"- Sverige: Regjeringen innrømmer borgerkrig !"

polemiker
17.01.2018 kl 16:44 359

Dette er en arkivert tråd!
"Löfven utesluter inte militärer
Statsminister Stefan Löfven poängterar att flera olika myndigheter måste samverka för att komma tillrätta med problemet. Han utesluter inte att militärer kan komma i fråga. "
https://www.expressen.se/nyheter/lofven-utesluter-inte-militar-mot-gangen/

Det er nå daglige skyteepisoder i Sverige og en "eksplosiv" økning av antall granatangrep og drepte. Folk flykter hals over hodet ut av krigsområdene og folk har pålagt seg selv portforbud. Politiet mister kontrollen over stadig større områder og er på full retrett.

Nå har de ikke satt inn militæret ennå, men åpner altså nå for at de kan komme til å gjøre det. Dette er ganske oppsiktsvekkende og burde skapt megaoverskrifter i media i inn og utland. Vil media nå gå i seg selv å sende en uforbeholden unskyldning til Listhaug og Trump? "Sorry, dere hadde rett, vi tok grundig feil"

Sverige er altså på skinner til full kollaps, men det vil ennå drøye mange måneder før tiltak settes inn, så det vil bli mye værre og flere titalls flere drepte. Både sivile og kriminelle muslimer.
Arkivert
atnorhe
17.01.2018 kl 16:49 247

Tror det var den nye politimesteren i Malmø, som ymtet frempå om å bruke militæret i enkelte bydeler.

Satser på direkte overføring i SVT:)
Arkivert
Pappsatan77
17.01.2018 kl 16:54 253

Hva skal de med militærmakt i utsatte områder? Det er jo ingen kriminalitet der, eller hva sier dere rasshøl av noen sosialistiske benektere?
Arkivert
Znabel
17.01.2018 kl 16:59 245


De må bruke militæret mot alle disse høyreekstreme islamofobene de sliter med.
Arkivert
glimt
17.01.2018 kl 17:05 231

Politikerne snakker om utryggheten for kvinner om statistikken som viser kraftig økning av vold.Det utrolige de nevner ikke innvandring som årsak til utryggheten for kvinner,men snakker om å bevilge mer penger til politiet.
Hørte på SVT krangling mellom moderaterne og sosialistene.Kvinner ble intervjuet på gaten og følte seg
Utrygge med all vold i samfunnet.Utrolig hvordan skal man løse et problem når det er forbudt å nevne det.
Arkivert
polemiker
17.01.2018 kl 17:50 214

Forsvaret klarer naturligvis ikke å løse dette, så dette er mer ment for å berolige opinionen. For det første har de svært få soldater igjen og de er dårlig trent og ikke egnet til slike oppdrag. De har noen få elitesoldater i Sverige også, men de er opptatt på andre steder i verden.

Det som kanskje vil bli det første de gjør er å sette ut vernepliktige soldater til vakthold i gatene slik at folk skal føle seg tryggere. De kan imidlertid ikke bevokte alle pizzarestauranter, skoler eller turstier i landet, så drapsbølgen og voldtektene vil fortsette med uforminsket styrke.

Folk murer seg inne så godt de kan og naboer spleiser på privat vakthold. Denne trenden kommer også til å øke eksplosivt i årene som kommer. Hele nabolag vil bli gjerdet inne med murer, piggtråd og kameraovervåking.

Hverken media, politiet eller politikere nevner naturligvis ikke hvem eller hva som er årsaken til problemene. De bare messer i vei slik de alltid har gjort å påstår at det skyldes "utenforskap", trangboddhet, arbeidsledighet og fattigdom.

Det at de har tatt i mot horder av dysfunksjonelle "flyktninger" fra MØNA landene som i hovedsak har muslimsk kultur og religion nevnes ikke med et ord. Selv nå, når de er inne i en historisk høykonjuktur, øker disse problemene. Hva vil skje når lavkonjukturen og innsparingene kommer?

Boligboblen sprekker, kommuner i krise, arbeidsledigheten øker, sosialbidrag og pensjoner reduseres, skattene økes. Dagens situasjon er rene idyllen mot hva de har i vente.
Arkivert
stefs
17.01.2018 kl 18:47 187

Ja, dette vet vi med stor sannsynlighet kommer til å skje, eller er allerede i ferd med å skje.
Spørsmålet om hva som vil gjøres videre må man til svenske-eliten, altså adelen, for å forstå. De bor i blendahvite områder, omgås ikke problemene, og lever adskilt fra røkla. Når det blir så ille at disse rammes, hva skjer da? Jeg tror de rømmer landet, for patriotisme og tro på eget land finnes knapt i disse kretsene heller.

Når skipperne som har holdt svenskefolket i sjakk med stasimetodener forlater skuta, blir det fritt frem for høyrekreftene, og polariseringen vil trolig nå Balkan-lignende nivåer.
Arkivert
Sult
17.01.2018 kl 18:49 187

For en nedsnødd idiot av en Stasminister!!
Arkivert
ladaen7,30
17.01.2018 kl 19:01 177

Statsminister Stefan Löfven poängterar att flera olika myndigheter måste samverka för att komma tillrätta med problemet. Han utesluter inte att militärer kan komma i fråga. "

Her må Bekte ta en tur og fortelle Løfven at Sverige går så det suser, det hadde han sett over ei langhelg i Sverige.
Arkivert
astino
17.01.2018 kl 22:55 172

TRUMP var gal da han henviste til svenske tilstander. Er dette noe som har endret seg ? Snakker TRUMP sant nå eller ?
Jeg forstår ikke helt.
Arkivert
jabbadabbado
17.01.2018 kl 23:06 153

Trump burde kanskje bekymre seg mer om hva som foregår i West Palm Beach, et par steinkast fra Mar El Lago. 23 mord på kun 100K innbygere i 2015. Det er ca 50 ganger høyere enn i Norge og 25 ganger høyere enn i Sverige.

https://www.nbcnews.com/news/us-news/trump-always-calls-out-chicago-city-closest-mar-lago-has-n722056
Arkivert
polemiker
18.01.2018 kl 00:42 126

Ja Jabba, det er viser vel at det er på tide å få bygd den muren mot Meksiko. Byen er full av hispanic.

Nok et angrep/mordforsøk på politiet i kveld. Tre politimenn sendt til sykehus.

"En skåpbil har körts rakt in i en polisbil utanför Stockholm – Expressen erfar att det gjordes avsiktligt.

Tre poliser är skadade och har förts till sjukhus med ambulans.

En person är gripen – ytterligare en person flydde med en väska, enligt uppgifter till Expressen."
https://www.expressen.se/nyheter/stockholm/en-bil-har-korts-rakt-in-i-en-polisbil-flera-skadade/

"Bilen är registrerad på en kriminell man som tidigare dömts för våld mot poliser."

Han hadde vel avsonet sine timer med samfunnsstraff da troligen.

Hvilken dag som helst nå vil polisen skyte å drepe en av disse innvandrerne, og da blir det månelyst der borte. Spørsmålet er om det er en politimann som først blir henrettet. Kun et tidspørsmål begge deler.
Arkivert
Londonmannen
18.01.2018 kl 12:18 104

Sverige har enorme problemer.
I dagens BT side 22 er der en artikkel vedrørende «Svensk gjengkrig inn på sykehusene».

Ja, hvem tror man dette kan være? Selvfølgelig nevner ikke BT at dette gjerder primært deres nye landsmenn. Mengder kommer helt klart frem av artikkelen. For vi ser det fra reportasjer fra muslimske land der horder av mennesker følger pasienter helt frem til operasjonsbordet. Må er dette også blitt mer og mer vanlig i Sverige. Trusler mot helsepersonell er et økende problem der borte.

Helt på slutten er det en sykepleier, opprinnelig fra Bosnia, som bekrefter mine antagelser, når hun uttaler:»Noen ganger blir jeg bare sint. For dessverre er det som regel barn av utlendinger som lager bråk. Dette er et rolig land, en stille by. Du kan få en jobb og et liv, for inSverige finnes alle muligheter. I stedet gjør du sånne dumme ting.»

Ja, slik lever dei der. La oss sørge for at dette aldri får lov å utvikle seg her i landet. Og den eneste måten å gjøre det på er å begrense innvandringen og sørge for at dem som kommer blir integrert i det norske samfunnet.

At Sverige nå må sette inn militært personell for å sikre sikkerheten til eget personell sier vel det meste hvor langt ned i gjørmehullet Sverige allerede er sunket. Spørsmålet er om det er mulig å rette opp alle problemene sosialdemokratene har ført Sverige inn i. Håper velgerne vet hvem de IKKe må stemme på til riksdagsvalg. Meningsmålingene i Norge tyder på at folket har skjønt hva Ap står for. Ikke en dag for tidlig.
Arkivert
sosionom7
18.01.2018 kl 12:32 86

rankrike og Belgia har allerede gjort dette. Det kalles unntakstilstand
Arkivert
Lurulf
18.01.2018 kl 14:15 72

Heller ikke norsk forrædermedia klarer å holde dette skjult lengre.

https://www.aftenposten.no/verden/i/4dzVG6/Sveriges-statsminister-utelukker-ikke-a-sette-inn-militaret-mot-gjengkriminaliteten
Arkivert
Londonmannen
18.01.2018 kl 14:31 77

Nei, men merk dere måten det blir presentert på. Man ønsker tydeligvis ikke å rette fokus mot selve problem, ukontrollert innvandring av mennesker med en helt annen og langt voldeligere kulturbakgrunn. De kaller det gjengproblemer.

Men faktum er jo at når denne voldelige kulturen blir brakt inn i Sverige, så møter den et helt annet samfunn, der borgerne oppfører seg, hvor borgerne er siviliserte og der man aldri har måtte ha politi tilstede på sykehus for å ivareta sikkerheten til ansatte som kunngjør sitt beste for å hjelpe syke og skadde personer.

Man har også hatt et samfunn, der et minimalt politi har evnet å slå ned på den begrensede kriminaliteten som har vært. Nå bringer man inne en rekke personer som ser store muligheter i et åpent svensk samfunn til å gjøre penger på kriminelle handlinger. Politi og fengselsvesen har ikke vært skalert til å ta hånd om det volumet som det er blitt og følgeøignhar de miste kontrollen over flere områder i byer og tettsteder.

Nå må de altså sette inn militære styrker for å forsøke å tilbakevise kontrollen. Det er intet mindre enn en fallitterklæring og sosialdemokratene burde stått frem og beklaget seg for det svenske folket for den slette håndteringen de har gjort mhp innvandring og at de ikke lyttet mer til Sverigedemokratene og deres bekymringer.
Arkivert
Clevage2
18.01.2018 kl 14:39 69

resett.no

rights.no

Gode artikler som beskriver forholdene i Sverige nå,og som PK-media i frykt for å gi Frp rett ‘’glemmer’’ å nevne.
Arkivert
polemiker
18.01.2018 kl 17:14 59

London,

"Spørsmålet er om det er mulig å rette opp alle problemene sosialdemokratene har ført Sverige inn i."

Nei det er det uhyre liten sjans for at de vil klare. I såfall måtte de innført unntakstilstand og tilsidesatt en drøss med lover og rettsvesen De hadde måttet innføre fullstendig innvandringsstopp, opprettet interneringsleire og startet massedeportasjon. Lite sannsynlig scenario m.a.o.

De vil snart bli tvunget til å sette inn forsvaret for å kunne opprettholde viktige samfunnsinstitusjoner. Dette vil ikke blir noen kortvarig "krafttak" som politikerne innbiller seg, men vil være en løsning de må leve med i uoverskuerlig fremtid.

Regningen for dette er det naturligvis medelsvenson som må betale. Disse enorme kostnadene har man hverken snakket om eller regnet med når de åpnet opp slusene fra all verdens shithole countries. Disse vil komme på toppen av de gigantiske omkostningene de allerede har med å bosette og brødfø den voksende befolkningen.

De har innført verneplikt igjen, og i første omgang vil stadig flere bli tvunget inn til tjeneste. Når taket der er nådd blir tjenestiden gradevis bli utvidet til de ender opp omtrent som Israel (2-3 år?).

Selv om folketallet øker mer enn det noen gang har gjort i svensk historie, har de også større utvandring i antall enn noen gang før. Forholdsmessig må man tilbake til midten av 1800 tallet for å finne større utvandring. Dessverre for Sverige er det hovedsaklig de mest ressurssterke som forlater skuta. Jeg tipper denne trenden bare vil forsterke seg i årene som kommer.

Arkivert
Arkivert Til toppen