"Støre trekker Frp inn i terrorisme"

Skall
26.12.2017 kl 12:30 740

Dette er en arkivert tråd!
I et intervju på dn.no, bak betalingsmur, kommer Støre med kommentarer som trekker Frp mer inn i terririsme og ABB.
Lurås på Resett skriver knallhardt om denne tøvete argumenteringen til Støre som selvsagt kun slår tilbake på Tåkefyrsten selv.
For en ynkelig figur denne Støre er, og hvor glade vi skal være for at han og Ap ikke vant valget i september og ble statsminister!

dn.no

resett.no Terrorkoplingen til Frp: nytt lavmål fra Ap og Jonas Gahr Støre
Redigert 26.12.2017 kl 12:33 Arkivert
Wish
26.12.2017 kl 12:37 475

God og avslørende artikkel av Helge Lurås,og dette viser hvilken viktig rolle lille Resett har i Norge!

Hvor er PK-medias kommentarer om Støres lavmål?
Arkivert
atnorhe
26.12.2017 kl 12:41 467

Støre er desperat etter at skatteøkninger og flere asylsvindlere ikke slo an hos velgerne.

Da må en nødvendigvis finne på noe annet(har ikke lest artikkelen)
Arkivert
kokkohill
26.12.2017 kl 12:51 458

Det var denne Hamas Jonas som reiste rundt med sjekkhefte til disse koranskolene i sin tid.

Hvor mange terrorister dette har avlet frem burde være ett naturlig spørmål å stille.....
Arkivert
Lisse
26.12.2017 kl 12:55 449

Støre synker med dette lavmålet helt ned til det vi husker fra nicket Bekte her på HO,men selv han har forlatt dette nå med sine nye nick.....
Hvem kan ta Støre på alvor når selv vennene i PK-media ikke kaster seg på?

For en latterlig person velgerne kunne ha valgt til statsminister om media hadde fått sin vilje!
Arkivert
Xanadu
26.12.2017 kl 14:06 430

Det lukter så råttent i AP at Støre forsøker å tåkelegge alle skandalene ved å gå til løgnaktige angrep

Beste forsvar.

Forøvrig er SV det eneste partiet som har hatt en tidligere nazist i ledelsen - Hanna Kvanmo men det skulle dysses ned fordi hun ble sosialist

Arkivert
Nattevakt1
26.12.2017 kl 15:45 406

Dette er meget svakt av Støre.

Hva er det han tenker med, og hvilke råd er det han får?
Arkivert
DNO Rotsevni
26.12.2017 kl 16:06 391

Diskusjonen kan fortsette her når Hegnar stenger:

https://www.aksjetips.no/threads/nye-lavmal-fra-takefyrsten-jonas-gahr-store.301/

(Ingen info uten innlogging)
Arkivert
toe6
26.12.2017 kl 16:08 390

He's a real nowhere man
Sitting in his nowhere land
Making all his nowhere plans for nobody.


Han har planer men de er helt i skauen.

Arkivert
jabbadabbado
26.12.2017 kl 16:15 392

Hadde Støre/Stoltenberg vært Trump så hadde de tråkket FRP ned i dritten fra dag 1 etter terroraksjonen. At Støre nå begynner 6 år etterpå er vel kanskje et tegn på det samfunnet vi er i ferd med å få når Trumpetismen skal få fritt spillerom. Savkt og uverdig av Støre.

Det har også vært relativt mange innlegg her på forumet som på et tynt grunnlag har prøvd å knytte ABB til AP. En av foreldrene var AP tror jeg. Nøyaktig like pateisk som det Støre lirer av seg i DN intervjuet.
Redigert 26.12.2017 kl 16:18 Arkivert
Stupkrakke
26.12.2017 kl 16:20 392

Idex, Bekte og andre av APs nettroll, har allerede arbeidet i 6 år med patetiske forsøk på å skulle klistre Frp til Breivik. Når undersåttene så har mislyktes med propagandaen, trår til slutt sjefen Støre til med et desperat forsøk på å diskreditere Frp. Det at Frp har tatt avstand fra Breivik, har Støre "glemt".
Redigert 26.12.2017 kl 16:22 Arkivert
littsur
26.12.2017 kl 16:22 384

Kvinneandelen i Rinnan-banden lå oppmot 20%, noe som var naturlig i og med at dette er sosialister.

Prosentandel kvinner i NS og antallet kvinnehirdsmedlemmer er trolig hemmeligstemplet, fordi dette ville avsløre at det er snakk om sosialisme fra ende til annen.
Redigert 26.12.2017 kl 16:28 Arkivert
livecnn
26.12.2017 kl 17:07 361

Kjetil Rolness Facebook
·
Helt utrolig. Arbeiderpartiets selvskading begynner å anta masochistiske dimensjoner. Midt i romjulsfreden velger Jonas Gahr Støre å fyre opp om det mest betente temaet i nyere norsk historie. Akkurat når partiet ligner en forvirret høne i en lummer skammekrok, skal ørnen i norsk politikk reise seg ved å peke på FrP og si: Dere skapte Anders Behring Breivik!

La oss nærmere på Støres uttalelser til Dagens Næringsliv:

"Jonas Gahr Støre mener Anders Behring Breiviks Frp-engasjement bevisst ble underspilt (...):

– Det var noen temaer som vi bevisst skar unna, som at Anders Behring Breivik hadde vært medlem av Fremskrittspartiet og hatt tillitsverv i ungdomsorganisasjonen. Det husker jeg godt at vi i dagene etter 22. juli var opptatt av å ikke gjøre til et tema. Det mener jeg var riktig der og da, sier Støre."

Men nå mener han noe annet:

– Jeg gikk med en vond følelse, for jeg er helt sikker på at hvis det hadde vært en annen type attentat der gjerningsmannen var muslim og hadde vært aktiv i en menighet, ville det kommet krav om at den menigheten måtte bli endevendt. Det ble ikke gjort med Frp etter 22. juli.

– Hvorfor ikke?

– Jeg tror vi hadde berøringsangst for å si det som det var. Det ble en fortelling om at han hadde vært medlem, men så ble han rar og forsvant ut. Det som er vondere og dypere er hva det er i et ideologisk landskap på høyresiden som trekker et ungt menneske på søken. Og hva han tok med seg derfra på veien videre mot terrordagen.

I retten hevdet Anders Behring Breivik at han ville ha droppet de dødelige planene hvis ikke pressen hadde kjørt «en svertekampanje» mot Frp før valget i 2009.

– Breivik sa at han begynte å få litt troen på demokratiet da Frp lå an til 30 prosent oppslutning før valget. Det er en ganske sterk setning som det ikke har vært oppmerksomhet om, sier Støre."

Hva i all verden er det Støre forsøker å si?

Arkivert
- Havfruen -
26.12.2017 kl 17:43 410

Juge-Jonas trekker løgnene opp av hatten nå fordi han har lest Havfruen på HO og min avsløring av ABB som lettlurt "patsy" for Mossad i et stortstilt terroranslag rettet mot Støre selv, regimet og partiet han representerer!

22/7 er intet annet enn Israel som stoppet idioten Støre fra å opprette en palestinsk ambassade i Oslo den 25/7 2011:
Støre annonserte den 15.12.2010 at palestinerne ville få egen ambassade i Oslo og derved norsk anerkjennelse av en Palestinsk stat.
I mars 2011 presset Støre dessuten på for at FN skulle anerkjenne en Palestinsk stat, helt uten forhandlinger eller avtale med Israel.
Dette kunne Israel selvsagt ikke tillate fra norsk hold - Norge som selveste Fredsnasjonen og arkitekten bak Oslo-avtalen.
Da diplomatisk kontakt ikke førte frem, forberedte Israel et stort anlagt terrorangrep mot AP-regimet og AUF-"Boikott Israel".
Støre stoppet ikke ambassade-planene, og fredagen før ambassadeåpningen sprang bomben i regjeringskvartalet og skytingen på Utøya.

ABB var lurt inn i et hemmelig terrornettverk, Knights Templar, og var utnevnt til "ridderjustitiarius" som skulle stå offentlig frem etter at terroren var utført og ta de juridiske konsekvensene. ABB forteller selv at det var flere "celler" i dette nettverket han var ridderjustitiarius for. Han vet ikke at det var Mossad-agenter som var de andre, han tror de var frimurerriddere i Knights Templar ordenen.
ABB vet ikke at terrorangrepet var for å hindre åpningen av en palestinsk ambassade, han hadde fått beskjed om å kompilere et klipp- og lim manifest av innvandringsmotstand som skulle offentliggjøres i det aksjonen startet den virkelige grunnen avgjorde det ellers så meningsløse tidspunktet for angrepet: en fredag ettermiddag midt i fellesferien, men altså bare 3 dager unna norsk anerkjennelse av en palestinsk stat. Den virkelige grunnen er også årsak til at AP-regimet ble sittende etter angrepet for å "ta ansvar" (les: skrive sin versjon av historien).

APs toppledelse jobbet på spreng da det voldsomme angrepet kom, og da Eskil Pedersen ringte Støre og Stoltenberg om hva som skjedde på Utøya, fikk han beskjed om at det var statskupp og at han måtte komme seg unna med koffertene med brosjyremateriell om Palestina og Israel derfor rømte Eskil med båten.

Når drapsorgien var omfattende nok til at Hamas-Støre var mottagelig for forhandling med Mossad, har AP-lederne fått telefon fra Mossad med beskjed om at aksjonen ville bli avsluttet dersom Støre avblåste ambassadeplanene - et tilbud som Jonas og Jens ikke kunne avslå!
Først da kunne beredskapsgruppen gå i land på Utøya og ta ABB, samtidig som regimets ledelse og politiledelsen med 100% sikkerhet kunne avblåse faren for at flere mulige bomber var utplassert i Oslo sentrum.

Noen palestinsk ambassade ble aldri åpnet 3 dager etter terroren som opprinnelig planlagt. Heller ikke senere ble ambassaden åpnet, og ingen medier har omtalt at de tidligere ambassadeplanene var gått opp i røyk - sammen med 77 sjeler - den 22/7.

Den dag i dag har palestinerne ikke fått noen ambassade i Norge slik Støre lovet dem den den 15.12.2010 for fastsatt åpning tre dager etter terrorangrepet.

Det er ikke denne hemmeligheten som ble hemmeligstemplet i 70 år til 2083(!) etter at 22/7 rapporten forelå, hemmeligholdet er bare en avledningsmanøver for det som egentlig skjedde denne dagen. Sannheten er ikke dokumentert noe sted, og kan bare utledes av sammenhengen, for terroren var ikke så meningsløs som den fremstår i den rundlurte ABBs forvirrete opplevelse.

Hver eneste brikke har sin plass og passer perfekt inn i sammenhengen. Når nå ryktet har nådd Jonas at han er avslørt, må han prøve seg på nytt med å sverte FRP atter igjen med ABB.

Havfruen frykter for sitt liv. Selv om Jonas ikke har mer styrke enn jabbene her på HO igjen til å beskytte seg med. Derfor prøver han nye stygge løgner i DN. Måtte sannheten bli kjent! Fint om du tar den til torgs i Resett, Helge Lurås, du vet hvem jeg er!
Redigert 26.12.2017 kl 18:23 Arkivert
livecnn
26.12.2017 kl 17:43 367

Mer fra Kjetil Rolness sin facebook status


Ove A. Vanebo:: Det er en så stor mangel på innsikt at det er skremmende - særlig når han retter såpass alvorlige anklager mot andre. Til orientering så var jeg 1. nestformann i FpU perioden 2004-2008, og senere FpU-formann mellom 2008 og 2012. På den tiden forfektet FpU en svært liberal innvandringspolitikk, med utgangspunktet om at folk må få bevege seg hvor de vil - såfremt de ikke belaster velferdsstaten. I tillegg var nok både FpU og andre ungdomspartier langt mer "multikulti" enn i dag. Vi levde jo i en ganske annen tid, der vi antok at integreringsprosessene ville gå langt enklere enn det nyere forskning viser.

Jeg debatterte mye i de aktuelle diskusjonsforaene, og det var ingenting som da tydet på at ABB var i ferd med å bli en radikalisert, høyreekstrem gærning. Jeg husker at han hadde noen litt merkelige standpunkter, men det gikk ikke på innvandring.

Støre får nesten forklare hva slags ideologisk landskap det var i partiet på begynnelsen av 2000-tallet, for det er litt vanskelig for oss andre som kjenner partiet fra innsiden å gjenkjenne det.


Kjetil Rolness
Kjetil Rolness Ove A. Vanebo Takk for nyttig informasjon. FpU var altså innvandringsliberale i perioden Breivik var innom. Da blir altså Støres påstand desto mer absurd. Han vet noe om hva Breivik "tok med seg derfra på veien videre mot terrordagen" som ingen andre vet. Han bør avkreves en forklaring.


Ove A. Vanebo: Nettopp. Med en slik analytisk tilnærming er det vanskelig å se forskjell på en gyngestol og den elektriske stol.
Redigert 26.12.2017 kl 18:00 Arkivert
- Havfruen -
26.12.2017 kl 17:43 348

Her er den nye løgnen til Støre:

"– Det var noen temaer som vi bevisst skar unna, som at Anders Behring Breivik hadde vært medlem av Fremskrittspartiet og hatt tillitsverv i ungdomsorganisasjonen. Det husker jeg godt at vi i dagene etter 22. juli var opptatt av å ikke gjøre til et tema. Det mener jeg var riktig der og da, sier Støre.
Ikke bare får han her gjort et nummer ut av denne kopling mellom ABB og Frp, han har til og med den frekkhet å dele ut hederspris til seg selv for «å ikke gjøre det til tema». Det leserne skal sitte igjen med er altså at Arbeiderpartiet helt bevisst ikke slo mynt på ABB-Frp koplingen etter 22. juli.
For er fantastisk storsinn! For et parti av edle mennesker! Her har ikke bare partiet blitt utsatt for et «attentat», men de strakk også ut en hånd til de som er ansvarlige for attentatet (skal vi tro Støre) – nemlig Frp.
DN skriver så at: «Breivik meldte seg inn i FpU i 1997 som 18-åring. To år senere meldte han seg inn i moderpartiet. Han skrev til sammen 231 innlegg på diskusjonsforumet til FpU og var nestleder i FpU Oslo vest i 2002.»
Støre sier så:
– Jeg gikk med en vond følelse, for jeg er helt sikker på at hvis det hadde vært en annen type attentat der gjerningsmannen var muslim og hadde vært aktiv i en menighet, ville det kommet krav om at den menigheten måtte bli endevendt. Det ble ikke gjort med Frp etter 22. juli, sier Støre til DN.
– Hvorfor ikke? (spør DN)
– Jeg tror vi hadde berøringsangst for å si det som det var. Det ble en fortelling om at han hadde vært medlem, men så ble han rar og forsvant ut. Det som er vondere og dypere er hva det er i et ideologisk landskap på høyresiden som trekker et ungt menneske på søken. Og hva han tok med seg derfra på veien videre mot terrordagen, sier Støre.
Som leder av Arbeiderpartiet minner Støre seg selv på hver uke at 22. juli var et attentat mot partiet, skriver DN."
Redigert 26.12.2017 kl 17:44 Arkivert
- Havfruen -
26.12.2017 kl 18:03 335

"Så stor mangel på innsikt" - eller det alle som kjenner sannheten kaller for løgn!

Den som har pådradd AP og AUF 77 døde er ingen ringere enn Hamas-løgneren himself! Han skal være glad om han slipper unna med å abdisere for Giske-saken.
Redigert 26.12.2017 kl 18:06 Arkivert
- Havfruen -
26.12.2017 kl 18:11 329

Dermed har media fått litt å grave i - nå er det på tide å la Støre få grave sin egen grav ved å rote seg inn i løgn på løgn på løgn.

Blir spennende å se hva han vet om FRP som de facto strider imot FRPs egen politikk fra den tiden. Det er trinn 1. Så følger trinn 2 og 3 og så videre. Det blir et spennende 2018.
Arkivert
Load
26.12.2017 kl 18:31 311

Støre er ferdig, han vet det bare ikke selv enda.
Det er litt synd egentlig, da ingen har dratt AP i riktig rettning like raskt som ham.
Vi får krysse fingrene for at han får holde på en stund til, slik at vi ser tall under 20% i en ikke altfor fjern fremtid.

Load
Arkivert
Grautguten
26.12.2017 kl 23:36 278

Var tydeligvis ikke bare bare å plapre seg til suksess i araberpartiet gitt.
For en sørgelig type.

Håper sant og si det går samme veien med alle disse landssvikerne, jeg.

Uansett partitilhørighet, la de rulle i egen dritt til ingen tåler trynet på dem.


Arkivert
Pedal
27.12.2017 kl 16:46 240

Støre påfører Ap et historisk valgnederlag og han dummer seg ut i flere saker.Så kom den svake innsatsen hans i høst hvor det eneste fokuset var å påføre regjeringen og Listhaug nederlag.
Så fikk vi se elendig partilederskap i saken om Gudkes trakassering av jenter i og utenfor Ap.

At den ynkelige Støre nå er presset opp i et hjørne og kobler ABB med Frp er ,selv til Støre å være, et utrolig lavmål!
Begge foreldrene til ABB var ihuga Ap-folk,så kanskje hatet til Ap ligger der og ikke i et Frp hvor ABB var medlem i Frpu og hvor han meldte seg ut fra?

Hva blir Støres neste lavmål bortsett fra resultatene på målingene fremover?
Arkivert
Kvabb.
27.12.2017 kl 17:05 231

"Begge foreldrene til ABB var ihuga Ap-folk"

Hvor har du det fra multinick-Pedal ?
Redigert 27.12.2017 kl 17:06 Arkivert
stefs
27.12.2017 kl 18:49 210

Her slenges det altså ut en smått utrolig påstand om at ABB ble brukt av en organisasjon.
Selv om gehalten i dette er tvilsomt, er det ikke usannsynlig at ABB lot seg lede inn på et spor med "knights templar" eller hva det nå var, hvor hans fortreffelighet skulle skinne gjennom denne såkalte aksjonen.

hmm. La oss si at det var slik, og Støre vet det. Hvorfor skal han da gå til angrep på FRP? Er det bare slik man er opplært til i AP? Benytt enhver anledning til å rakke ned på frp, samme hva og hvordan?
Arkivert
Prelle
27.12.2017 kl 19:01 206

Mange tror at ethvert angrep på Frp er et godt angrep,men dette partiets velgere blir ikke akkurat mindre lystne på å stemme på Frp ved at de og Frp drites ut jevnlig.
Hvem tror at blitzernes fysiske angrep på Hagen når han holdt taler på 1.mai ved at de kastet egg og tomater på ham skadet Frp?
De fikk hovedoppslag og feigingene fra de andre partiene tiet fremfor å ta avstand fra kasting mot de som ytrer seg også på 1. mai.

Også verbale utfall mot Frp ,som er så tullete som det Støre nå kommer med,virker i mot din hensikt!

Støre er patetisk usaklig,men kanskje dette nivået fungerer som indremedisin i Ap og i rørsla?
Arkivert
Cortex
27.12.2017 kl 19:08 199

Det er skrevet mye om at ABB hatet sine foreldre fordi de stemte på Ap,så denne oppdemmede frustrasjonen synes mer sannsynlig som motivasjon enn at han hadde vært medlem i Frps ungdomsparti,men meldte seg ut igjen.
Åpenbart ikke for Ap-folk.
Arkivert
Syriner10
27.12.2017 kl 19:18 193

Kvabb, 1705: Det var det skrevet om i aviser, og jeg leste i alle fall at faren var AP-mann.

Breivik ble dømt av to av landets beste psykiatre som utilregnelig.
Men Arbeiderpartiet fikk avsatt dem da de hørte diagnosen Breivik fikk. AP fikk oppnevnt to andre.

Men at Støre nå så mange år etterpå begynner å skrive at Breivik var FrP, viser at AP var med på avgjørelsen om å skifte
psykiatre,

Breivik var og er en psykiatrisk pasient, det er det ikke vanskelig å se på oppførselen han, og han har flere i familien som har vært innlagt på psykiatriske sykehus.
Ingen normale mennesker går rundt og sier de skal bli konge i Norge, og lager seg uniform til det.
Arkivert
Spill
27.12.2017 kl 19:20 190

Ekstraordinært sentralstyremøte i Ap den 2. januar.

Der bør de i tillegg til Giskes oppførsel også debattere hvilket nivå Støre legger seg på og om dette er positivt for Ap!
MYE ta tak i her og den svake og vinglete Støre gjør bare vondt verre for Ap!

Ap har ingen som troverdighet kan overta som leder,så Støre er dømt til å fortsette.Hans rolle og atferd bør derfor debatteres om målet er å holde seg på 20- tallet......
Arkivert
stefs
27.12.2017 kl 19:26 186

19:01 Mediene er fulle av denne indremedisinen hele tiden, og den virker sikkert som narkotika på de som trenger den.
Arkivert
- Havfruen -
27.12.2017 kl 23:43 188

Noen har vondt for å følge mitt resonnement, og da er det heller ingen vits i å debattere det jeg sier. Knights Templar finnes ikke!
Det var noen helt andre som vervet ABB til "ridderjustitiarius" og som han hilste sin lojalitet til i retten.

Den som klarer å lese hva jeg skriver med et åpent sinn og trekke linjene mellom punktene, vil forstå hvilken etterretningsorganisasjon det var som satte opp planene for terrorangrep 22/7 hvis ikke Støre trakk planen for å åpne en palestinsk ambassade 25/7. Hadde han gjort det innen kl 12 den 22/7 så hadde den omfattende terroren vært avverget.

De som orker å ta sannheten innover seg, vil forstå at dette er riktig, men det er uhyre ubehagelig å tenke på, og det er en sannhet ingen søker - selv om den ligger åpent opp i dagen! (Det er heller ikke første gang Mossad har utført profesjonelt anlagt terror i Norge uten å bli tatt for det). Det er enklere å tro på en gal mann som ble omgjort til frisk av retten, selv om det er en mye mer usannsynlig historie - bent frem utrolig i norsk rettshistorie og rettspraksis! Men det er enklest slik, så kan vi fortsette å være barn av regnbuen.

Hvor er den palestinske ambassaden i Oslo som Støre offentliggjorde 15.12.2010 for åpning 25.07.2011? Spør deg selv om det!
Redigert 27.12.2017 kl 23:51 Arkivert
- Havfruen -
28.12.2017 kl 00:55 150

Støre var desperat - nå er han bare patetisk - er det mulig å synke så dypt?:

"Lurås kommentar til Støres utspill gikk altså «viralt», som det heter. Ikke alle som delte det, gjorde det fordi de var enige med Lurås. Men for mange ga det han skrev resonans: Det var noe liknende de selv hadde tenkt. Hos noen som delte den avstedkom artikkelen også lange diskusjonstråder.

Og det kan ha vært det som fikk alarmklokkene til å ringe hos Arbeiderpartiet.
Utover dagen så de seg derfor nødt til å engasjere seg. Fra Arbeiderpartiets offisielle Facebook-konto sendte de derfor ut følgende beskjed: «Resett.no er en useriøs nettside du ikke kan stole på.»
Så vidt Resett kjenner til kom det ingen ytterligere begrunnelse fra Arbeiderpartiets side for karakteristikken av Resett som «useriøs». Det kom heller ingen tilbakevisning av påstandene Lurås brakte frem som sådan, kun en advarsel om å ikke stole på det eller ta seriøst det som står på Resett."

https://resett.no/2017/12/27/arbeiderpartiet-resett-no-er-en-userios-nettside-du-ikke-kan-stole-pa/
Arkivert
- Havfruen -
28.12.2017 kl 00:57 151

"Helge Lurås sier til Resett at Arbeiderpartiets medierådgivere her har hatt et dilemma. Deres foretrukne strategi er å ignorere Resett og håpe at så få som mulig legger merke til kritikken. Men når et innlegg blir så mye lest, får det konsekvenser for partiets og Støres omdømme.

Lurås mener Arbeiderpartiet hadde gjort lurt i å fortsette å ignorere Resett fullstendig, snarere enn å forsøke å aktivt diskreditere nettavisen på sosiale medier. Alternativt burde partiet heller overrasket «alle» med å kreve å få et tilsvar på Resett.

– Arbeiderpartiet vet veldig godt at vi ikke er «useriøse». Vi har noen av Norges fremste investorer i ryggen, og den kritikken norsk politikk nå utsettes for, er til dels mer dyptpløyende og «treffende» enn de er vant til. Hvis Arbeiderpartiet hadde vist seg modige nok til å ta debatten i åpent lende, ville de overrasket mange og kommet anklagene om «feighet» i forkjøpet, sier Lurås."
Arkivert
- Havfruen -
28.12.2017 kl 00:58 151

"– Det viktigste spørsmålet og skillelinjen i europeisk politikk går for tiden mellom de som vil hegne om nasjonalstaten og de som ønsker ytterligere globalisering. Arbeiderpartiets tilnærming har vært «ja, takk, begge deler», men det går neppe lenger, sier Lurås.

Det er Fremskrittspartiet som er Aps hovedkonkurrent om sine tradisjonelle velgere, fortsetter han. Skal de appellere dit, må de bli mer lik FrP, i det minste i innvandringspolitikken. Men Ap kan selvfølgelig velge å gå til venstre mot SV, omfavne det multikulturelle prosjekt, og heller abdisere «gutta på gølvet»."
Arkivert
- Havfruen -
28.12.2017 kl 01:03 146

"Men Lurås er ikke optimist på Aps vegne og tror diskusjonen om partiets ideologiske retning kommer i skyggen av den maktkampen som foregår i øyeblikket.

– Kulturen i partiet er, som noen har påpekt, «råtten». Og dette intrigemakeriet er mer eller mindre en direkte konsekvens av at partiet har blitt en mekanisme for ulike individers personlige ambisjoner snarere enn en bærer av en troverdig og samlende politisk idé med et sosioøkonomisk «klassefundament». ...

Avslutningsvis sier redaktør Lurås at Arbeiderpartiets tillitsvalgte er hjertelig velkomne til å skrive meningsinnlegg for å nå ut til Resetts lesere. Da kan jo AP også være med å gjøre nettavisen vår mer «seriøs», humrer han.

Lurås legger også uten en åpen invitasjon om et studiointervju hos Resett på nyåret, slik at Støre kan forklare mer om den «ekstremismen» han i DN-intervjuet ga uttrykk for at Ap utsettes for."

-DDD

Og her finner du artikkelen fra i går som får AP-ledelsen til å prøve svertekampanje mot Resett:

https://resett.no/2017/12/26/terrorkoplingen-til-frp-nytt-lavmal-fra-ap-og-jonas-gahr-store/
Arkivert
Blåveisen
28.12.2017 kl 16:14 115

Gode linker til resett.no fra Havfruen her.Dette viser virkelig lavmålet til Ap!
Er det PR-konsulentene som styrer også dette nå?

Støre er jo langt inne i tåkeheimen,så noen må vel styre dette.......

Tenk at dette kunne vært landet statsminister nå!

Arkivert
Arkivert Til toppen