"Døde dager etter overraskelsesbesøk hos Robert Aschberg"

kjalar
15.12.2017 kl 18:10 1654

Dette er en arkivert tråd!
ossad som er i gang igjen eller.

https://www.nordfront.se/medborgarjournalisten-bechir-rabani-har-avlidit.sm
Redigert 15.12.2017 kl 18:11 Arkivert
polemiker
15.12.2017 kl 19:23 1126

Meget tragisk at denne dyktige og modige karen er død. Jeg har tidligere linket til og omtalt Rabani ved at par anledninger.

Nå later det til at han døde av hjerteinfarkt og det har neppe hverken Mossag eller Robert Aschberg noe med.

RIP
Arkivert
polemiker
15.12.2017 kl 23:49 1095

Om ikke annet var det nok svært bekvemt for Robert Aschberg at Rabani er død. Han har gjort noen svært kritiske reportasjer om Roberts liv og agerende. Den siste, en 40 minutters video ble sluppet den 9.desember.

Får håpe det blir foretatt en ærlig og utførlig obduksjon, da det utvilsomt vil bli stilt noen spørsmål om dette i ettertid.

Rabani var nok ikke noen jødehater, men han hadde klare antisemittiske synspunkter, på lik linje med anti islam. Han var selv oppvokt som muslim og kjente derfor svært godt til de destruktive kreftene innad i den ideologien.
Arkivert
polemiker
16.12.2017 kl 00:23 1078

Var nok kanskje litt kjapp der i min første kommentar. Saken går allerede viralt i sosiale media i Sverige. På Flashback diskuteres det heftig og sensuren er på høygir.

Granskning Sverige har allerede levert inn en politianmeldelse.
https://www.youtube.com/watch?v=R_2Qsd6Kjzo

og her er videoen med hjemmebesøket hos Aschberg dagen før han døde.
https://www.youtube.com/watch?v=w4cJzKvKCfc

Severdig hele videoen, men om ikke annet, spool frem til 32 min, da vise hjemmebesøket.
https://www.youtube.com/watch?v=w4cJzKvKCfc

"Det här kommer du få stå för" er siste kommentaren fra kona til Robert. Det fikk han.

I minuttene etter klippet om hjemmebesøket kommer Rabani med en tordentale ovenfor det svenske folket. Er vel ganske påfallende at det nettopp er en utlending som tør å stå opp mot makteliten. Den aller mest berømte er nok Angry Foreigner, men han er ikke så fysisk aktiv som denne helten.


Arkivert
- Havfruen -
16.12.2017 kl 00:52 1088

Om ikke Mossad, så kanskje 'svensk etterretning' induserer "hjerteinfarkt" på unge slanke mennesker? Det er en ikke ukjent drapsmetode. Her knyttes Aschbergs aktiviteter opp mot svensk etterretning i 2015:

"DØMT FOR VOLD: Dagbladets intervjuobjekt er den kjente venstreekstremisten Martin Fredriksson (Politibilde). Han er blant annet dømt for grov vold, samt har vært siktet for mordbrann. Nå rehabiliteres han av Dagbladet.

Av Redaksjonen · februar 9, 2015 · Kilde: Dagbladet

Dagbladet er kjent for å være en venstreorientert avis med journalister som benytter seg av voldelige venstreekstremister og eks-terrorister som kilder og intervjuobjekter.

I går skrev Frieord.no om hvordan den svenske avisen Expressen gjennom den venstreekstreme nettverket "Researchgruppen" hadde hacket seg ulovlig inn i debattprogrammet Disqus og hengt ut mennesker med navn og bilde som hadde skrevet nettkommentarer man anså var rasistiske.
Det førte til at den 45 år gamle småbarnsfaren Mattias Philipson tok sitt eget liv denne uken.

I dag intervjuer Dagbladet lederen for den samme Researchgruppen og får den til å fremstå som en gruppe med gode motiver.
Norske medier og Dagbladets seriøsitet og kildebruk er noe som kan diskuteres. Ikke sjelden ser man mennesker som eks-terroristen og alarmisten Lars Gule, venstreekstremisten og voldsutøveren Tor Bach eller som i dag, den voldsdømte venstreekstremisten Martin Fredriksson bli brukt som eksperter eller kilder.

35 år gamle Fredriksson skal ifølge Dagbladet lede en «granskningsgruppe» som går etter personer som har oppført seg ufint på nett. ...

Martin Fredriksson er en av grunnleggerne av det politisk voldsnettverket Antifascistisk Aksjon, forkortet AFA.
Gruppen er en av flere det svenske sikkerhetspolitiet har på en liste over terrorgrupper i Sverige.
I mange år har det venstreekstreme nettverket ulovlig overvåket, forfulgt og registrert personer. Ikke sjelden utøver de vold som virkemiddel.

Etter hvert som AFA ekspanderte startet Fredriksson «Researchgruppen», en slags etterretningsorganisasjon, hvor man skulle registrere og overvåke sine politiske meningsmotstandere.

Etter å ha løpt fra seg med jernrør og slåsshansker på gaten skal Fredriksson ha blitt ansatt av den kjente TV-personligheten og mangemillionæren Robert Aschberg og hans private medie-imperium i 2008.

Her skulle Fredriksson få tilgang til alle de ressursene han trengte for å spore opp mennesker som ønsket å beholde anonymiteten på nettet. Et av hovedmålene var å få tak i alle de som skrev rasistiske og fremmedfiendtlige innlegg på diverse nettforum.

Ifølge det Aschberg-eide firmaet Piscatus sin hjemmeside så sitter de på en enorm database, med alle domstolsavsigelser i rettssystemet i Sverige, samt all offentlig informasjon som blant annet finnes i tingretter, kriminalomsorgen og forliksrådet, for å nevne noe. De har også personinformasjon fra skoleverket, kommuner og sosialkontoret.
– Du kan overvåke søkeord, person- eller organisasjonsnummer, samt myndigheter, kan man lese på deres hjemmeside. Det hele skulle blant annet brukes til TV-programmet «Trolljegerne«.

Robert Aschberg er heller ikke noen ukjent figur i det venstreekstreme miljøet i Sverige og står blant annet bak magasinet Expo. Aschberg var også aktiv medlem av Sveriges Kommunistisk Parti (SKP)."

https://www.frieord.no/utenriks/dagbladet-bruker-voldsdomt-venstreekstremist-som-serios-kilde/

Går det relasjoner inn til vårt eget hjemlige Askeladden og APs nettroll, tro? Der Sotah en gang i tiden regjerte med sin "milde" stil - helt til han sprekker og viser sitt sanne ansikt - en mann jeg ikke ville møtt alene en mørk kveld.
Arkivert
- Havfruen -
16.12.2017 kl 10:26 1061

Denne saken - og Robert Aschberg - demonstrerer med stor tydelighet hva som faktisk skjer i verden når kulturmarxismen i arven fra den totalitære kommunismen har smeltet sammen med eliteinteressene i globalismen.

Sverige, med sin adel og elite i samspill med sin sosialistiske hardcore politikk - landet som aldri tok et oppgjør med nazismen - viser oss hvor ille dette kan gå om vi ikke tar oss i vare i tide.
Arkivert
polemiker
16.12.2017 kl 14:21 1020

Noe sier meg at siste ord ikke er sagt i denne saken. Spekulasjonene om årsaken til hans brå og overraskende død går allerede som en farsott i alternativ media.

Bechir foretok også et hjemmebesøk hos sjefsredaktøren i Expressen for en tid tilbake. Han brukte her nøyaktig den samme metoden som avisens reportere gjør, bl.a. når de avslørte identiteten til Fabian Fjälling i GS.

Sjefsredaktøren Thomas Mattsson har hatt et svært tett samarbeid med Aschberg og hans Expo nettverk. Mona Sahlin satt også i en lang periode i styret til Expo, så trådene inn til regjeringspartiet S og Löfven er ikke så lang. Polisjef Dan Eliasson er som kjent statsministerens gamle barndomvenn.

Bechir var trolig den alle modigste og mest aktive av medborgerjournalistene i Sverige. Han stod frem med sin egen identitet og talte makteliten mitt imot. "Jeg er ikke redd!", sa han i sin siste video.

Media har lagt denne mannen for hat i lang tid og hatt en felles kampanje mot ham. De fikk ham sparket fra jobben han hadde og han fikk betale dyrt for sine synspunkter både økonomisk og sosialt.

Nå tror jeg nok dessverre at politiet kommer til å legge lokk på denne saken og det vil neppe bli foretatt noen obduksjon eller etterforskning. Dette kan selvsagt være en ren tilfeldighet at han dør nå, rett etter at han dro på hjemmebesøk og hadde sluppet en svært avslørende video om Aschberg. Han fortalte til venner at han også hadde flere avsløringer som han også skulle legge ut på nettet.

Alle i media, regjering og politiet vet inderlig godt hvem denne mannen er, men nå later det til at han ikke engang har eksistert. Ingen i PK media har så langt engang nevnt at han er død.
Arkivert
bullbear22
16.12.2017 kl 20:42 996

Det er tydelig at det legges lokk på saken - men sannheten vil komme for en dag.

Sverige har lange tradisjoner som elitistisk og totalitært regime, med adel og kongemakt og forakt for folket.

Arkivert
Xanadu
16.12.2017 kl 21:07 994

yktene sier at Aschberg har kontakter i mafiaen - og vi vet hvor godt den er organisert i Sverige
Arkivert
polemiker
17.12.2017 kl 15:12 945

Resett har tatt saken.
http://resett.no/2017/12/16/rykteflom-etter-svensk-gravejournalists-dod/

Rabani var en raskt stigende stjerne i alternativ media i Sverige og kanskje det aller største hatobjekt for voldelige venstreaktivister. Robert Aschberg har vært en sentral del av organisering og finansiering av denne bevegelsen.

Han er imidlertid untouchable da han har tett kontakt med regimet politiske ledelse. Hjemme hos ham har de bl.a. en direkte alarmlink til politiet. Er ikke det minste i tvil om at vil bli gjort iherdige forsøk på å legge lokk på denne saken.

Timer før hans død la Rabani ut en melding på Facebook at han dagen etter vill komme med en stor avsløring vedr. Robert Aschberg.

I følge denne statistikken er det kun 1 person som døde av hjerteinfarkt (30-34 år) i 2016 (av totalt 5120). Totalt kun 3 personer under 34 år. Sannsynligheten for at en veltrent person som Rabani skulle dø som følge at hjerteinfarkt er derfor forsvinnende liten.

At det i tillegg er en person som dager tidligere ble truet av kona til Aschberg og at han timer etter skulle komme med en stor avsløring om Robert A., gjør det til at denne saken stinker lang vei.

http://www.socialstyrelsen.se/publikationer2017/2017-10-23 (tabell 8 i excel arket)

Arkivert
exian
17.12.2017 kl 18:58 938

ttps://www.youtube.com/watch?v=avd_BPpV9S
Arkivert
polemiker
17.12.2017 kl 21:04 889

Hundrevis har i dag deltatt i minnemarkeringer over hele Sverige i dag. Fortsatt ikke et pip fra PK media. De har nok sin egen feiring med litt godt å drikke i redaksjonslokalene.

Minnesstund i Stockholm :
https://youtu.be/HLjNA_3vrgs

Minnesstund i Helsingborg:
https://youtu.be/dGptlThs7Eg

Minnesstund i Göteborg:
https://youtu.be/zQRLXhBYpdg

Arkivert
online1
18.12.2017 kl 07:31 868

a,Mossad kan jobben sin.Det er sikkert og vist!!!
Arkivert
littsur
18.12.2017 kl 13:52 860

Selv om det frister å kalle dem gasskameratene, har konsensuskameratene valgt seg en innvandringspolitikk som fører til at politiske mord nå etterhvert helt risikofritt kan gå under politiets radar.

Politiseringen av ordensmakten stanser enhver etterforskning og kuppmakernes medløpere i media holder tyst.

Tenk om innvandrerbefolkningen får tak i slike håndholdte gasspraybeholdere, på størrelse med en munnspray, og bruker den på overklassepolitikerne?

Da hjelper det lite med livvakter.
Redigert 18.12.2017 kl 13:58 Arkivert
Sotah
18.12.2017 kl 14:08 846

Hva veit svenske rettsmedisinere om å obdusere folk? Vi ser dette mye tydeligere herfra. Kom ikke her. Jeg veit positivt at dette var chemtrails.
Arkivert
littsur
18.12.2017 kl 14:19 866

Aschberg er politianmeldt for medvirkning til drap, så får vi se om polisen finner ut av hvilke andre som er innblandet.

Tipper henleggelsen kommer lynraskt denne gangen.

Svensk etterretningstjeneste er trolig hovedmistekte, polisen skal etterforske seg selv.

Palme-teorien om politiets innblanding går i reprise.

Anna Lindh ble drept av en innvandrer, dette er et nullsumsspill, enten vinner innvandrerne eller så taper eliten.

Vet ikke om den siste setningen der ble helt korrekt.

Uansett kan det bli riktig ille i Sverige, om disse svenske tilstandene fortsetter, med en elite som ikke går av veien for mord.Aschberg Ett annat ansikte

https://www.youtube.com/watch?v=3H_teRV0kWA
Redigert 18.12.2017 kl 15:12 Arkivert
- Havfruen -
18.12.2017 kl 15:11 843

Som sagt, ikke Mossad, men svensk etterretning!

Minnevideoen fra Stockholm er allerede fjernet fra nettet, og minnevideoene fra Gøteborg og Helsingborg må du komme deg forbi den røde emojien med tittelen "videoen er ikke tilgjengelig" for å se!

Bechir, folkehelt, til minne! RIP.
Redigert 18.12.2017 kl 15:40 Arkivert
exian
18.12.2017 kl 19:21 813

ttp://www.friatider.se/polisen-vi-utreder-inte-bechir-rabanis-d-d

Utreder ikke. Typisk.
Denne saken stinker det lang vei av
Arkivert
Sotah
18.12.2017 kl 20:19 801

Robban anmeldt for medvirkning til infarkt. Nå tenker jeg han skjelver i buksene.
Arkivert
exian
18.12.2017 kl 20:56 807

ttps://samnytt.se/skarmdumpar-avslojar-facebook-redigerade-rabanis-meddelanden-i-efterhand
Arkivert
lazy
18.12.2017 kl 21:07 777

verige er et uhyggelig land. Dritskummelt
Arkivert
stefs
18.12.2017 kl 22:32 772

Ja her får nok SWFJO folket vann på mølla tenker jeg.

Hjerteinfarkt som 33 åring er dog noe spesielt, og mindre spesielt blir det vel ikke når man ikke undersøker dette. Det er normalt å undersøke kroppen i slike tilfeller, for å lære om medisinske tilstander, og om de kan forebygges.
Arkivert
Sotah
18.12.2017 kl 22:37 760

Kan bli popcorntråd, dette. Jeg sitter litt for langt unna til å være sikker på hva infarktet kom av. Men jeg kan jo følge saken allikevel.
Arkivert
exian
18.12.2017 kl 22:42 769

VFJWO - Some Very Few Jews World Order

= kjernestyringsenheten i NWO - New World Orde
Arkivert
polemiker
18.12.2017 kl 23:48 740

Mye som ikke stemmer her nå. Facebook er i ferd med å radere ut hans meldinger og hans kontoer er nedstengte. Hvorfor skjer dette bare timer etter hans død?

Mangler vel bare at hans videoer blir fjernet fra Youtube nå da.

Hjerteinfarkt skjer, så det er ikke utenkelig at det kan være en naturlig død, selv om det er svært sjeldent når det er snakk om en 34 år gammel mann.

Det som gjør denne saken så spesiell er tidspunktet og foranledningen for dette dødsfallet. Han var en gravende journalist og ble etterhvert svært så plagsom for makteliten og for Robert Aschberg personlig.

Dette vet både presse, politiet og etterretningstjenesten, så derfor burde de naturligvis ha igangsatt en grundig og transperant etterforskning. Det burde gjennomføres en særskilt grundig obduksjon hvor uavhengige laboratoriene kunne gransket og eventuelt avklart om det er noe mistenkelig med dette dødsfallet.

Det er den eneste måten man kan unngå fremtidig spekulasjon eller tvil om hans død. Likvidasjon av opponenter og journalister er definitivt noe som foregår, men at det skal skje i Sverige, er det nok ikke så mange som tror.

Denne saken kan fort vekk bli mye større en bare en journalists død. Politiets rekordraske henleggelse og medias åpenbare mørklegging ser dessverre ikke så bra ut for Sverige.
Arkivert
- Havfruen -
19.12.2017 kl 00:07 765

Ansiktet til Bechir Rabani bærer INGEN varsel om noe hjertetrøbbel dagen før natten han døde.

Noe er fryktelig galt her, og det er uklokt om politiet ikke etterforsker med eksperthjelp på typiske etterretningsdrap uten spor, som hjerteinfarkt og hjerneslag.

Det kommer en dag da broderfolket vil gjøre opprør mot eliten og myndighetene de holder i sin hule hånd og som Aschberg er del av.
Da blir Bechir Rabani husket og hevnet!

16.12.2017 Robert Aschberg Vs Bechir Rabani - The Complete Movie - 45 min:
https://www.youtube.com/watch?v=784GD9bt6NA
Arkivert
exian
19.12.2017 kl 00:15 752

Det kan vise seg fort å bli som å etterforske seg selv Havfruen. Og Sverige har ikke noe som heter Spesialenheten el. tilsvarende.

Vet vi at han vitterlig har blitt observert i død tilstand ? Det er det første som må påvises.

Vi har saker hvor folk er fjernet. Hvilket betyr at de er bragt et annet sted, og ikke i virkeligheten har omkommet.

Denne saken her blir det ikke ro rundt før den er 100 % oppklart.
Arkivert
littsur
19.12.2017 kl 00:59 717

Rasisten Æsjberg, som lever av rasisme, slapp unna straff for mord nok en gang.

Journalistdrap er ingenting å bry seg om.

Spådommen som ser for seg at rasister som Æsjberg vil få flest mulig innvandrere til Sverige, for deretter utnytte, undertrykke og drepe dem, har fått sin bekreftelse.
Redigert 19.12.2017 kl 01:05 Arkivert
exian
19.12.2017 kl 01:24 726

Bestefaren til Aschberg bisto Lenin & co under den russiske revolusjon med å plyndre tsarverdier m.m.

Jfr. Stenbecks bestefar bisto JPM & co med å plyndre Kreugerverdier.
Arkivert
polemiker
19.12.2017 kl 02:04 717

Her svarer Aschberg på "konspirasjonsteoriene". Ikke så håndfast han har å komme med, men bare avfeier alt som "galenskap" og shit.

https://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/236221

Arkivert
terrorfosker
19.12.2017 kl 02:47 694

Aschberg ser i begynnelsen av intervjuet fryktelig sliten ut i ansiktet og snakker om Månens bakside.

Og at journalisten fra megafonerna.se liksom bare er røremennesker som ødelegger for andre høyreekstreme.

Dette holder jo ikke ett sekund.

Megafonerna har bl.a. avdekket med grundig og god dokumentasjon at NWO-banker eier 30 % av Schibsted. Som eier Aftonbladet.

Og at Aschbergs bestefar bisto med å plyndre den russiske tsarfamilien etter drapet på denne.

Megafonerna har sikkert dokumentert masse annet også. Rabani har bodd i Sverige siden han var 3 år.
Arkivert
stefs
19.12.2017 kl 07:08 680

Politiet henlegger omtrent før liket er kaldt, og facebook sletter han før begravelsen?

tja, hva skal man si...
Arkivert
Sotah
19.12.2017 kl 07:13 681

Vi kan jo si at han døde av infarkt?
Arkivert
littsur
19.12.2017 kl 07:50 692

Skulle denne Robert bli funnet oppbrent, tipper jeg årsaken er spontan menneskelig forbrenning (SHC).

Man har kun fått servert insidepåstander om hjerteinfarkt, mannen kan like godt ha blitt henrettet.

Tillitt er utgått på datoen, det er en konsekvens av politikken.

At Sothen forsvarer politiske myrderier er ingen nyhet, sannsynligvis er et av motivene bak masseinnvandringen at det nettopp åpner for politiske mord.
Redigert 19.12.2017 kl 08:02 Arkivert
1222
19.12.2017 kl 08:01 649

Rabani hyllet Hitler, brukte anabole steroider, forsøkte å lure kreftsyke kvinne til å kjøpe "mirakelolje". På dagtid jobbet han med enslige "mindreårige" flyktninger, på kveldstid støttet han SD og Nordiska Motstandsrørelsen.

https://www.expressen.se/nyheter/man-bakom-hatkampanj-jobbar-med-flyktingbarn/
Arkivert
Sotah
19.12.2017 kl 08:57 641

Da fastslår vi at ordet sannsynligvis er spikern det skal kokes suppe på. Håper det smaker, jeg har tenkt å respektere familien og la saken få ro. Vel bekomme.
Arkivert
Load
19.12.2017 kl 11:07 621

Du får slenge deg ned på sofaen og vente på dommen atter en gang Sotah.
Dette angår jo selvfølgelig ikke deg og dine.

Load
Arkivert
littsur
19.12.2017 kl 11:21 633

Journalistdrap er verdt et pytt-pytt, himling med øynene og et skulderdrag, ikke rart msm-journalister er livredde og adlyder alle ordrer blindt fra venstreekstremistene.

De vet utmerket godt hva vennene til Sothen er i stand til.
Redigert 19.12.2017 kl 11:22 Arkivert
polemiker
20.12.2017 kl 01:31 585

Hadde egentlig ikke tenkt å kommentere denne artikkelen, men tror det trengs. Dette er et godt eksempel på den arrogansen og subjektive journalistikken i Sverige. Dette var en artikkel Lena Mellin, gammel journalist i Aftonbladet, skrev i etterkant av Rabanis død.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/p6AavV/darfor-sprider-hogerextrema-sajter-logner

Hennes misjon er som vanlig å "oppdra" eller hjernevaske det svenske folk. Er dette journalistikk eller ren venstrevridd propaganda?

Kommenterer her artiklen og svarer henne underveis.

"Att högerextrema sajter sprider lögner är ingen nyhet."

Ok, men hvilke løgner er det du snakker om? Det kommer sikkert etterhvert, for så langt er det bare en løs påstand.
---
"Det är deras väl inövade taktik för att störta samhällsordningen med utomparlamentariska metoder."

Oi, er det ikke nettopp det du og dine tidligere kommunistvenner bedrev da? Hvilke metoder er det du ikke liker da? De samme som Aftonbladet og Expressen bruker? Gå hjem til folk for å stille spørsmål?

---
"Robert Aschberg om konspirationsteorin
Enligt Säpo-chefen Anders Thornberg finns omkring 3 000 personer som kan beskrivas som terrorister.
Två tredjedelar av dem bekänner sig till någon form av våldsbejakande islamistisk terror.
Den näst farligaste gruppen är den högerextrema vit makt-rörelsen. Därutöver finns den så kallade autonoma vänsterradikala som liksom de andra två grupperna använder våld."

Har du noen kilder her? Kan ikke se noen sted at "Säpo-chefen" påstår at "Den näst farligaste gruppen är den högerextrema vit makt-rörelsen". Tror nok heller det er ganske bra belegg for å kunne påstå at den gruppen DU tilhører, de "vänsterradikala" kommer på en soleklar 2. plass. De er mange titalls flere i antall og har begått nær 100% av politisk relatert vold de senere årene. Deler av denne bevegelsen er også på SÄPOs terrorliste. Så sjekk fakta og ikke kome med udokumenterte løgner. Du kaller det journalist for faen.

---
"Det är i det ljuset man ska se den 33-årige nu avlidne ”medborgarjournalisten”. Han och den högerextrema sajt han ledde har bland annat använt sig av metoden att uppsöka journalister i hemmet och konfrontera dem med olika påståenden."

Du liker ikke at han kaller seg journalist, og setter derfor ”medborgarjournalisten” i fnutter. Han var nok en mye bedre og dyktigere "journalist" enn det du noen gang har vært. Skrivebords journalister har det blitt mange av etterhvert. Det skikkelige journalistene eksisterer ikke lengere.

---
"Arbetet har inte varit framgångsrikt. Journalisten fick inte tag i sina intervjuobjekt men publicerade ändå de inspelade filmerna.
Några dagar efter ett besök hemma hos Robert Aschberg avled den hatande journalisten. "

"hatande journalisten" ? Er vi litt forutinntatt her nå? Han hadde forøvrig 10 tusenvis av følgere i sosiale media, så relativt fremgangsrik bør man vel kunne hevde.

--
"Ingenting tyder på att ett brott är begånget."

Hva bygger du dette på da? Nok en påstand, synsing eller har du noen informasjon du ikke gidder å dele med oss?

(Forts.)
Redigert 20.12.2017 kl 01:35 Arkivert
polemiker
20.12.2017 kl 01:33 571

"Men ändå sprids nyheten på högerextrema sajter om att den israeliska säkerhetstjänsten låg bakom dödsfallet. Eller Robert Aschberg. Eller något eller någon annan förhatlig.
På en sajt hävdas att det finns flera teorier om orsakerna till dödsfallet. Det är den ena extremen, den moderata. På en annan slås fast att Aschberg är mördaren. Det är den andra extremen, den inte alls moderata."

Vel, her kan jeg være enig. Det florerer med teorier og nettopp derfor burde en objektiv og rasjonell "journalist" heve sin røst å kreve en uavhengig granskning av dette dødsfallet. Om ikke annet så på grunn av den voldsomme interessen og oppmerksomheten dette har fått. Ikke minst fra grupper som ikke har så sto tillit til maktapparatet i Sverige.

---
"Robert Aschberg har självfallet inte mördat. De som sprider lögnen vet såklart det."

Okei, og hvorfor er dette så selvfølgelig da? Er det fordi han jobber i din avis? Du ser ut til å vite at også de som "sprer løgnene" også vet dette. Der tar du nok grundig feil, ingen later til å vite noe som helst ennå, og det vil vi trolig heller aldri gjøre, da saken er allerede henlagt av politiet. Laboratorier klarer knapt å bestemme blødtypen på den tiden de har brukt på å henlegge saken.

---
"Ändå publicerar de för att det är deras taktik för att störta samhällsordningen med utomparlamentariska metoder."

Wow, dette var litt av en påstand. Hva var det de publiserte? Er det "utomparlamentariska metoder" å ytre seg? Hva skal vi si om din avis og dine artikler da? I bare denne artikelen florer det med sysning og udokumenterte påstander.

---
"De vill ha ett annat samhälle där alla tycker som de gör. Och ett medel att nå dit är att försöka destabilisera etablerade medier, att minska tilltron till professionell underbyggd nyhetsförmedling."

He he, denne står vel for seg selv. "professionell underbyggd nyhetsförmedling", ja det ser vi vel mye til :-)

---
"Försvarets forskningsinstitut, FOI, publicerade nyligen rapporten ”Det vita hatet, radikal nationalism i digitala miljöer”.
I rapporten konstateras att det finns en mängd digitala fora i Sverige där företrädesvis män sprider hatbudskap, oftast invandrarkritiska."

Ja, det som for deg er "hatbudskap" er det andre kaller fakta. Hadde du og de andre "journalistene" skrevet mer om disse fakta og mindre synsing, svada og venstreradikal propaganda, hadde ingen av disse "hatsajterna" eksistert.

---
"Sajterna och grupperna bakom dem är nästan alltid fördomsfulla och sprider stereotypa och kategoriserade budskap. Grupperna är sammansvetsade vilket leder till att de blir alltmer extrema och att de distanseras från andra grupper."

De er nok rimelig fordomsfulle ovenfor dine sterotype og kategoriske mørklegging og underrapportering av årsakene til problemene. Selv om det er et enormt sprik i politisk overbevisning, ideologi og bakgrunn, vil en felles forståelse av årsakene til alle de problemene landet ditt står ovenfor bringe dem sammen til et slags fellesskap. Alle føler seg maktesløse, marginalisert og undertykt av en PK elite som prøver å diktere hva som er lov å si eller tenke.


---
"Hatsymboler används såklart. Liksom citattecken trots att det inte handlar om citat utan för att markera att man starkt ogillar, eller snarare hatar, någonting."

Tja, nøyaktig det samme som du har benyttet deg av i denne artiklen?

(forts)
Arkivert
polemiker
20.12.2017 kl 01:33 575


"På Nordiska motståndsrörelsens sajt har ökat antalet aktiva användare ökat med ungefär 500 personer per år och i oktober i år uppgick de till 4 451. Det är alltså inte en handfull tomtar vi talar om utan ganska många människor som vill sätta punkt för demokratin."

Ja, det er alvorlig, og værre vil det bli takket være PK media og venstrevridde ekstremister som deg selv. Når valget står mellom dere hundretusener av "nisser" som jobber for å ødelegge et helt land og utradere et helt folk, er det nok mange som vil foretrekke nasjonalistene etterhvert! Takket være dere har disse fått en enorm oppmerksomhet og "reklame" verdt 100-vis av millioner. Ikke rart de er i fremvekst. Ikke så voldsomt som ekstreme islamister, men det bryr jo ikke du deg så mye om. Det er bare multikultur.

Nasjonalistene har vel bare tent på en håndfull flyktningmottak og har vel ikke så mange terroraksjoner eller drap på samvittigheten heller. "Ny svenskene" derimot voldtar på samlebånd hver eneste dag, 8-10 morbranner per dag og er vel oppe i omtrent ett drap om dagen nå. Ingenting å bry seg om. De vil sikkert ha demokrati bare de får tenkt seg om.

---
"Det är allvarligt. Det är så allvarligt att alla vi andra måste lära oss deras metoder. Annars kommer vi varken upptäcka deras påhittade, förvridna buskap. Eller kunna motarbeta dem.
Det måste vi lära oss. Alternativet är inte ens att tänka på."

Forestill deg at du eller din datter blir voldtatt av 20 menn i en trappeoppgang. Forestill deg å bli voldtatt i alle kroppsåpninger mens du blir hånet, sparket og spyttet på av 4 muslimske menn. Forestill deg at kvinner ikke lengere tør gå alene etter mørkets frembrudd.

Se for seg at du ikke lengere kan lufte hunden eller ta en joggetur. Se for deg at barna eller barnebarna dine blir ranet og banket opp på skolen. Prøv å forestill deg en hverdag hvor politiet er maktesløse og at du ikke lengere kan henvende deg til dem for å få hjelp.

Dette er hverdagen for stadig flere i Sverige i dag, takket være DEG og dine PK venner. Den mannen du i dag håner som en hater, høyreekstremist og nazist var en araber med muslimske røtter som elsket Sverige og jobbet for å bevare det som et fantastisk land det en gang var. Han jobbet for DEG og for at du og din familie fortsatt skulle få leve i trygghet og kunne ha rett til å skrive dine skriblerier også i fremtiden.

Lena Mellin, det må dessverre sies: Du er en skam for din profesjon, du lever på en illusjon og har ikke lengere noen rasjonell tankegang igjen. Heldivis for deg selv har du ikke så mange årene igjen å leve, så du vil trolig slippe å selv oppleve dette, men dine etterkommere vil spytte på din grav og du vil få et lite verdig ettermæle.
Arkivert
Fornybar'n
20.12.2017 kl 02:17 589

http://whitetv.se/en/historiefoerfalskning/33/2006.html

Sverige er en polisstat.

Kinnevikgruppens penger stammer i sin helhet fra mordet på gründeren Ivar Kreuger.

Bestefaren til Aschberg plyndret den russiske tsar, etter mordet på tsarfamilien.
Arkivert
.777.
20.12.2017 kl 15:58 542

Polemiker

Det er noe av det mest sinnsyke jeg har lest fra en avis. Har det rabla fullstendig for folk?

Helt uavhengig av alt annet så bør man ikke skrive sånt om en nylig avdød person. Tenk på familie og venner som skal lese sånt i avisen. At ikke journalisten får sparken sier litt om tilstanden i samfunnet.

En syk journalist, i en syk avis, i et sykt samfunn.
Arkivert
polemiker
20.12.2017 kl 17:39 512

.777.

Ja, dette er helt vanvittig graverende saker! Selv den "sosialdemokratiske" eller kommunistblekka Pravda var bedre enn det Aftonbladet fremstår som nå. Rabani er blitt æreskjellt og trakassert av denne avisen og andre media i lang tid. Selv en ellers så reflektert fyr som 1222 ser ut til å falt for denne propaganden(?).

Han er blitt kalt "hater", "islamofob", "nazist", "høyreekstremist", "nasjonalist", "jødehater" og sågar rasist. Hvordan det siste henger sammen, later ikke de "seriøse journalistene" engang å ville bry sine hjerner med. Disse såkalt journalistene som bedriver "professionell underbyggd nyhetsförmedling" er jo værre en selv de mest forvirrede skribentene her på tråden.

Svært mye av det svensk media kommer med nå om dagen er ikke annet enn løgner, faktafeil, udokumenterte påstander eller sysning. Tidligere hadde jo faktisk folk en viss tiltro til journalister og media, men det har de klart å utradere fullstendig, - og det helt på egenhånd.

Det var vel også denne kjærringa som "intervjuet" Robert Aschberg i det klippet som er linket til ovenfor her. Her får Robert uforstyrret fremføre sin egen forsvartale og fremføre sine løgner. Med påtatt sinnsro påstår han at han gjerne kan diskutere eller svare på spørsmål fra hvem som helst, men fakta er at han har hemmelig telfonnr og er i praksis umulig å nå.

Det samme gjelder David Baas, "journalisten" som skreve den famøse hat artikkelen 1222 linker til ovenfor her. Artiklen "Man bakom hatkampanj jobbar med flyktingbarn" førte til at Rabini mistet sin jobb. David gadd naturligvis ikke å kontakte Rabani før han skrev dette slik at han evnt. kunne dementere det. Ei heller var det denne gangen noe tema å anonymisere bilde eller navn.

Rabani prøvde å komme i kontakt med Davis uten å lykkes før han traff ham tilfeldig i Almedalen og ville stille ham noen spørsmål. Klippet ligger på Youtube. David flykter og Rabani blir deretter stoppet av SÄPO når han prøver å følge etter.

Jeg vil på ingen måte gå god for alle synspunktene eller metodene han brukte, men de som vil sette seg litt mer inn i hva han EGENTLIG stod for og hvilke tanker han hadde kan lese et intervjue med ham her, et litt annet bilde en det som kommer frem i MSM kanskje?
https://lassewilhelmson.wordpress.com/2016/04/30/bechir-rabani-intervjuas-av-lasse-wilhelmson/Arkivert
1222
20.12.2017 kl 19:05 526

Polemiker:

Rabani virket lite troverdig. Han rørte sammen vanvittige påstander med svært konspiratorisk tankegods. Mest minnet han om en typisk jødehater i allianse med nasjonalsosialismen, en ikke uvanlig kobling i Syria og omegn. Hans "kamp mot venstresiden" var vel ikke stort annerledes enn nasjonalsosialistenes kamp mot kommunismen.

At Rabani dør etter møtet med konen til Aschberg kan skyldes tilfeldigheter. Han trente mye og brukte etter sigende steroider og rusmidler. Han jobbet mye om natten og har meget mulig hatt et usunt kosthold.

Hans annonserte "avsløring om Aschberg" virker også søkt, hadde det vært noe av betydning ville materialet vært spredt for alle vinder for lengst. Rabani påsår i sin video at Aschberg kke tør komme ut. På det tidspunkt sitter RA på flyet fra Helsinki.

Om han ble drept kan det like gjerne være utført av noen som ønsket å legge skylden på Aschberg men som kanskje mislikte å ha en palestinsk araber på "sin side".

Rabani kan også ha begått selvmord for sin saks skyld, slik tradisjonen er blant palestinere.

Rabani kan også ha jobbet undercover for å infiltrere NMR. Dagtidsjobben med flyktningebarn kan like gjerne vært hans egentlige kall i livet.
Arkivert
1222
20.12.2017 kl 19:09 514

ttps://www.interasistmen.se/granskning/mannen-bakom-megafonerna-brak-med-cancersjuk-kvinna-om-mirakelolja
Arkivert
terrorfosker
20.12.2017 kl 21:09 517

Den öronbedövande tystnaden i svenska medier

"Vad har följande medier gemensamt?

Fria Tider, Samhällsnytt, Nordfront, Granskning Sverige, Nya Dagbladet, Vaken, Newsvoice, Petterssonsblogg, Dissidenter, Frihetskamp, Nya Tider, Ingrid & Conrad, Motgift, Blueshift, Demokratbloggen, Culture-Wars, PeterSweden, Anders Leander, Ole Dammegård, Arabnyheter, Frejas Folkvang, Cornelia Dahlberg, Lasse Wilhelmson, Experimentlandet, Hagenbo, Soldatmamma, Snaphanen, Peter Harold, WhiteTV, Varjager, Vetenskapliga Partiet och några till.

Svar: Alla har rapporterat om Bechir Rabanis bortgång"
____________________________________________
https://newsvoice.se/2017/09/09/granskning-sverige-svt-facebooksida/
Redigert 20.12.2017 kl 21:18 Arkivert
polemiker
20.12.2017 kl 22:10 479

1222,

He he,
Hadde HAN "konspiratorisk tankegods"? Da burde du lese ditt eget innlegg en gang til.

Teori 1
"At Rabani dør etter møtet med konen til Aschberg kan skyldes tilfeldigheter. Han trente mye og brukte etter sigende steroider og rusmidler. Han jobbet mye om natten og har meget mulig hatt et usunt kosthold. "

Har du noen troverdige kilder (og da ikke "#ikkerasistmen") på at han brukte steroider og rusmidler? Usunt kosthold? Jobbet om natten?

Det er klart at tilfeldigheter skjer, men som nevnt ovenfor er sannsynligheten for det uhyre liten.

Teori 2
"Hans annonserte "avsløring om Aschberg" virker også søkt, hadde det vært noe av betydning ville materialet vært spredt for alle vinder for lengst. Rabani påsår i sin video at Aschberg kke tør komme ut. På det tidspunkt sitter RA på flyet fra Helsinki."

Hvilke "vinder" var det i så fall som skulle spre disse avsløringene? Media? Når ikke de dekker denne saken og kunne konstatere at RA umulig kunne ha noe med saken å gjøre allerede før polisen hadde henlagt saken?

Teori 3
"Om han ble drept kan det like gjerne være utført av noen som ønsket å legge skylden på Aschberg men som kanskje mislikte å ha en palestinsk araber på "sin side"."

:-) dette var en kreativ "teori". Hvem skulle i så fall det være? En "høyreekstrem terrorist" da kanskje?

Teori 4
"Rabani kan også ha begått selvmord for sin saks skyld, slik tradisjonen er blant palestinere."

Jøss, er selvmord en tradisjon blant palestinere? Regner du med muslimske martyrer da eller?

Teori 5
"Rabani kan også ha jobbet undercover for å infiltrere NMR. Dagtidsjobben med flyktningebarn kan like gjerne vært hans egentlige kall i livet."

Javisst, jobbet han for SÄPO eller de venstreekstreme?

Henger ikke helt på greip dette her 1222. Les intervjuet jeg linket til ovenfor før du lirer av deg noe mer er du snill.
Arkivert
polemiker
22.12.2017 kl 00:11 457

Ny dramatisk utvikling i denne saken nå. I dag tidlig ble nok en medborgerjournalist eller blogger rammet av kraftig smerter i brystet og stråling ut ut venstre arm (hjerteinfart?). Kvinnen, som skriver Realistbloggen, er også en nær venn av Rabani og snakket med ham dagen før han døde.

Hun ligger nå på akutten og er tidvis bevistløs.

https://www.youtube.com/watch?v=qF8euQQiRTk
Arkivert
stefs
22.12.2017 kl 07:00 422

Mye bådeog, i kommentarfeltet. Granskning Sot kommer nok til å gi oss sannheten snart.

Uansett, den døde fyren burde vært sendt til et nøytralt land for en uhildet obduksjon for å stagge konspirasjonsteoriene.
Arkivert
1222
22.12.2017 kl 07:32 435

Alexander Dale Oen døde også av hjerteinfarkt.

Rabani trente mye, gikk på anabole steroider og jobbet dobbelt.

Her er en tretti år gammel Tor de France syklist som døde av hjerteinfarkt:

https://www.dagbladet.no/sport/30-ar-gammel-syklist-omkom-etter-hjerteinfarkt-i-natt/63241471

Arkivert
Arkivert Til toppen