"E24: «Nano melder om oppløftende studieresultater»"

Fabi
11.12.2017 kl 07:28
562

Dette er en arkivert tråd!
https://min.e24.no/nordic-nanovector-melder-om-oppl-ftende-studieresultater/a/oRpg2B

LEGEMIDDELSELSKAPENE Legemiddelselskapet Nordic Nanovector har mandag morgen lagt frem resultater fra den såkalte Lymrit-studien, presentert under en konferanse i Atlanta i USA.
Den aktuelle studien tar for seg effekten av selskapets legemiddelkandidat Betalutiun på pasienter med follikukært non-Hodgkins lymfom.
Her fremgår det at 90 prosent av de 59 pasientene i studien opplevde reduksjon i sine svulster. De overordnede responsraten (ORR) var på 60 prosent og den komplette responsraten (CR) var på 24 prosent for alle pasientene.
For pasienter med to eller flere førbehandlinger, såkalt tredjelinjebehandling, var ORR 66 prosent og CR 25 prosent. I tidligere studier har førstnevnte for Betalutins del ligget på omtrent 70 prosent.
– Vi er veldig fornøyde med disse dataene, som fortsetter å vise en sterk klinisk profil for Betalutin, spesielt i tredjelinjebehandling av pasienter med follikulært lymfom. CR-ratene er spesielt oppløftende. Dette er en gruppe med et høyt, udekket medisinsk behov som trenger effektiv og trygg behandling, og fase 2b-studien Paradigme vil fokusere på disse pasientene. Resultatene som er innhentet vil gi et sterkt grunnlag for denne studien, sier medisinsk direktør Lisa Rojkjaer i en kommentar.
Arkivert
Topofthehill
11.12.2017 kl 07:31
350

Hegnar.no slengte seg nettopp på bølgen. Spørs om det kan dempe noen av de usikre sjelene, men nedgangen er vell drevet av div tradere og meglerhus-randomwalks uansett.
Arkivert
Fabi
11.12.2017 kl 07:39
279

Det kan jo også hende at deltagere på årets viktigste messe (ASH) fikk øynene opp for Nano.
Det har nok større effekt enn at Focuss, Korsar, Somsa og Topofthehill (som ikke har aksjer) ble skuffa :-)
Arkivert
Londonmannen
11.12.2017 kl 07:46
226

At netttrollene tilsynelatende har hatt innvirkning på kursutviklingen, bør man ikke vektlegge. Det skyldes nok mer tilfeldigheter enn at de nevnte har reell innflytelse.

På sikt er det det fundamentale i NANO som avgjør verdisettingen. Men ettersom markedet enn så lenge ikke har skjønt NANO og har en tendens til å lese resultater som fanden leser Bibelen, så får vi gjerne noen uforståelige kursutslag. Disse vil etterhvert bli færre og færre og verdisettingen vil i større og større grad bli overtatt av aktører som skjønner seg på NANO og det de driver med.

Det burde være tilstrekkelig å se på forskjellen på tolkning av de system tallene. I henhold til skribenter her på HO er de en katatroffe og skuffelse. Men hvordan i huleste har da NANO klart å få innpass til presentasjon på en av verdens mest prestisjetunge arenaer for kreftforskning med de samme tallene? Man må ikke være rakettforsker for å skjønne at enten er det nettrollespill som bommer, eller så er det hjernene i juryen i ASH. Jeg vet hvem jeg velger å stole på.
Arkivert
Fabi
11.12.2017 kl 07:47
227

Tsunamien av fond verden over som nå vil ha en bit av kaka kan komme når som helst. Vi venter bare på godkjennelse fra FDA om oppstart av paradigme.
Kommer hvilken dag som helst nå
Arkivert
Arkivert Til toppen