TRVX- TMC Excited about the promising news

Slettet
TRVX 30.05.2018 kl 13:50 5965

Dette er en arkivert tråd!
"We're so excited about the promising news!"
The Mesothelioma Center
@TheMesoCenter
https://twitter.com/TheMesoCenter/status/998676994672988160

"Mesothelioma is a rare, aggressive form of cancer that develops in the lining of the lungs, abdomen, or heart. Caused by asbestos, mesothelioma has no known cure and has a very poor prognosis. MM tumors are often poorly responsive to standard therapies and incidence is constantly increasing worldwide."

https://www.mesothelioma.com/mesothelioma/

Interessant å høre Magnus snakke om Mesotheliom studien, og de tidelige men oppløftende dataene som ble sluppet for en knapp mnd siden. De ser for seg Mesotheliom som et hovedområde innen viruset og lanseringsindikasjon mot en eventuell registrering av produktet. Dette på bakgrunn av generelt lavere konkurranse og ingen andre onkolytisk virus tilstede. mOS er bare på ca 9-12 mnd etter diagnose. Derfor blir det veldig spennende å følge overlevelsen til disse 6 pasientene videre. Spesielt spennende blir det å følge de to som fikk SD (Tumor sluttet å vokse), og den ene som fikk PR(Krympning av tumor).

Fra episode 48 igår oversatt sånn ca:(Med forbehold om småfeil)

" Vi tok disse dataene til en ekspertgruppe i London for en mnd siden. Dem sa dem at dette ser lovende ut.(Det er tidelig i studien og det finnes ingen kontrollgruppe så man må være forsiktig med uttalelsene). Det andre andre de sa var " det var veldig interessant med den pasienten som hadde en krympning av tumor. Det var en pasient som var 1'st line som gjerne har bedre prognose, men samtidig var det ên pasient som tidligere ikke hadde svart på pemetrexed/cisplatini (Cytostatika), den svarte nå med hjelp av viruset. Tidelig data, men ser lovende ut og går i riktig retning"

"Mesotheliom symptoms can take 20 – 50 years to appear after the first exposure to asbestos." Antall pasienter i denne indikasjonen øker, og det er ofte eldre pasienter som får denne indikasjonen. Ifølge Soug har vi enda ikke nådd peak. Vi konkurrerer i tillegg mot 1' linjebehandlingen slik at Oncos-102 har mulighet til å bli endel av SoC.

Vi vet også følgende fra Fase 1 og som gjorde at Targovax ønsket å ta denne indikasjonen i videre kliniske studier:

"This case report describes how treatment with ONCOS-102 in a 68-year-old male with
asbestos-related malignant pleural mesothelioma, resulted in prominent infiltration of
CD8+ lymphocytes to tumor, marked induction of systemic antitumor CD8+ T-cells and
induction of Th1- type polarization in the tumor in addition to a 47% reduction of the size
of the tumor.

• Use of adenoviruses as cancer vaccines is a form of active immunotherapy to initialise a tumor-specific immune response that targets the patient’s unique tumor
antigen repertoire.
• These results indicate ONCOS-102 treatment sensitizes tumors to other
immunotherapies by inducing a T-cell positive phenotype to an initially T-cell
negative tumor
• Patient survived 18 mo (542 d) from treatment initiation and over 33 mo (999 d) from diagnosis - remarkable given median survival of patients with malignant pleural
mesothelioma varies from 4 to 12m from diagnosis."

https://s21.q4cdn.com/825317772/files/doc_downloads/Targovax_Publications_Compendium_August_2016.pdf ( s.8)

Nå rulles den randomiserte delen videre, og vil bestå av ca 30 pasienter. Det er rullert ut nye Sites, og studien er offisielt i gang. Dette er et steg i riktig retning mot en registrering. Det ble også sagt igår at dersom vi viser gode data i disse 30 pasientene, vil det forhåpentligvis kunne bli en en mulighet til å fortsette å innrullere et større antall pasienter. (Seamless design).

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT02879669?spons=Targovax&rank=2

Redigert 30.05.2018 kl 13:51 Arkivert
focuss
30.05.2018 kl 13:58 4183

Slik at Targovax snart kan være i gang med to registreringsstudier.

1) Oncos-102 Mesotheliom
2) TG-01. Pancreas.

Er vi interessant oppkjøpskandidat? Undres hvem som er det om ikke TRVX er det.
Redigert 30.05.2018 kl 14:03 Arkivert
aborum
30.05.2018 kl 14:08 4123

Glimrende arbejde MedisinO. Man bliver sgu' glad i låget af denne opsummering (som jeg iøvrigt er helt enig i).

De kliniske resultater tegner efterhånden så tilpas stærke indikationer (selv med størrelse på population i betragtning), at det virker vanskeligt at argumentere for andre virkningsårsager end teknologien fra TRVX.

Med pågående kliniske studier er yderligere data undervejs med stigende overvægt af stærke resultater vil markedet ganske enkelt blive overrasket, når balancen tipper.
Arkivert
Slettet
30.05.2018 kl 14:36 4064

• Patient survived 18 mo (542 d) from treatment initiation and over 33 mo (999 d) from diagnosis - remarkable given median survival of patients with malignant pleural
mesothelioma varies from 4 to 12m from diagnosis."

Det er jo dette som er ekstremt spennende. Som vi ser her har pasientet overlevd 33mo fra diagnose. Dette var en pasient som hadde SD. (Tumor stoppet å vokse). Hva er det vi har sett i de første pasientene? Jo nettopp, 2 pasienter med SD.

http://www.finbio.net/download/chembio-2015/vuolanto.pdf

Arkivert
Solux
30.05.2018 kl 16:17 3913

MedisinO,

Først må jeg bare takke deg for relevante og gode tråder og informative innlegg. Dette er viktig for meg som aksjonær, men også for å holde høy diskusjonsnivå her på HO. Du er absolutt en jeg følger tett.

Selv så måtte jeg smil av de som skrev at resultatene Trvx kom med var "svake" eller ikke så "sinnsykt gode" som vi ventet/fikk. De vet ikke hva trvx prøver å løse, samt hvilken sykdom de her fikk data på - nemlig Mesothelioma.

For de som ikke skjønner hvorfor 50% respondenter er bra:

"Mesothelioma is a rare, aggressive form of cancer that develops in the lining of the lungs, abdomen, or heart.

Caused by asbestos, mesothelioma has no known cure and has a very poor prognosis.

MM tumors are often poorly responsive to standard therapies and incidence is constantly increasing worldwide."

Dette underlaget gir virkelig grunn til optimisme, mer er det ikke å si :)
Arkivert
illuminati
30.05.2018 kl 18:16 3818

Medisin0,

Takk for fin tråd, og så sant, vi er på vei mot to registrerings-studier. I tillegg venter vi på Oncos fra S&K og reaktivering av ¨non responders¨ på Keytruda. 4 pasienter behandlet med Oncos og 4 responderte på behandlingen, news 4 januar.

In addition, increased PD-1 expression on the surface of CD8+ T-cells after ONCOS-102 treatment suggests that the tumors may be susceptible to re-challenge with KEYTRUDA®.
Arkivert
Hyggelige
30.05.2018 kl 20:40 3708

http://pharma.insights4.jp/archives/10044
Arkivert
Slettet
30.05.2018 kl 21:03 3675

Takk for det, og takk selv for deres bidrag illuminati, aborum, Solux.

Selv om kursen på ingen måte reflekterer de resultatene selskapet leverer må jeg si det er en glede å være aksjonær i Targovax om dagen.

Soug har vell tidligere sagt at de har noen av landets beste til å designe studier. Vi begynner å se effekten av det nå. Vi har fått gode resultater i alle indikasjoner hvor det har blitt lest av data på. Vi skal targete to konkrete krefttyper : Mesotheliom, og Resected pancreatic cancer i randomiserte studier. Vi har ongoing POC studier i Melanoma ( ONCOS) og TG02 i Australia. Vi brøyter rett og slett en vei mot mål, og har mer og mer data og slå i bordet med.

- SOTIO en tsjekkisk Biotech med en av Europas rikeste eiere (PPF group, €34.762 billion (2017) samarbeider med med Targovax og benytter ONCOS-102 deres i kombinasjonsstudie ( Prostata)
- Ludwig institute of Cancer samarbeider med Targovax og MedImmune (AstraZeneca) ( ovarian and colorectal cancer.)
- Memorial Sloan Kettering Cancer Center, som er verdens eldste og største privateide kreftssenter samarbeider med Targovax i POC studien innen melanoma.

"Now that Viralytics is effectively part of Merck & Co, this leaves Targovax as one of the most advanced independent biotechs working with oncolytic viruses."

https://pharmaphorum.com/news/big-pharma-turn-viruses-boost-cancer-immunotherapies/


Fra å starte med data som de "slumpet" over, begynner virkelig Targovax å utvikle seg til å kunne bli noe stort. Til dette trengs det litt annen og internasjonal kompetanse og nettverk. De tre siste må vell sies å være et ytterst kvalitetstegn.

Michael Bogenstaetter :
The new CBO joins Targovax after 25 years’ experience in biotech and big pharma. His new company pointed out in the press release that during this time he held senior business development and strategy positions with Sanofi, Novartis and MDS.

Patrik Vink :
Patrick is a seasoned professional with over 30 years’ experience from senior roles at leading pharmaceutical and biotechnology companies. With a proven track record of building and growing businesses through positions spanning operations, sales and marketing, Patrick has led worldwide teams to drive product commercialization across a number of therapeutic areas, including oncology.

Cathrine Wheeler :
MD, Consultant, Former CMO of Acetylon Pharmaceuticals with 20 years of experience in senior clinical and business development roles. Catherine has significant drug development experience with a strong medical oncology focus from across academia and industry. She is highly familiar with healthcare regulatory bodies and oncology clinical programmes, having worked on a number of phase I-III global oncology trials
Redigert 30.05.2018 kl 21:18 Arkivert
illuminati
30.05.2018 kl 23:05 3458

Medisin0,

Igjen en meget god oppsummering av aktivitetene fremover.
Noen studier er direkte målbare mot andre ¨hotte¨ produkter og da tenker jeg på Viralytics. I studien innen melanoma som gjennomføres på S&K vil vi få en sammenligning med Viralytics. Viralytics har en klinisk respons på 30%. Klinisk respons på Oncos er 100% på et solid antall pasienter og det skjer hver gang ifølge MJ. Er det en sammenheng mellom klinisk respons og reaktivering, i så fall ser det meget lyst ut for Oncos. Litt mer data fra denne studien kan komme når som helst, de 4 første er snart 6 mnd. og S&K vet sikker hvor mange som igjen responderte på Keytruda. Hva gjør Merck & Co om Oncos kommer inn med kjemperesultater.
Ifølge Erik W er kampen om det beste preparatet til behandling av melanoma ganske kaotisk med mange selskaper som ønsker en bit. Hva gjør Merck om Oncos overgår egen kombinasjon, lar de andre selskaper med en CPI i porteføljen slippe til med en Oncos kombinasjon og aksepterer andreplass.
Med Viralytics vil de nå markedet først, derom er ingen tvil, men ikke langt bak lurer Oncos.

Så langt har ikke Targovax skuffet en gang, en liten utsettelse det er alt, alle data kommer inn over forventninger.
Arkivert
Slettet
31.05.2018 kl 09:52 3262

"Hva gjør Merck & Co om Oncos kommer inn med kjemperesultater"

Det er et veldig relevant spørsmål. Targovax ser jo foreløpig på denne studien i melanoma kun som et POC for plattformen. Om de derimot viser veldig oppløftende resultater (Bedre enn Viralytics) er de nok selvfølgelig nødt til å videreføre resultatene i denne indikasjonen, og da tror jeg ikke BP nøler ett sekund med å hive seg på. Det er vell slik at kun "De beste vinner". Derfor er det jo interessant at Targovax ser ut til å ha hovedindikasjon på Meso hvor det er lav konkurranse, men det kan fort endre seg til å bli to hovedindikasjoner på oncos-102 plattformen. (Melanom,Meso) Dette i tillegg til de andre studiene som er i kombinasjon med BP.


Jeg siterer Jaderberg her : “As soon as they released the data, we felt that somebody would go after them and we were right. We were not surprised about the deal and we think it is very positive for us.” -

https://pharmaphorum.com/news/big-pharma-turn-viruses-boost-cancer-immunotherapies/


De foreløpige resultatene vi mottok i januar var jo så bra vi kunne håpet på. 100% av pasientene viste immunaktivering, økning av PD-1 uttrykk på CD8+Tceller, økning av flere pro-inflammatoriske cytokiner, økning av cytotoksiske CD8+T-celler. Dette var vell kun 3 uker etter behandling, så vi får håpe dette korrelerer med redusert tumor og økt overlevelse.

https://newsweb.oslobors.no/message/441870
Arkivert
Slettet
31.05.2018 kl 09:57 3239

Så stopper det ikke der da.

"Wiklund said that he expects first results from a dose-escalation study of the company's immunoncology booster Oncos 102 + AstraZeneca’s PD-L1 checkpoint inhibitor durvalumab in ovarian and coloroctal cancer in H1/2018."

Dette er en stor studie med 78 pasienter.

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT02963831
Arkivert
Londonmannen
31.05.2018 kl 10:11 3207

Her kan vi altså få et "lynnedslag", eller flere, når tid som helst mhp TRVX.

Pussig, men når slike "lynnedslag" treffer markedet er det en uforholdsmessig stor andel investorer som tenker samme tanke:"hvorfor så jeg ikke den komme?!" Vel, i tilfelle TRVX har vi såpass mange dyktige og kompetente skribenter at den slags etterpåklokskap burde være unødvendig.

Ha en fin fin dag og nyt solen! Send samtidig en vennlig tanke til dem i Troms og Finnmark som ikke er like heldige som oss søringa.
Arkivert
illuminati
31.05.2018 kl 11:42 3016

Medisin0,

Wiklund sa direkte på Redeye presentasjonen at det var ¨crowded av selskaper og studier for Melanoma. Men vi får som du påpeker POC ganske snart, med økning av PD1 tyder alt på at dette går veien, og i tillegg må det sies at dette er pasienter som har sluttet å respondere på CPI og står uten noen form for tilbud på videre behandling.
Arkivert
kaunis
31.05.2018 kl 11:50 3008

Der de ikke er vant til så mye sol og høye temp. tenker de at er bedre med litt lavere temp. en litt for mye.Takk til dere alle som er ivrige letere etter god info som gjør oss til eksperter med tiden.Som aksjonær i TRVX har jeg selv lest meg opp, men det mest interesange er å lese her på HO.Har fått en relativt god forståelse av det veldig kompliserte spillet som er mellom våre gode celler og de onde(kreftceller) og at våre T celler kan ved hjelp av div. pogramerte preparater injeksjerest i blodet og gjøre rene underverker. TRVX er et fantastisk selskap som snart har så mange beviste immunaktiveringer og fantastiske resulter på virkning i rasmutete svulster og også på andre typer canser.Jeg friskmelder selskapet helt.
Arkivert
Slettet
31.05.2018 kl 11:56 2988

Londonmannen

Takk for hyggelig omtanke, men vi som bor i nord har det så bra at litt dårlig vær ikke gjør noen forskjell )
Arkivert
Picosalax
31.05.2018 kl 13:28 2851

Relevant om PD1 i Dagens medisin i dag før ASCO
https://www.dagensmedisin.no/artikler/2018/05/31/lovende-immunterapi-mot-eggstokkreft/
Arkivert
Slettet
31.05.2018 kl 13:56 2792

"og i tillegg må det sies at dette er pasienter som har sluttet å respondere på CPI og står uten noen form for tilbud på videre behandling."

Helt korrekt og viktig og få frem. Alle pasienter i denne studien Targovax klarer å "snu" til å begynne å respondere på CPI er svært positivt. Ser vi klinisk respons på noen av de 12 pasientene, vil det være smått sensasjonelt og svært viktig Proof of Concept for plattformen. Hvor mange pasienter som klinisk responderer gjenstår og se, men jeg har selvsagt mine personlige forhåpninger på antall %. De tidligere 3'ukers resultatene vi fikk i Januar er også med på å bygge opp forhåpningene til en sterk klinisk respons, og korrelasjon mellom redusert tumor og økt overlevelse. Kombinert med fase 1 resultater.

" Litt mer data fra denne studien kan komme når som helst, de 4 første er snart 6 mn"

Targovax har vell opprinnelig guidet Interim på denne i H2, men som du sier, resultatene fra de 4 pasientene som har vært i studien i straks 6 mnd kan komme når som helst.

Arkivert
aborum
31.05.2018 kl 16:34 2642

Lukkeauktionen nappede et par procenter af dagens udvikling, men jeg er overbevist om, at TRVX genvinder dette i åbningsauktionen i morgen. Jeg har hørt, at én eller anden fra TRVX tickeren skal handle flere aktier )

Endvidere tænker jeg, salget var fra er en trader, der skal ind i NANO fra morgenstunden omkring de 51,00 NOK efter NANO tabte 7% i dag (og tak til markedet for samarbejde iøvrigt).
Arkivert
Slettet
31.05.2018 kl 16:41 2636

Vi venter en oppdatering fra Red-eye "any day now". forhåpentligvis kan det trigge markedet litt.

"De lovande resultaten kommer dock troligtvis leda till att vi behöver justera upp våra förväntningar för TG01 (översyn av tidigare förväntningar inledd). Inför gårdagens besked uppgick vårt motiverade värde till 32 NOK per aktie. "

https://www.redeye.se/company/targovax/580221/targovax-positiva-data-tg01

Jeg venter også en oppdatering og status fra Edison på de nye sterke TG01 dataene.
Arkivert
illuminati
31.05.2018 kl 19:47 2485

ILAV, Medisin0,

SOTIO er helt klart et selskap å se opp for, ut fra studier de har i gang ser det ut til at de de prøver seg på flere kombinasjoner, nå er det Oncos sin tur.
Hvilken synergi vi vil se med kombinasjonen de prøver har jeg ingen formening om, kombinasjonen er DCVAC&PCa og Oncos 102. Et lite utdrag under om DCVAC&PCa, ILAV, Medisin0 noen forslag på hva de er ute etter og hvorfor de tar inn et OV i studien.

Dendritic cell vaccination in combination with docetaxel for patients with metastatic castration-resistant prostate cancer: A randomized phase II study.

CONCLUSIONS:
The addition of DCvac was safe. Immune responses were detected in approximately half of the patients investigated.

The investigational treatment DCVAC/PCa is made from the cells of the patient’s immune system. For its manufacturing a type of white blood cells called monocytes are used.
Monocytes are a normal component of human blood. During a standard immune response, monocytes mature into different cell type – dendritic cells. Dendritic cells then work together with other immune system cells in the body so that they are able to activate an immune response to foreign substances.
In the manufacturing of DCVAC/PCa monocytes are harvested from the patient’s blood in a process called leukapheresis (see the section entitled Leukapheresis). Prepared dendritic cells are then exposed to prostate cancer cells killed by a special method. The patient’s own dendritic cells engulf killed tumor cells and expose tumor cell parts on their surface. When other immune system cells are encountered, an immune response to the tumor cells is initiated.
The purpose of the VIABLE clinical study is, among other things, a way of verifying whether the investigational treatment DCVAC/PCa following its re-injection into the patient’s body, is capable of initiating an immune response to tumor cells and effectively reinforce that response when repeatedly applied.
Arkivert
Slettet
31.05.2018 kl 20:53 2389

Kan gi det et forsøk etter en kjapp gjennomlesing, deretter en tolkning fra min side:

- Man bruker pasientens egne immunceller som høstes fra blodet.
- monocytter - umodne forløpere til dendrittiske celler (DC)
- dendritiske celler - spiser fremmedstoffer(antigener) i blodet, aktiveres av disse og blir dermed en spesialisert "Antigen presenterende immuncelle (apc)". Antigene kan være alt fra virus, bakterier eller faktisk kreftspesifikke proteiner
- DC, når aktivert, stimulerer og modulerer aktiviteten til kroppens T-celler, bla cytotoksiske CD8 T-celler. Høres kjent ut?
- i DCVAC mates monocyttene/pre-dc med ødelagte kreftceller av samme type som pasienten har. De vil derfor bli spesialisert mot denne krefttypen og stimulere/forsterke immunforsvarets respons mot tumor.

Oncos102 infiserer og ødelegger kreftceller. Når dette skjer tiltrekkes bl.a CD8 T-celler til tumoren, de tar til seg av kreftantigener og kan dermed begynne drap av de samme kreftcellene ellers i kroppen (lokalt og abscopal).

Min tolkning: Dcvac spesialiserer DC til vise frem kreftantigener til immunforsvaret. Oncos spesialiserer CD8 T-celler til å drepe samme kreftceller/ tumor. DC vil stimulere en enda sterke og mer spesifikk T-cellerespons og denne er allerede primet av oncos mot kreften.
DCVAC skal altså forsterke effekten av Oncos. Muligens andre veien også når oncos og t-celler dreper enda flere kreftceller.

Funker dette (og hvis rett) så er det å pimpe Ferrarien med twin-turbo for å få den raskere.

Jeg liker pimpa Ferrarier :)
Arkivert
Londonmannen
31.05.2018 kl 21:09 2337

ILAv
Det må være det kjølige klimaet i NN som gjør at hjernen din fungerer så godt-)). Det er en sann fryd å lese din innlegg!
Arkivert
Slettet
31.05.2018 kl 21:24 2297

Ok, ser at det ble litt tungrodd og tungforklart. Nytt forsøk:
DCVAC
Man tager en pasients umodne, hvite blodceller (monocytter) og lar disse bli modnet ved å gi dem drepte/ødelagte kreftceller. Modningen gjør at de spesialiseres til å bli aktiverte immunceller (dendrittiske celler) hvis hovedoppgave blir å vise frem kreftspesifikke antigener/proteiner til immunforsvarets frontsoldater: T-celler. T-cellene vil da søke etter celler med signaturen som anvist av DC og dermed ødelegge disse kreftcellene.

Oncos
Viruset infiserer og ødelegger kreftcellene. Dette tiltrekker seg særlig CD8 T-celler. Disse vil lære seg å gjenkjenne kreftantigener fra de ødelagte kreftcellene og dermed kunne gjenkjenne nye celler for å ødelegge disse.

Samspillet dcvac og oncos kan gjøre at T-cellene allerede er primet for å finne kreftcellene, og når de finner oncos-drepte kreftceller så kan de aktiveres direkte og raskere.
Og når det er mer kreftantigen så kan man få flere antigenpresenterende DC som igjen videre stimulerer en videre respons/flere spesifikke T-celler.

Tenk spesialsoldat på bakken som identifiserer et fiendtlig mål (DCVAC) slik at jagerflyet kan slippe en presisjonsbombe midt i blinken (Oncos).

ikke enkelt å forklare det her egentlig.

Disclaimer: med forbehold om at jeg er helt på bærtur.
Arkivert
Jakal
31.05.2018 kl 21:24 2291

Støttes!
Arkivert
Slettet
31.05.2018 kl 21:28 2280

Takk for det :)

I am but your humble servant.
Arkivert
illuminati
31.05.2018 kl 21:56 2225

ILAV, mf,

Takker og bukker for din oppklaring/forklaring folkelig forklart som alltid. Ingen grunn til å tvile på en mulig god spesifikk klinisk effekt av denne cocktailen.
Det er en sann fryd å være aksjonær i trvx om dagen, god stemning på trådene, kjemperesultater fra TG ispedd med særdeles faglige gode innspill fra ILAV.
Og med all kapital i verden til rådighet kan SOTIO yte den motbør vi trenger for en hyggelig pris etter hvert.
Arkivert
Slettet
31.05.2018 kl 23:13 2125

Føyer meg i rekken av de over ILAV. Hjertelig takk for supre faglige innlegg som oppklarer på en strålende måte. Kombinert med en dose humor er det en uslåelig kombinasjon -)

Legger ved dette også, som stod i pressemeldingen fra selskapet:

" The trial builds on the hyphotesis that ONCOS-102 may enchance the anti-tumor immune responses generated by the dendritic cells loaded with tumor antigens and thus help the immune system to overcome evasion strategies employed by tumors"

Forøvrig interessant å lese seg opp på Metastatic castration-resistant advanced metastatic prostate cancer (mCRPC)

" This type of prostate cancer can be very hard to cure, even when doctors catch it early. “This cancer escapes control,” says oncologist Michael S. Cookson, MD, a professor and the chairman of the department of urology at the University of Oklahoma College of Medicine in Oklahoma City. “It’s like a car that keeps moving even though you’re pushing on the brakes in the form of hormone therapy.”

https://www.everydayhealth.com/hs/advanced-prostate-cancer-what-is-crpc/

Linken over fant jeg veldig interessant. Vi kjenner jo alle til Algeta, og i denne indikasjonen er Xofigo et alternativ.
Arkivert
illuminati
31.05.2018 kl 23:35 2063

Each year, about 165,000 American men are diagnosed with prostate cancer, according to the American Cancer Society (ACS). Many of them are diagnosed with stage IV — or advanced — prostate cancer, which means it has already spread to other parts of the body, outside the prostate gland.

It’s a somewhat long and confusing name, but the term metastatic castration-resistant prostate cancer (mCRPC) refers to a cancer that has spread (metastasized) beyond your prostate gland and for which hormone therapy is no longer effective in stopping or slowing the disease.

Medisin0, det over sett i lys av det ILAV skrev burde ha noe for seg, jeg tenker på spredning og abscopal effekt. ILAV: Oncos102 infiserer og ødelegger kreftceller. Når dette skjer tiltrekkes bl.a CD8 T-celler til tumoren, de tar til seg av kreftantigener og kan dermed begynne drap av de samme kreftcellene ellers i kroppen (lokalt og abscopal).
Redigert 31.05.2018 kl 23:40 Arkivert
Slettet
31.05.2018 kl 23:53 2034

Alltid hyggelig å bidra :)

det er faktisk involvert en sekundær feedback - loop i samspillet dcvac / oncos. Og den starter når oncos infiserer kreftcellen:
- kreftcellen vil oppdage oncos102 - viruset via det uspesifikke (førstelinje medfødte-) immunforsvaret
- kreftcellen vil som første respons begynne å skille ut cytokiner av Type I IFN
- Type I IFN har to funksjoner som er a) advare nabocellene om at den er infisert og b) aktivere og tiltrekke immunceller til seg. En av de viktigste immuncellene er (tada!) monocytter, som detetter differensieres til DC. DC har i tillegg til rollen som "opplysningskontor for infeksjoner og generell fare" også en rolle som storprodusent av mere Type I IFN, hvis rolle er å aktivere resten av immunforsvaret til felles spesifikk dugnad mot den innledende infeksjonen.

Dette er et tveegget sverd for tumoren, fordi det i utgangspunktet skal merke den infiserte cellen for destruksjon og dermed stoppe viruset. Desverre har cellen kreftantigener i seg som immuncellene også vil oppdage.

Dette vil jeg tro forsterker den innledende boosten av aktiverte monocytter/DC fra DCVAC.

Vinn-vinn og jordbærterte :)
Redigert 31.05.2018 kl 23:54 Arkivert
illuminati
01.06.2018 kl 01:14 1980

Igjen ILAV en glimrende god forklaring på reaksjons mønstret vi håper denne studien vil vise opp.

Og skjer dette, er SOTIO raskt på banen, de kjører denne studien for å komme opp med en cocktail som virker, og til de som ikke har fått det med seg studien er åpnet for rekruttering av pasienter.
Arkivert
Londonmannen
01.06.2018 kl 08:02 1874

ILAV
I disse dager er det fantastisk å våkne opp til sol og varme i Bergen by. Men like hyggelig og spennende er det å våkne opp til nye pedagogiske kraftpakker signert ILAV!

Jeg håper inderlig at nye lesere oppdager fortreffeligheten med det arbeidet TRVX jobber med og at dine bidrag åpner øynene til allmuen!

Ønsker deg en riktig god dag!
Redigert 01.06.2018 kl 08:30 Arkivert
aborum
01.06.2018 kl 08:07 1850

Danmark har oplevet 380+ solskinstimer i maj måned. Det højeste antal siden DMI (danmarks meteorologiske institut) startede med at måle i 1800-tallet.

Tænker solen også skinner på TRVX :)
Arkivert
Slettet
01.06.2018 kl 10:41 1700

SOTIO kjører allerede en stor fase 3 studie med 1182 pasienter og er planlagt sluttført i juni 2019. Studien tar for seg samme indikasjon som i kombinasjonsstudien med ONCOS-102 "metastatic castration-resistant prostate cancer." Dette for pasienter som ER kvalifisert for 1'linje kjemoterapi. Her legger de altså til deres produkt DCVAC til standardbehandling/kjemo.

http://www.sotio.com/clinical-trials/prostate-cancer-clinical-trials/global-phase-iii-viable

Studien i kombinasjon med ONCOS-102 har pasientene allerede har gjennomgått innledende Hormon/kjemobehandling. Er jo derfor ekstremt spennende og "sexy" sett i lys av det ILAV forklarer og hva vi håper skal skje i denne kombinasjons"cocktailen".

" This clinical trial is to evaluate the safety of the combination of DCVAC/PCa with ONCOS-102 in men with castration-resistant advanced metastatic prostate cancer, who have progressed following initial therapy with either hormones (e.g. abiraterone and enzalutamide) or chemotherapy."

https://www.clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT03514836?term=Oncos&rank=3
Redigert 01.06.2018 kl 11:04 Arkivert
Picosalax
01.06.2018 kl 13:00 1542

Flott innlegg ILAV. Rene prøveforelesningen :-) God helg til alle som en
Arkivert
aborum
01.06.2018 kl 14:03 1470

Takker for glimrende forelæsning af ILAV mfl. SOTIO vs. TRVX (ONCOS-platform) tegner efterhånden til at være et stærkt match.

Føles som svært opløftende information for potentialet af forbedrede behandlingsmuligheder. Dette er noget andre spidser ører til, når snakken falder på ens investeringer.
Arkivert
stockwalker
01.06.2018 kl 14:19 1413

Takker for mye fin info her.

Men TRVX er omsatt for lusne 200.000 kr !
Arkivert
Picosalax
01.06.2018 kl 15:34 1325

Helt sprøtt , 11,1k aksjer kl 15.32
Arkivert
Slettet
02.06.2018 kl 22:55 976

Lett fraværende fredag, men like greit siden omsetningen var lavere enn verdien på gamlebilen min :)

MedisinO tok opp et viktig poeng 30.05.18 kl. 14.36 som ikke må i glemmebokji i oncos/chemo/meso - studien mener jeg SD - pasientene undervurderes/neglisjeres. Eksempelet her viser med all tydelighet at rettningslinjene for immunterapi må skrives om snart. Stopper vekst av tumor så er det kun positivt for pasienten. Levetiden på den spesifikke pasienten viser det med all tydelighet.

Viktig å finne varmende momenter når folket koker vekk i varmen sørpå mens kuling og styrtregn pisker vekk drygolinen på vestveggen nordpå.

Sånn går nu dagan osv...
Arkivert
Jakal
02.06.2018 kl 23:09 949

ILAV, kvalitet trumfer kvantitet, vet du. De få godværsdagene nordpå legger seg på minnet i større grad enn de mange soldagene sørpå. Slik tilfellet er med TRVX her har solen foreløpig opplyst de få, men det varer ikke lenge. Snart er det sol hele døgnet, nordpå såvel som på TRVX. God helg.
Arkivert
Slettet
03.06.2018 kl 19:24 634

Nettopp ILAV!

Innlegg av: MedisinO (30.05.18 14:36 ), lest 3443 ganger
Ticker: TRVX
RE^1: TRVX- TMC Excited about the promising news
• Patient survived 18 mo (542 d) from treatment initiation and over 33 mo (999 d) from diagnosis - remarkable given median survival of patients with malignant pleural
mesothelioma varies from 4 to 12m from diagnosis."

Det er jo dette som er ekstremt spennende. Som vi ser her har pasientet overlevd 33mo fra diagnose. Dette var en pasient som hadde SD. (Tumor stoppet å vokse). Hva er det vi har sett i de første pasientene? Jo nettopp, 2 pasienter med SD.

http://www.finbio.net/download/chembio-2015/vuolanto.pdf
Arkivert
illuminati
03.06.2018 kl 19:57 611

Medisin0, ILAV,

Å gjøre SoC chemo behandling bedre tjener selvfølgelig en hensikt, men på den annen side hvem i BP vil betale for en slik studie hvor ingen andre enn de som eier Oncos tjener penger. Oncos i kombinasjon med CPI da står BP klare med lommeboka, det samme forholdet har jeg påpekt for PCI og fimachem, men der er det ingen som lytter. Dette gjelder alle små biotec selskaper, å gjøre BP bedre er stor butikk, alt annet er konkurranse.

Omsetning av Immune-terapier innen kreftbehandling er beregnet til 24 milliarder dollar/år i løpet av få år. BP har brukt milliarder på utvikling og på diverse oppkjøp, vil de akseptere at noen lilleputter kommer og ødelegger for fremtidige titalls milliardinntekter uten kamp, de som tror på det lever ikke i denne verden.

Det er helt klart en grunn til ØS sitt utsagn på radioforsk, og det var for arm 3 i planlagt studie TG for PC. Arm 3 er som kjent med CPI + TG, utsagnet var: Virker det er det storeslem, da er kjøperen av TG plattformen også identifisert.

(Hvorfor storeslem tenk RAS-mut 30% av all kreft)

Redigert 03.06.2018 kl 20:43 Arkivert
Arkivert Til toppen