-- Thorkildsen (SV) skal ikke granskes ,blir politi anmeldt

livecnn
SV
20.06.2018 kl 17:42
141

Dette er en arkivert tråd!

Datatilsynet kom tidligere i år med skarp kritikk av Oslo-byrådets administrasjon for håndteringen av taushetsbelagte personopplysninger i en barnevern-sak.

Saken er vurdert av kommunerevisjonen i Oslo og bystyrets kontrollutvalg, som sa seg fornøyd med at rutinene for fremtiden skal forbedres.

Frp var ikke fornøyd, men krevde at saken måtte sendes i retur til kontrollutvalget og granskes ytterligere. Da bystyret spørsmålet onsdag, fikk det bare Frps fire stemmer.


Bystyret satte politisk punktum for barnevernssaken hvor Datatilsynet refset byrådet. Men den fornærmede moren vil politianmelde byråd Inga Marte Thorkildsen.

Anmelder de ansvarlige, krever erstatning
Den fornærmede moren i saken, som var den som klaget kommunen inn til Datatilsynet, var selv til stede på tilhørerbenken og fulgte bystyredebatten.

– Hva skal vi med lovverk og interne retningslinjer om ikke også politikere følger dem og deres handlinger blir underlagt dem, spør hun.

Hun varsler at hun vil politianmelde Thorkildsen og ansvarlig kommunaldirektør for lovbruddene Datatilsynet påpekte, og hun vil reise et erstatningskrav mot kommunen.

Hun har tidligere forklart at hun opplevde det som krenkede og et stort tillitsbrudd at uvedkommende fikk tilgang til taushetsbelagte opplysninger om henne og sønnen.

https://www.aftenposten.no/osloby/i/7lGV6W/Thorkildsen-skal-ikke-granskes_-men-blir-anmeldt

Arkivert
aklm
20.06.2018 kl 21:31
72

Man må ha en viss IQ for å kunne dømmes.
Arkivert
bullbear22
21.06.2018 kl 14:30
46

Selvsagt går hun fri - hun er jo kvinne på venstresiden i norsk politikk og jobber i en vernet institusjon. Og SV har mange venninner i presse og i byråkratiet.

en mann fra Frp ville blitt gransket - garantert
Arkivert
Arkivert Til toppen