Dagens tema

 

"“THE MYSTERY OF MICHAEL FLYNN”"

Mortenxx
TRUMP 10.12.2017 kl 11:43 129

Her er en 40 minutters CNN-dokumentar om Michael Flynns barndom, ungdom og karriere -- med hovedvekt på de siste årene.

(40 min)
CNN SPECIAL REPORT - “THE MYSTERY OF MICHAEL FLYNN” (12/8/2017)
https://youtu.be/M5UkgCT0ECM

“The one-hour special report traces the contentious rise and fall of Lt. Gen. Michael Flynn, a decorated military intelligence officer who now finds himself at the center of the ongoing investigations into Russian interference in the 2016 U.S. election,” CNN says in a news release.

Videoen viser at han hadde en plettfri karriere frem til han ble innblandet i politikk. Den tegner et veldig positivt bilde av ham som person og av det omdømmet han hadde og tildels fortsatt har.

Arkivert
Dette er en arkivert tråd!
Nattevakt1
11.12.2017 kl 00:10 71

va er mysteriet
Arkivert
Mortenxx
11.12.2017 kl 10:05 48

De likte trolig klangen. Den korte tittelen "Mysteriet Michael Flynn" hadde langt mer schwung enn den lange tittelen jeg ga det -- "40 minutter om Michael Flynns barndom, ungdom og karriere -- med hovedvekt på de siste årene".

Kanaler som CNN, MSNBC, BBC, NRK, osv. har valgt å kjøre egenproduserte dokumentarer eller "special reports" om Trump og Russland -- med mye av den bakgrunns-informasjonen som folk føler at de mangler. Det er trolig en form for mediestrategi -- en måte å vise frem at "det er vi som er de seriøse". Det er en metode man kan bruke til å vise frem erfarne journalister og solid arbeid. Det er en metode for å skape kontrast til andre former for nyhetsdekning.

Arkivert
Arkivert Til toppen