Forumtrollenes dobbeltmoral

Londonmannen
NANO
12.01.2018 kl 09:25
2698

Dette er en arkivert tråd!
Artig å lese på det nye forumet hvor profeten Aksjespesialisten, som tydeligvis er som den blinde høna som fant korn, nå går ut og ber på sine knærne at NANO aksjonærer ikke må komme inn å ødelegge PCIB tråder.

Stakkars lille barn! Det vitner om en person som tydeligvis har en meget sterk overbevisning om at våre skriblerier her på HO har påvirkning på aksjekursen sin retning. Mulig derfor denne krabaten har vært en mester i å produsere innlegg på NANO trådene som denne:

"Aksjespesialisten
15.11.2017 kl 15:59
NANO
466
Del
Rapportér
Nano kollapser raskere enn jeg hadde sett for meg, min forventning var som kjent at kursen skulle stå i 50 til nyttår opp fra mitt reviderte kursmål rundt 35, nå ser det ut som om kursen kan falle betydelig lengre ned enn det.

Også: Det er blitt særdeles stille fra haussekongene Londonmannen og Merlin? De pleier vanligvis å ha så mye å si men er helt stille fra den kanten nå, mon om ikke de har solgt seg ut i stillhet og skam?

MAMMA MIA!"

En baisser av verste sort.

Vel, jeg må bare innrømme at det NANO han snakker om er ukjent for meg. Sist NANO sin aksjkurs stod på 50 tallet, var tidlig høsten 2016.

At AS og liknenede besserwissere slenger ut den typen kursmål, viser bare deres useriøsitet. I motsetning til oss som har uttalt oss om hva kursen kan går til, gitt visse FORUTSETNINGER, så finnes det ikke slikt når profeten setter seg ned med tastaturet.

I tillegg så frykter altså den store profet AS, at vi NANO aksjonærer er så smålige at vi ikke unner PCIB aksjonærene suksess! Du store min, hvor langt ned er det mulig for medlemmer av menneskeheten å synke! Vel, som min salige mor så godt sa det:"På seg selv kjenner man andre!"

AS, du kan være trygg på at den typen lavmål som du og andre forumtroll befinner dere på, der vil du aldri finne oss seriøse debattanter som både kan glede oss over PCIB suksessen og som evner å akseptere at trading faktisk kan gi gode penger, så sant man behersker TA og har teften. At tradere ikke kan godte og akseptere langsiktighet, det må vi bare leve med, selv om noen av de mest vellykkede investorene globalt sett nettopp driver med langsiktighet.

Ha en fortreffelig dag og for din og andre PCIB aksjonærere sin del ønsker jeg dere lykke til på ferden nordover og jeg skal applaudere PCIB den dagen den bryter kr 100,-. Og det kan skje før noen av oss aner!


Arkivert
MicroInvest
12.01.2018 kl 19:20
1524

Man kan lure på moralen til debattanter på både baisser- og haussersiden her inne...
Arkivert
Fabi
12.01.2018 kl 20:06
1440

«Stakkars lille barn! Det vitner om en person som tydeligvis har en meget sterk overbevisning om at våre skriblerier her på HO har påvirkning på aksjekursen sin retning»

Focuss, aksjespesialisten m.fl har nok ingen påvirkning. Men Snøffelen, Merlin, Studenten m.fl har medvirket til at jeg i dag eier betydelige deler av PCIB og Nano. Det gjelder sikkert flere her inne.
Sammen har vi dermed løftet kursene
Arkivert
Computum
12.01.2018 kl 20:07
1434

Her er endel PCIB aksjonærer som er ganske "på tuppa" om dagen og ikke aksepterer at noen stiller spørsmål om den bratte oppgangen kan fortsette uten at det kommer nyheter som støtter de høye forventningene som er skapt.
Dette er nok hovedsaklig representanter for den yngre generasjon som ikke har lært seg hverken folkeskikk, respekt for andres mening, eller som har erfart at veien til rikdom kan være lang og kronglete.
Noen av dem har hatt en usedvanlig flaks som har fått være med på en opptur man sjelden ser på Oslo børs. Litt ydmykhet ville ikke skadet.
I motsetning til deg, Londonmannen, tror jeg at Hegnar forum har vært en meget viktig arena for å spre kunnskap om Radforsk-selskapene til de mange småinvestorene som idag opplever "eventyret PCIB". Hvor skulle man ellers oppdage slike selskaper som enda ikke er kommet på radaren til hverken pressen eller analytikerkorpset?
Og jeg tror det er erkjennelsen av Hegnar forumets store påvirkningskraft som gjør at endel av de "nyrike" er så angstbitersk bekymret for hva som skrives.
Samtidig som det er et nyttig redskap for de som virkelig kjenner sektoren og som selvfølgelig har økonomisk interesse av at flest mulig får øynene oppfor det samme som DE ser.
Arkivert
MicroInvest
12.01.2018 kl 20:41
1396

Det er nok mange som blindt har stolt på haussekorpset her inne og har tapt mye penger i 2017.
Samtidig som det er noen som har hørt på baisserne og kommer til å gå glipp av oppgangen som kan komme....

Men faen folkens!
Det er faktisk baisserne som har truffet i 2017 (sett bort fra AS som alltid er er på viddene... )

Den stemningen vi så på HO første halvdel av 2017 var ikke bra. Nesten alle ropte at toget skulle gå, og de som prøvde å roe stemningen ble stemplet og uthengt.

Det er folk her inne som hadde blitt anmeldt for forsøk på kursmanipulasjon hvis det hadde vært et mer seriøst forum. Folk på begge sider.....

Seriøse debattanter som blir tatt i løgn har vi sett på begge sider. Men det er kun Merlin som har sluppet unna med det.....

Et eksempel fra nyere tid påstår Merlin igjen at BL IKKE har bivirkninger.... Tygg på den.....
Arkivert
Fabi
12.01.2018 kl 20:50
1368

Vi er alle selv ansvarlige for våre handlinger.
Man må tenke sjæl, og ikke ta alt for «god fisk».
Jo mer man lærer, jo enklere er det å skille ut svada.

Dette forumet har bidratt til at jeg har oppdaget flere selskaper og tjent svært bra. Til gjengjeld har jeg bidratt til å løfte kursene :-)
Arkivert
MicroInvest
12.01.2018 kl 21:01
1365

Det er jeg enig i fabi.

Men jeg kjenner eksempler på de som har stolt fullt og helt på at Nano er gull og ville gjøre alle rike før jul 2017 pga noen få bidragsytere som har blitt erklært som guder.

Og hva faen skal de tro på.
Person 1 skriver et innlegg om at produktet er førsteklasse, uten bivirkninger og kan gjennomføres på hvilket som helst legesenter.
Person 2 svarer med at det ER bivirkninger og fordi det er nukleær medisin krever det visse prosedyrer som gjør behandling på legesentre umulig.

Person 3 sier at person 1 har rett fordi han er en kunnskapsrik bidragsyter og kaster person 2 til ulvene.

Når person 2 legger frem bevis på at person 1 tar feil så dør tråden.

Så kommer person 56 og leser en annen tråd. Der hvor person 1 og 3 igjen kommer med feilaktige påstander.

Person 2 har forlengst gitt opp å informere menigheten om at de har noen svakheter i sine argumenter,

Dette ender med at person 56 til 1267 glatt svelger alt som blir sagt fordi de som prøver å mane til edruelighet ikke: 1. Kjenner caset, 2. Ikke eier aksjer selv eller 3. Vil ha billig inngang.....

Det har heldigvis roet seg i Nano, men det er bekymringsverdig å se hvordan PCIB blir omtalt/ hausset for tiden. PCIB står foran 2018 på samme måte som Nano opplevde 2017......
Arkivert
Panis
12.01.2018 kl 21:28
1305

Fabi,
Helt enig med deg!

@Microinvest,
Du kan ikke sammenligne PCIB og NANO på den måten. PCIB hadde et kjempebra år i 2017 (etter en nedtur i 2016) som fortsetter nå i 2018. Mens NANO hadde et kjempebra år i 2016 etter en nedtur i 2015, men de fortsatte ikke i 2017. Skjønner?
Dessuten finnes det ikke samme type baissetroll på PCIB trådene som de vi hadde på NANO tråden i 2016, og det er heller ikke noen som hausser akjsen (om du mener gepard1 gjør det bør du sette deg inn i potensialet til PCIB).
Redigert 12.01.2018 kl 21:29 Arkivert
1mattis1
12.01.2018 kl 22:24
1226

icroInvest

Bingo!!!
Kan ikke si meg mer enig
Arkivert
fabian2
12.01.2018 kl 22:59
1144

Jeg ser ikke helt problemet , annet enn at det periodevis er støyende med tullete snikk-snakkere. Egentlig er det jo veldig lett å skille ut hvem som har noe verdifullt å fare med.
Arkivert
Londonmannen
12.01.2018 kl 23:02
1139

Computum
Du skriver bla følgende:
"I motsetning til deg, Londonmannen, tror jeg at Hegnar forum har vært en meget viktig arena for å spre kunnskap om Radforsk-selskapene til de mange småinvestorene som idag opplever "eventyret PCIB". Hvor skulle man ellers oppdage slike selskaper som enda ikke er kommet på radaren til hverken pressen eller analytikerkorpset?"

Og det er jeg helt enig med deg i. Det er en viktig artena til å spre kunnskap om selskapene. Men det jeg sier er at våre skriblerier her inne på HO beveger ikke kursen. OK, at noen kompetente og troverdige personer, som Merlin, har klart det, skyldes nok alle hans seriøse bidrag gjennom 2015/16 i NANO. Gjennom denne perioden bygget han opp en voldsom tillit blant skribentene her på HO. Han var faktisk den direkte årsaken til at jeg kom meg inn i NANO på et meget behagelig nivå i februar 2016.

Men rent generelt, så hjelper det lite på kursutviklingen hva vi skriver. I den grad noen påvirker kursen, er det når de formidler informasjon fra andre kilder. Nei, etter min mening er det helt andre krefter som styrer kursløpet.

F.eks har dyktige skribenter som Snøffelen skrevet om PCIB i lang tid. At mange har er blitt obs på og kjøpt seg inn i PCIB pga hans seriøse bidrag, tror jeg så gjerne. Men det var ikke hans innspill som løftet kursen i desember. Det løftet kan tilskrives en børsmelding og innholdet i den.

På samme måte har vi sett at det er skrevet svært så mye positivt om NANO gjennom 2017, men kursen gikk likevel ned med mange prosenter. Og det var ikke de useriøse baisserne som presset kursen ned. Årsaken finner vi hovedsakelig i ledelsen sin "hold kortene tett til brystet" policy og at når de første sendte ut børsmeldinger, så måtte leseren ha tolketjeneste for å skjønne hva de mente. Baisserne må gjerne tro at de bidro, men den kjøper jeg ikke.

Og når vi nå er inne i 2018 så vil det verken være huassere eller baissere på HO som blir avgjørende for kursutviklingen i NANO. Den kommer til å styres av det som skjer i selskapet og måten den informasjonen formidles av ledelsen. Jeg har ingen tro på at mine positive holdninger vil påvirke kursen nordover eller at AS og andre baissere vil bevege kursen sørover.

Sorry folkens. HO er, slik det nå er, et godt diskusjonsforum, og et godt forum for å bli oppmerksom på selskaper som går under radaren til finanspressen. Men å tro at å poste mer eller mindre velformulerte innlegg her på forumet skal kunne bevege kursen i ønsket retning, nei det tror jeg ikke. Og om noen kan det, så skjer det i meget begrenset grad.

Personlig stoler jeg på de resultatene selskapet formidler og de grep ledelsen tar i løpet av året.

Lykke til.
Arkivert
Picosalax
12.01.2018 kl 23:03
1129

I
Et lite tips. Dont read the blog. Det endte i forferdelse sist
Arkivert
focuss
12.01.2018 kl 23:28
1082

Antyder noen at kursen skal gå opp 300 kr er man moralsk høyverdig og innsiktsfull. Antyder andre at kursen skal ned 10 kr så er man forum troll. Stiller man kritiske spørsmål er man også troll. En diskusjon bør ha rom for flere synspunkter. For min del fremstår Nano som et selskap uten tydelig ledelse. Synd med så godt produkt.
Arkivert
Digitus
13.01.2018 kl 00:00
1039

300? kursmålet til Nano er jo 4000 :).

http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2348698
Arkivert
Digitus
13.01.2018 kl 00:05
1029

Focuss det er nå det gjelder å holde fokus! Klarer du det frem til 2019 så skal du se at gullkalven du lager males til støv når Costa vender tilbake.
Arkivert
Computum
13.01.2018 kl 00:51
972

"Men det var ikke hans innspill som løftet kursen i desember. Det løftet kan tilskrives en børsmelding og innholdet i den".

Jeg mener det var et samspill. Uten hans innspill ville få forstått betydningen av meldingen. Ikke alle gjorde det da den kom heller, men den kraftige stigningen etter nyttår har kommet paralellt med at forumet har bobblet over av positive tolkninger basert på meldingen.
Forumet kan ikke skape liv i en "død hest", men når omstendighetene er riktige har forumet påvirkningskraft til å sette igang noe som kan utvikle seg til en form for lavine. "Ride the trend"
Arkivert
Lotepus
13.01.2018 kl 08:13
878

Førstkommende torsdag er det 5 uker siden Costa sa PARADIGME har startet .

Tone kvåle sier de børsmelder start av PARADIGME når første pasient har fått sin behandling .

Noe som de selv sier tar 15 minutter .

Tar det så lang tid som 5 uker med å innrulerer en pasient , da må en spør . Hvor mange dør i ventekøen til Nano .

For en alvorlig syk kreftpasient er 5 uker en lang ventetid på behandling .

Hva så om de etter screening får beskjed om at de ikke er egnet for behandling med Betalutin .

Arkivert
smudge
13.01.2018 kl 08:22
859

Loteklovn

Hvilken kurs skulle du kjøpe deg inn på??
72??
Arkivert
Fabi
13.01.2018 kl 08:24
865

Lotepus, dette er pasienter som dør veldig raskt.
Det er derfor de trenger Nano, men det tar tid gjennom FDA kverna.
Godt at Trump har fokusert på effektivisering i motsetning til i Norge der byråkratnissene gjør så godt de kan for å forsinke Paradigme
Arkivert
focuss
13.01.2018 kl 08:31
854

Fabi
Det er stor forskjell på å effektivisere et regelverk og å fjerne eller ikke følge et eksisterende regelverk. I Norge har jo Nano rett og slett glemt å søke om det det skal søkes om. Rett og slett ikke forstått regelverket. Sløvt.
Arkivert
Lotepus
13.01.2018 kl 08:33
844

Smugde

Noen plener er grønnere enn Nano fortiden , så veldig glad for at jeg solgte meg ut . Faktisk det smarteste jeg gjorde i 2017 :-)

Har nok ikke sett 70 tallet for siste gang i Nano heller . Snart kommer short mafiaen med ett stop loss raid igjen :-)
Arkivert
focuss
13.01.2018 kl 08:50
837

Fabian2
Du sier du ikke ser problemet. Unødvendig opplysning. Det forstår alle.
Arkivert
smudge
13.01.2018 kl 08:56
822

Loteklovn

Noen plener er grønnere??
Ja har hatt pcib siden høsten 2016, så ja , noe går bedre enn annet på børs.

Du solgte Nano på 81, kurs 88 nå. Håper du er fornøyd. Er aldri ondskapsfull, men i ditt tilfelle gjør jeg et unntak:)
Arkivert
Fabi
13.01.2018 kl 10:16
765

Focuss, godt at FDA har forstått regelverket da :-)
Skjønner godt at du er bitter på oss Nano/PCIB aksjonærer, du som sitter med Pho, men begge er fortsatt ekstremt underpriset, så kanskje du ser lyset en gang du også ?
Arkivert
focuss
13.01.2018 kl 11:01
735

Fabi
Det er ikke FDA sin kompetanse det dreier seg om, det er Nano sin. Dette til orientering. Forøvrig sitter jeg med alt for mye aksjer i Nano. Trenger ikke råd om å selge.
Redigert 13.01.2018 kl 11:03 Arkivert
Lotepus
13.01.2018 kl 11:19
694

Smudge

Kjekt du har gjort det bra i PCIB . Personlig ville jeg nok solgt på 60 tallet der , før hypen gir seg å den ramler ned til ett sted mellom 30 og 40 .
Arkivert
Fabi
13.01.2018 kl 11:30
679

He he, Lotepus avslører en aldri så liten misunnelse og Focuss tror han vet mer enn Einarsson og ledelsen i Nano :-)

Hadde du visst så mye så hadde du vært i PCIB :-)
Arkivert
focuss
13.01.2018 kl 11:44
669

Fabi

Hadde jeg ikke vist mer om ledelse av børsnoterte selskap enn hva Einarsson har opparbeidet i sin karriere i offentlige kontorer så skulle jeg selvfølgelig holdt kjeft.
Arkivert
Fabi
13.01.2018 kl 11:49
657

-))))
Arkivert
SafeInvest
13.01.2018 kl 16:43
500

Når Fåkkuss snakker så lytter man....)
Arkivert
Arkivert Til toppen