittet du skrev (som også var det eneste "thief" hang seg opp i) og det av flere grunner:

(1) thief har ikke kommet tilbake på mine spørsmål ang estimert tidsbruk - noe som er forståelig om man kjenner til arbitration prosesser så vil jo ikke det være til APCL sin fordel.

http://forum.hegnar.no/post.asp?id=22145033

(2) At thief og hans like tenker I-Land når selskapet har problemer i et U-Land gjør jo ikke saken noe bedre - da er det heller ingen garanti for at kontrakter hjelper og spesielt ikke når det er landets myndigheter som er motpart og ikke ønsker noe videre samarbeid.

For å sette dette i perspektiv så kan vi se på følgende konkrete og høyst dagsaktuelle sak hvor Gambiske myndigheter ikke ønsker noe videre samarbeid med sin motpart på tross av at de tapte saken:

CASE ARB/09/19

https://icsid.worldbank.org/en/Pages/cases/casedetail.aspx?CaseNo=ARB/09/19

For å gjøre en kort oppsummering:

(1) Saken ble opprettet - okt 2009

(2) Dom falt i Gambias disfavør - juli 2015

(3) Gambia søkte om å få dommen annullert - nov 2015

(4) Saken har fortsatt status som pending - juni 2018.

* Mao, her har Gambia drenert saken i hele 6 år før det falt en dom - en dom som gikk dem i mot. Motparten står nå 3 år etter de fikk dommen som gikk i deres favør og hele 9 år etter at saken ble startet helt hjelpeløse med dommen i hånda og kan ikke gjøre noe.

Man kan jo selv tenke seg hva en slik situasjon vil gjøre med APCL om ledetiden for deres sak vil ende opp med noe lignende - de som knapt har penger til å overleve som selskap 12mdr frem i tid....

Det er dette som vil kunne bli realiteten fremover og da hjelper det vel lite om hva som står i kontrakten ei heller om selskapet har en god eller dårlig sak.

For som jeg har vært inne på mang en gang, det er tiden som er viktigst og spesielt for APCL, det er den som sakte men sikkert kan kvele selskapet noe selskapet selv er fullstendig klar over og derfor har ventet i det lengste med å anlegge sak i håpet om at det skulle løse seg.

Dette er noe både Senegal og Gambia også er fullstendig klar over og om de ikke ønsker videre smarbeid med APCL noe de frem til i dag har bevist at de ikke gjør så bør vi ta høyde for at de vil bruke tiden for alt det er verdt også i saken mot APCL...
Redigert 07.07.2018 kl 11:33 Arkivert
Slettet
07.07.2018 kl 11:55
4386Klovnen ris-og-otto har vist fået en hjernerystelse!!!!

Gambia havde nok ikke sat A1-A4 licenser til salg på det internationale marked i november 2017, hvis de forventer en voldgiftssag skulle tage 3-9 år....ha ha


Manden er jo komplet blank...
Arkivert
Slettet
07.07.2018 kl 11:58
4388

Klovnen ris-og-otto har vist fået en hjernerystelse!!!!

Gambia havde nok ikke sat A1-A4 licenser til salg på det internationale marked i november 2017, hvis de forventer en voldgiftssag skulle tage 3-9 år....ha ha


Manden er jo komplet blank...

Iøvrigt tror jeg apcl står væsentligt bedre økonomisk end Gambia!!! Gambia er bankerot og er finansieret via lånte penge... surprise

Selv diktator Yamahas nokia 3310 er sat på auktion,
så Gambia kan få penge i statskassen..
Redigert 07.07.2018 kl 12:06 Arkivert
oivindl
07.07.2018 kl 12:03
4374

Rischioso: "...thief har ikke kommet tilbake på mine spørsmål ang estimert tidsbruk - noe som er forståelig om man kjenner til arbitration prosesser så vil jo ikke det være til APCL sin fordel."

Dette har du jo selv støttet, Rischioso, men fant ingen presis tidsangivelse hos deg heller:

"Dette til sammen vil helt klart legge press på myndighetene hvor man skulle tro at de vil ha et ønske om å få disse sakene ut av verden på den ene eller andre måten.

Så at etableringen av arbitration også her ikke bare var nødvendig, men at det også er en viktig del av et taktisk spill fra APCL sin side tror jeg nok de fleste vil kunne være enig i.

Det blir spennende og følge utviklingen for som tidligere nevnt - siste ord i saken(e) er langt i fra sagt og det er først nå at man kan forvente at ting vil begynne og skje fremover."
Arkivert
Slettet
07.07.2018 kl 12:15
4365

Fact!!!!
Arkivert
brumlemann
07.07.2018 kl 12:54
4342

mr hifi
regnestykke
hvor lenge har et selskap penger når inntekten er null, en abritation koster et par mill $ pr stykk, og selskapet har ca 10 mill i cash, løpende utgifter til drift og lønninger og 16 mill i gjeld, + renteutgifter på ca 1,5 mill pr år, + at de må fortsatt betale lisenspenger for de stedene de ønsker å beholde. + I følge avsatt revisor i 2017 skrev han at APCL hadde ca 44 mill dollar i forpliktende utgifter i løpet av 2018 første halvår. Hva vil skje den dagen de ikke har penger til betale mer lisenspenger, vil de da fortsatt ha rettigheter both in fact and law?
Arkivert
Solux
07.07.2018 kl 13:22
4319

Ingen kan være uenige om at apcl ikke gav oss det vi alle forventet. De har lagt ballen mer død enn vi noen gang trodde som at SOSP var vår på bekostning av rop og Gambia ville forhandle.

Det er mer som har skjedd etter PM O, og det er det som skiftet min mening. Det er bekreftet av selskapet at det blir rettens vei og ingen avtale.

Gambia har også gått ut å sagt at de ikke forhandler og at de er klar for å møte apcl i retten.

Så når dette er status så endrer jeg fra positiv til negativ. Hvorfor gjør ikke du? Det blir bare håp og tro fra din side og ikke et snev realisme når myndighet og apcl sier det ikke blir avtale før retten.
Arkivert
Ravse
07.07.2018 kl 13:41
4292

Jeg er meget enig med Solux.
Arkivert
oivindl
07.07.2018 kl 13:43
4290

Solux, skal du imponere Rischioso med baisingen din, må du nok skjerpe deg


Innlegg av: rischioso (27.06.18 02:45 ), lest 792 ganger
Ticker: APCL
RE^1: APCL - Gambia denies negotiation with AP!

Solux

Det er 2 ting som er viktig om baissingen skal ha noen effekt av betydning og ikke bare ende opp med å bli ubetydelig støy:...

...Det er aldri enkelt å skulle baisse et case som hausser seg selv - så lykke til med akkurat det, men noen profit av sånt blir det aldri...:)"

Velmente råd fra Rischioso der altså, Solux. Kanskje også noe for deg Brumlemann:-)
Arkivert
rischioso
07.07.2018 kl 13:58
4279


oivindl,

du er jo bare helt tragisk noe de fleste forhåpentligvis begynner å forstå...

En stakkar som aldri deler noe som helst av verdi om caset, men alltid full av patetiske og helt mislykkede forsøk på å henge ut noen for noe de har sagt en eller annen gang uten å ta hensyn til at tiden ikke står stille, men at ting endrer seg - det er det og kun det du bruker tid på og liksom bidrar med...

Hver eneste tråd ødelegger du på denne måten - for oss som kjenner caset er det jo egentlig ett fett, men for alle andre dere har lurt inn på basis av ihjeltolkninger som ikke henger på greip og andre som ikke kjenner caset og vurderer en inngang - det er disse dere lurer gjennom å skulle dekke over ting som er eller kan være av betydning men med negativt fortegn.

Meningen med forumet var nok en helt annen en det du bruker det til så kanskje på tide og lese deg opp på forumreglene når du allikevel er i farta med å finne frem gamle innlegg hvor du kan ta ting ut av en sammenheng...
Arkivert
tuja
07.07.2018 kl 14:03
4259

He he, Risch.
Unnskyld at jeg humrer litt.
Gamle innlegg? Alt er relativt, men slutten av juni er vel ganske ferskt? Ivertfall i mitt hode.

Fortsatt god helg(din luring).

:)
Arkivert
Frodo1
07.07.2018 kl 14:07
4251

Tror det er påtide Rotto igjen setter kurs til Thailand. Er ikke helt i vater. Kanskje en håndfull ladyboys (aka transformers) kan hjelpe...
Arkivert
oivindl
07.07.2018 kl 14:10
4244

Rischioso, hvilke vesentlig utvikling har skjedd etter de siste sitatene?

Du må finne deg i å bli konfrontert med uttalelser du selv har gitt under samme situasjon vi fortsatt befinner oss i.

Målet er forøvrig det samme som tidligere nemlig enkel kildekritikk, gjerne med et snev av ironi, nettopp for å belyse hvilke skribenter som har troverdighet.
Noe du forøvrig har påpekt du ikke er opptatt av. Da er det kanskje ikke underlig at flere savner den egenskapen hos deg.
Arkivert
oivindl
07.07.2018 kl 14:36
4215

Solux, hvilke nye signaler har kommet fra APCL etter forrige PM?
Dette skrev de selv:
"Due to legal confidentiality considerations and commercial sensitivities
associated with the arbitration process, the Company intends to only provide
material updates to shareholders as and when appropriate.bx"

Og da var du som vist svært positiv.
Arkivert
rischioso
07.07.2018 kl 14:43
4249


Solux,

RE - Så når dette er status så endrer jeg fra positiv til negativ. Hvorfor gjør ikke du? Det blir bare håp og tro fra din side og ikke et snev realisme når myndighet og apcl sier det ikke blir avtale før retten.

* Det er nok en fornektelse som ligger til grunn for dette. Noen virker dessverre å være skrudd sammen slik at når de først har etablert en mening så virker den å skulle vare i all evighet uansett hva som skjer undervegs. Dette sammen med at mange dessverre ikke ønsker å ta et lite tap i håpet om at de snart skal være i en god pluss noe som veldig ofte ender med at den lille minusen blir betydelig og da er det gjerne for sent...

Man må bare innse at uenigheten ikke er i Europa, men i Afrika. Saken går riktignok for retten i Europa, men når ikke den Europeiske retten har noen rettslig gjennomføringskraft av dommen i en annen stat så hjelper det jo lite med å gi medhold om myndighetene ikke har et ønske om å rette seg etter dommen.

Dette er av så stor viktighet at man ikke bør ignorere denne realitet. Det skjer ikke alltid - ei heller overalt i Afrika, men nå har vi jo funnet bevis for at akkurat det har skjedd og fortsatt skjer i Gambia som med det gamle regimet også med det nye regimet legger vi denne dagsaktuelle pågående saken til grunn:

https://icsid.worldbank.org/en/Pages/cases/casedetail.aspx?CaseNo=ARB/09/19

Senegal og Gambia er som brødre å regne og de har frem til nå virket å benytte seg av den samme ignoreringstaktikken mot APCL - det er derfor stor sannsynlighet for at de vil fortsette å bruke den samme taktikken fremover så lenge den fungerer for Gambia så vil den også kunne fungere for Senegal da begge sakene er grunnleggende like.

Når vi nå er blitt gjort oppmerksomme på hva de er i stand til gjennom:

ÅPNE Fane "Procedural Details"

https://icsid.worldbank.org/en/Pages/cases/casedetail.aspx?CaseNo=ARB/09/19

Så bør man ikke ignorere muligheten for at de vil repetere denne taktikken som vil være drepende for APCL pga den pressede økonomiske situasjonen APCL befinner seg i helt uten inntekter og uten utsikter for inntekter fremover bortsett fra et svakt og høyst usikkert håp om at noe skal materialisere seg gjennom SL i slutten av året eller begynnelsen av neste.

Det er dessverre slik jussen kan fungere og når man bruker noen av bransjens mest skarpskodde og ikke bare et men hele 3 slike advokat firmaer, så er også sannsynligheten stor for at de vil kunne lykkes.

Det er ikke noen hvem som helst Gambia bruker hvor man kan lese mer om disse her:

(1) Omnia Strategy, London, U.K.

http://omniastrategy.com/

(2) Edi M.O. Faal, Los Angeles, CA, U.S.A.

http://www.intldisputelaw.com/

(3) Lucas Bastin, London, U.K.

https://essexcourt.com/barrister/lucas-bastin/

Kilde:

https://icsid.worldbank.org/en/Pages/cases/casedetail.aspx?CaseNo=ARB/17/38

* Mao, Gambia har denne gangen alliert seg med advokater i en helt annen klasse enn de tidligere har gjort hvor alle 3 advokatfirmaene kan vise til at de er spesialister innenfor arbitration med bred erfaring fra store og tyngre saker - alt ligger derfor til rette for at de denne gangen har til hensikt å kjøre saken helt ut - i alle fall burde man ikke ignorere gjennom å avskrive det så for heller tiden fremover gi oss fasiten...

Dette var mitt bidrag for denne gang så får heller den enkelte bruke det til hva man måtte ønske...:)

En fortsatt God Helg ønskes ALLE!
Redigert 07.07.2018 kl 15:51 Arkivert
Solux
07.07.2018 kl 15:01
4175

Helt rett R, caset er ikke som det er en gang var. Følte personlig siste oppdatering viste siste tillit og forventing som ikke var på linje med min. Jeg har vært med lenge og vært med fra 2-12.3kr og ned igjen, så de som ikke hører på meg har ikke vært i situasjonen som skjedde forrige sommer.

Videre så skjønner man at en erstatning ikke er positivt for apcl. Som er straffen statene får om de taper i retten og allerede har delt de ut som rop til total og mulig Gambia som allerede jakter nye majorer på A1ogA4. Apcl trenger lisenser og ikke penger..

Tilslutt så er sannsynligheten for en god avtale så minimal at å heller kjøpe når man vet noe er absolutt det beste. Slik det er nå er apcl for høyt priset til å vite at retten er veien og 1-2 år frem i tid før avklaring.
Arkivert
tuja
07.07.2018 kl 15:09
4172

Herre jemini for en gjeng.
Rene komikveld.
Ta egne valg, og ikke la tradere påvirke din egen tro om hva utfallet kan bli til slutt. Spør deg selv om du er villig til å satse 50-100k, og muligens tape halvparten, eller satse på inngang rundt krona og få muligheten til 5-10 ganger pengene igjen.
Reknestykket er enkelt for min del.
Og Solux, jeg var med fra krona til 7-8kr sist gang aksjen fløy avgårde. Hoppet av 4kr for tidlig, men slik er børs. Nå satser jeg på reprise, noe som er fullt mulig.

Fortsatt god helg. Jeg sover godt med APCL i portefølgen. Men det er andre aksjer som er hovedfokus.

Happy hunting :)
Arkivert
Konjagi
07.07.2018 kl 17:03
4095

Ja, Tuja.

Dette er huskestue, muppetshow, galematias og hele pakka. At to mennesker mednoen få andre klarer å holde det gående 24/7 med all denne komikken er jo utrolig.

Det må være noe stort på gang, siden traderne sprøytemaler APCL trådene på denne måten?
Arkivert
Slettet
07.07.2018 kl 17:13
4092

Konjagi, der er helt sikkert en grund til at solux og ris-og-otto sidder 24/7 og spreder propaganda...do the math..

De vil meget gerne købe til 80 øre (igen) og pludselig er risikoen meget mindre...
Redigert 07.07.2018 kl 17:16 Arkivert
User1
07.07.2018 kl 18:19
4049

Konjagi, jeg tipper de er nervøse for å stå utenfor etter å ha solgt. De vet at oppdatering om avvising av 41(5), eller avtale med Senegal kan komme når som helst— derfor gjør de alt de kan nå for å prøve å få en billigere inngang.

Er ikke noen grunn ellers på at de skulle bruke så mye tid på dette ‘håpløse caset’, og det er ihvertfall ikke av veldedige grunner
Arkivert
Konjagi
07.07.2018 kl 19:58
3994

Mr. Hifi og User1

Forskjellen på oss eller hverfall meg som sitter langsiktig og disse traderne, er at traderne er pisseredde for alle signaler. De er livredde for å gå glipp av en en liten opptur, på samme måten er de livredde for å være med på nedturen.

Derfor ser man dette hysteriske 24/7 engasjementet. Alle man kan lure noen kroner utav er gull verdt for disse. Det de mest frykter av alt er lav omsetning og lite engasjement. Da forsvinner muligheten til å tjene disse usle ørene hver dag.

De forsvinner aldri, de er som brunsneglene!
Arkivert
Normex
07.07.2018 kl 20:24
3960

Once again, nice summary Risc. I have been following this one too and made my conclusions as well.

My worry here is that APCL are not wanted ... I just can’t see how it will all workout even if the court rules in their favor... Best case scenario here must be some sort of compensation no? Why are both Senegal and Gambia fighting them so hard? How shall Mr. Pace recover this? They can’t even get rid of Timis who clearly has created some sort of grudge, and who knows, maybe at personal level...

It will be fun though to see outcome. APCL seems to have a strong case so I guess we all expect something positive out of all this. But, enough to get to the black gold? Who knows.... good luck all!
Arkivert
henrik9
07.07.2018 kl 21:20
3922

He-he. Meget godt beskrevet Konjagi.
Arkivert
Solux
07.07.2018 kl 21:25
3938

Jeg er ikke en trader så ikke vær redd.

Men, morsomt dere er så gjengete og ikke tenker selv. Komedie er det av deg som tror det kommer eller kan komme når som helst. Det har vi jo trodd i flere år her på tråden, og tydelig er det beskrevet at håpet ble kuttet etter PM fra apcl og signaler fra begge land.

Er det bare meg som ser at APCL ikke har klart noe som helst i Gambia eller Senegal?
Arkivert
Arkivert Til toppen