"Betsy DeVos er på vei ut fra Trumps regjering?"

Mortenxx
TRUMP 05.11.2017 kl 20:30 113

Dette er en arkivert tråd!
Dette er foreløpig bare et rykte, men det hørtes temmelig sant ut. Utdanningsminister Betsy DeVos har visstnok gått lei av jobben pga. for mye motgang. Hun har ikke klart å oppnå det hun ønsket om kristne charter-skoler. Budsjettforslaget hennes ble nedstemt av kongressen.

Kilde: Jeff Waldorf / TYT Nation (Youtube)

Han er relativt balansert og ikke overdrevent kritisk til Trump (selv om han er på feil side politisk). Heller ikke republikanerne hadde noen særlig sans for Betsy DeVos som utdanningsminister. De lot henne få en sjanse pga. store bidrag til partiet gjennom flere år.
Arkivert
atnorhe
05.11.2017 kl 20:48 64

Forståelig. Hun ble møtt med demonstrasjoner hvor hun gikk.
Hun er rik og smart, så hvorfor skal hun gidde mer..
Arkivert
Nattevakt1
05.11.2017 kl 20:52 77

Kjedelig rykte. Du burde kommet med en russisk kobling. Eller at Trump tok henne i pussyen. Rykter trenger ikke å være sanne.
Arkivert
Mortenxx
05.11.2017 kl 21:54 59

Betsy DeVos hadde et veldig dårlig utgangspunkt for jobben ... med veldig lite støtte for ideene hun hadde. Hun feilbedømte trolig stillingen.

Det hun kjempet for var at foreldre skulle få flere valg når det gjaldt barns grunnutdanning ... at de skulle kunne velge kristne privateide skoler til omtrent samme pris som offentlig grunnskole ... at det ikke skulle koste noe særlig ekstra å velge en privatskole. Hun ville at privateide skoler skulle bli en hovedløsning og ikke bare en tilleggsløsning.

Problemet er at mesteparten av pengene til skoler kommer fra stat/fylke/kommune og ikke fra føderale midler. Hun måtte ha valgt en annen stilling for å kunne gjennomføre det hun ønsket.

Det var omtrent slik Jeff Waldorf beskrev saken.

Enkelte lovmakere i House of Representatives hadde store forventninger til Betsy DeVos. Det ble introdusert et lovforslag på 1 setning om nedleggelse av Department of Education i løpet av 2 år ... etter at hun hadde "ryddet opp" i systemet. Hun hadde NOEN støttespillere som lojalt støttet henne.
Arkivert
Mortenxx
05.11.2017 kl 22:17 58

Innlegg av: atnorhe (05.11.17 20:48 )

RE^1: Betsy DeVos er på vei ut fra Trumps regjering?

Hun er rik og smart, så hvorfor skal hun gidde mer..
*****************************************
Hun er rik, men det er delte meninger om hvor smart hun er. Det er ikke særlig smart å "kjøpe seg en jobb" på den måten hun gjorde.

Hun har kanskje oppnådd å bli "klok av skade" i løpet av disse 10 månedene. Så hun er trolig smartere enn hun var for 10 måneder siden. Det er det som er hensikten med utdanning.
Arkivert
Arkivert Til toppen