- Kjetil Rolness: AP. PARTI LAMMET AV USYNLIG HÅND

livecnn
25.06.2018 kl 09:27
180

Dette er en arkivert tråd!
Kjetil Rolness: Facebook

PARTI LAMMET AV PÅSTANDER OM USYNLIG HÅND.

Aftenpostens avsløringer av intern maktkamp i Arbeiderpartiet har nådd det parapsykologiske eller overnaturlige nivå:

"Helt inn i partiets sentralstyre mener flere medlemmer at det var en "usynlig hånd" som bidro til at en rekke kvinner sendte inn formelle varsler mot nestleder Trond Giske. Ingen ønsker å la seg intervjue om disse påstandene."

Så rart. Og ingen av varslerne eller de titalls sentrale kildene Aftenposten har vært i kontakt med, underbygger påstandene. I tillegg har avisen selv "ettergått en rekke av påstandene uten å finne støtte for disse".

Altså innrømmer Aftenposten å ha laget en lang og tilsynelatende innholdsrik artikkel om Tajiks "sentrale rolle i å få frem varslene mot Giske" uten annet grunnlag enn "påstander" og "oppfatninger" fra anonyme kilder betegnet som "Taijks kritikere" eller "folk i Giskes nettverk". Dette kalles politisk journalistikk. Og det måtte tre journalister til for å koke opp suppen uten spiker.

De samme tre journalistene laget for tre uker siden en sak om at Tajik i julen var blitt holdt utenfor en hittil ukjent, uformell ledergruppe som verken eksisterte, eller som Hadia selv syntes hun burde vært med i. Samtidig fastslo politisk redaktør Trine Eilertsen at brannen i Ap var menneskeskapt og ikke lar seg slukke.

Aftenposten må bestemme seg: Er det mennesker som sliter i stykker Ap? Eller er det den usynlige hånden? Eller er det bare påstander eller oppfatninger om den usynlige hånden? Eller er det såkalt journalistikk om påstandene eller oppfatningene om den usynlige hånden? Eller - er det snarere en mystisk, usynlig hånd som skriver den pinlige serien av ikke-avsløringer om Ap?
Arkivert
toddi
25.06.2018 kl 09:38
115

Sannheten er vel ganske enkelt at de dårlige meningsmålingene fører til intern uro. Om det er saker med flau flørting, misbruk av posisjon og dårlig dømmekraft eller om det er uenigheter om hvilken temperatur a/c-en skal være innstilt på, er av mindre betydning. Bråk ville det blitt uansett når partiet er på lave 20-tallet og alle bare venter på at Jonas skal kaste inn håndkleet.
Arkivert
bullbear22
25.06.2018 kl 09:40
112

Medias kvinnenettverk har bestemt at Hadia Tajik skal bli neste leder av AP - og da spiller det ingen rolle hvilke metoder de bruker for å fjerne menn som Giske.

Den neste som ryker ut er Tåkefyrsten - og han takker ja til en "viktig internasjonal stilling", dvs.han landsforvises.

Men Dolke-Hadia er inge samlende person - og det er akkurat hva AP trenger for å stupe videre.

Arkivert
Urquel9
25.06.2018 kl 10:07
97

Partiet faller til slutt for eget grep, innvandrerne kommer til å kuppe partiet.

Vi så eksempel på det ved forrige kommunevalg i Oslo (2011), fremmedkulturelle ble kummulert opp og inn i Oslo bystyre, til stor forbauselse for gutteklubben Grei i AP. Ved kommunevalget i 2015 tok gutteklubben derfor noen grep som skulle forhindre en ny nesestyver, så får vi se hvor lenge AP forblir AP.
Arkivert
Gullsmeden
25.06.2018 kl 10:55
88

Dette foregår overalt i samfunnet, kvinner finner opp tvilsomme påstander for å bli kvitt menn, slik at de selv potensielt kan få fordeler.

Dette er samme kamp som skapte grobunn for kommunismen, revolusjonen i Russland og som skapte Sovjet, men der var konflikten mellom fattig og rik, ikke mellom menn og kvinner.

Sovjet stod som vi vet bak enorme problemer, døden for flere titalls millioner, Gulag-leirene som ødela mennesker som på et samlebånd.

Uskyldige ble arrestert, som regel som følge av meget tvilsomme bevis, akkurat samme som vi ser i dag der menn blir beskyldt for såkalte kriminelle handlinger der det eneste beviset er at kommunistene/PK-rene/kvinnene påstår noe, og maktapparatet handler ut fra at det ikke er «røyk uten ild».

Så dette er farlig, for de som mener at man ikke kan sammenligne lidelsene i Sovjet med det vi nå ser kan man bare fastslå at det kan man faktisk da det er de samme mekanismene som ligger til grunn.
Redigert 25.06.2018 kl 13:01 Arkivert
livecnn
25.06.2018 kl 17:45
55

https://www.medier24.no/artikler/aftenpostens-dekning-av-ap-krisen-er-et-journalistfaglig-makkverk-som-tjener-en-side-i-striden/440779
Arkivert
Puta1n
25.06.2018 kl 17:56
43

https://www.dagsavisen.no/innenriks/foler-meg-tatt-pa-alvor-1.798133

Fra AUF til NAV.

Var Utøya et internt oppgjør i Arbeiderpartiet der uskyldig ungdom ble rammet?
Arkivert
Arkivert Til toppen