Iox-himmel ferden har startet:))

Rød_Larsen
IOX
08.09.2017 kl 16:56
7302

Dette er en arkivert tråd!
Da har den endelige våknet til live igjen.
Ikkje så utenkelig den ender godt over 5 kroner på mandag.

Våkn opp:))
Arkivert
innregistrert
10.09.2017 kl 09:30
4799

Larsen
Når iox står i 20-30 kroner har himmel ferden startet:-)
Forsatt i bare 3,50??
Merkelig lav
Arkivert
thief
10.09.2017 kl 10:17
4703

Regner med en bra opptur i morgen og dagene fremover:)

Kursmasakren fra canacol har vært helt vill,uten det har vært grunnlag for nedgangen!Men da er det bare å takke for billige aksjer,og billigsalget er enda ikke over.Aksjer for 3-4kr er enda en gavepakke.Vi var på god vei over 10kr(9.8kr intradag) 26.mai da det ble konstatert olje på vikingo.Så startet canacol salget og usikkerheten bredte om seg.Så kom melding om at vikingo var drivverdig,og igjen var vi på vei til 10k+,men canacol ødela festen.Da fikk mange panikk og trodde canacol visste om noe negativt,og canacol solgte ned til 6kr,panikken slo skikkelig inn:)

Da canacol solgte etter q2,tok det helt av for konfirmantene og de fikk iox helt ned i 2.5kr!!!!!!Så iox har gått fra å være på god vei over 10kr til å havne på 2.5kr pga canacol.Og nå vet vi med stor sikkerhet at salgene ikke er pga noe negativt med iox,så å kjøpe nå er GAVEPAKKE!!Her er det myyyye å gå på.Vi er på 3.5kr,og aksjene burde iallfall kostet 8-10kr.Gjelder det å hoppe på toget i tide!Meldingen fredag var oxo bra nyheter,viser at iox satser,og myndighetene setter nok oxo pris på det.Positivt for cor6 saken??Veldig sikker på et bra utfall der,iox har et meget bra forhold til myndighetene.Og når de nå oxo er i gang med lla-47(oljefunn),svekker ikke akkurat det saken for iox:)cor6 vil sende iox opp flere kroner.Så gjelder å komme seg inn nå,hvis man ikke har tatt plass.
Arkivert
gunnarius
10.09.2017 kl 10:20
4686

Når man skriver på et forum ala HO er fordelen at man kan synse og si hva som er ens oppfatning, uten at det forventes lagt vitenskap ned i debatten. Likefullt er det flere av oss som skriver på HO som forsøker optimalt å forholde seg til fakta og nåtid.

Med sitt kursmål på NOK 1.00 har Teodor tilnærmet seg problemstillingen i IOX på en realistisk måte. Er egentlig der selv også. At Mr. Wilding solgte seg ut av IOX og topp 20, sier meg at det - mildt sagt - finnes vesentlig bedre bet enn IOX i markedet eller at det var på høy tid å komme seg ut. Videre tror jeg fredagens økning er rent temporær. Tror derved at de som solgte på fredag har tatt en klok beslutning.

Nøkkeltall fra Q2 2017:

Sales 3 516

Cost of goods sold ex depreciation -1 231

Depreciation -1 690

Gross profit 595

Administrative expense -1 775 (min komm. – vel høyt for dette Q, sannsynligvis lavere for Q3)

Av nøkkeltall kan leses at selskapet taper ca. $1.0-1.2 mill. per Q. Positivt at Vikingo sannsynligvis produserer for aug/sept. Netto IOX estimert til 300 f/d. Trekk fra opex, så ser man at bidraget fra Vikingo neppe utgjør mer enn max $0.5 mill. for Q3. Dvs. atter et Q res. med rød bunnlinje og tap i driften. La oss se om mine antakelser slår tid ved den tid Q3 presenteres 11. november. Tror det, iallefall gitt selskapet skal ha betalt for Gas Plant.

Interoil Colombia E&P is pleased to announce the purchase and final payment of a Gas Plant …..

Hvor kom disse penga fra og hva kostet Gas Plant?

Med free cash $3.6 mill. per Q2, tap i driften og fratrekk for Gas Plant, så vil cash ved Q3 blir særdeles stusselig. Man må forvente om selskapet hadde inngått deal/lån ifm. Gas Plant, så ville dette ha blitt meddelt markedet. Dvs. cash belastes.

Det foreligger minst tre sentrale posisjoner og forhold som IOX må forholde seg til og som sannsynligvis vil medføre at Andes og Canacol før eller siden er helt ute av IOX:

The Company was, however, advised that the Court did not ratify the agreement and the Company filed a motion for
reconsideration. Court subsequently rejected the reconsideration motion in February 2017, and in March 2017, ANH sent a letter
inviting to pay USD 22 million pursuant to a claim for damages for breach of contract. This is not a mandatory payment order and
the company has responded to the ANH reiterating its position and its continuing willingness to formalise the agreement reached
with the ANH to transfer the COR-6 license commitments to the Altair and LLA-47 licenses. An arbitration process has started, but no
formal notification of relevant progress has been yet received.


Andes has decided to fully concentrate on Argentina, and the old shareholders in Andes will have the opportunity to keep an
investment in Interoil. The board is of the opinion that this will not affect the Company’s operations or strategy. We will closely
follow changes in the shareholder structure and continue to seek feedback from leading investors in the Company on the way
forward.

Canacol Energy LTD ("Canacol") has engaged Pareto Securities
AS to explore strategic alternatives with respect to its
share position in Interoil Exploration and Production ASA
("Interoil").

Jeg tror IOX med tiden vil bli overlatt til seg selv, hvor aksjonærene vil bli funding-partner. Så gjeldstynget som selskapet er, skal det godt gjøres å ta opp mer gjeld, uten at topp 20 og aksjonærene må bidra. Q3 kan bli ille og sannsynligvis fremtvinge en emisjon. Mye avhenger av hvordan Andes og Canacol agerer i fortsettelsen. Med de to største eierne helt ute, så kan jeg ikke helt se hvordan IOX skal være liv laga. Dvs. dersom det vi ser konturene av ifm. Andes og Canacol og at disse to storeierne løper linen helt ut.
Redigert 10.09.2017 kl 10:21 Arkivert
thief
10.09.2017 kl 10:34
4614

he...he,gunnarius:)blir du ikke med på oppturen denne gangen heller,stusselig:)Folk har masa om at iox går tom for penger i flere år,men alltid tatt feil.Vært med i 3år,ingen emi,full kontroll på økonomien:)Men en emi kommer nok,på max 16mill aksjer.Men som sagt,den kommer ikke før de TRENGER den,og på et langt høyere nivå enn dagens,det vil cor6/lla-47 sørge for.Så ikke bekymret for gjelden/cashbeholdigen i det hele tatt.Synd for deg gunnarius og ikke benytte anledningen til kjøp denne gangen heller.
Arkivert
Ransen
10.09.2017 kl 10:42
4589

Det skal du ha gunnarius, du ser aldri noe positivt i selskaper du skriver om. Selv du og Theodor forstår at hvis 1 krone per aksje skal oppstå, så må IOX havne i samme situasjon som APCL. Ser du noen likhetstegn mellom disse to oljeknøttene?
Men helt klart, det er ergerlig å ikke ha midler til å bli med nå. Neste uke blir svært bra for aksjonærene.
Arkivert
gunnarius
10.09.2017 kl 10:47
4599

"Ser du noen likhetstegn mellom disse to oljeknøttene?"

Kan iallefall nevne en:

Arbitration

Som sikkert er vel kjent, sitter selv i et selskap hvor arbitration for et prosjekt er tilfelle. Ingen hemmelighet at markedet kjørte aksjen ned i bånn, slik som for APCL. Mens i IOX rister man bare av seg støvet og går videre?

Redigert 10.09.2017 kl 10:48 Arkivert
10x52
10.09.2017 kl 10:52
4544

Morn, thief
Ser du skriver 'gunnarius' i ditt innlegg over her.
Ser ingen innlegg etter ditt gode innlegg kl 10.17.

Hva er 'gunnarius ' ?

Ignorerer slikt og slike.
Om det skulle være et innlegg etter ditt innlegg så velger en rett og slett å overse det så lenge det står 'gunnarius' der. Mener å huske 'gunnarius' var et baisevirus tidligere . Om viruset er tilbake på strengene er det synd.
Er viruset virkelig tilbake?
Fjern eller blokker slike virus umiddelbart.

Arkivert
10x52
10.09.2017 kl 10:56
4546

thief
Viruset infiserte i sin tid andre selskap -strenger. Aksjer som hadde bunnet ut.
Synd Admin ikke klarer å få bukt med dette plagsomme viruset en gang for alle, men som sagt en vet ikke om det er her eller jeg ser ikke viruset i denne tråd. Mulig en er blind blitt.
Har det virkelig kommet tilbake?
Synd om det er tilfelle.
Viruset er/var full av møkk!
Utrolig at Admin lar slike skitne virus menge seg rundt om på diverse strenger.
Er vel et av de verste virus HO har hatt noensinne sammen med Pcibb osv.
Tragisk.

Redigert 10.09.2017 kl 11:06 Arkivert
aborum
10.09.2017 kl 10:59
4513

Gunnarius:
- et par enkelte valide pointer, og mange invalide. Du argumenterer for at IOX skal nå 1 NOK / aktie, til trods for at markedet har købt alt under 2,50 og i fredags købte aktien op til 3,56 (43% premium) i et volumen der sjældent er set i IOX.

Du virker på ingen måde som en person, der har læst de analyser som undertegnede og andre skribenter her på HO har lagt meget energi i at sammenfatte og dele med dig. Jeg ser dine indlæg som overforsigtige (tangerende til manipulerende) med undertoner af bevidst negavititet overfor IOX.

Har du aktier i IOX? ja eller nej?
Redigert 10.09.2017 kl 11:00 Arkivert
gunnarius
10.09.2017 kl 11:02
4499

Kunne sikkert den gang ha sagt, selv PEN også. men for de som fremdeles har minne intakt, så sa jeg: Selg IOX og kjøp QEC. Har også tullet med, kjøp heller også PEN enn IOX. Og det står jeg ved fremdeles, til tross lav aksjekurs.

Limer defor inn for bevisførselen sin del. Alt som skrives fra min side om selskap er ikke pur negativitet:


Innlegg av: gunnarius (31.08.17 12:21 ), lest 6517 ganger

Ticker: QEC

RE^2: Qec - Reguleringer

Selv om det fremdeles henger et "fracking-spøkelse" over selskapet er vel Domus den som har klart seg best hva angår stayerevne og innsikt over tid, samt aksjekursen fremdeles synes ligge an til oppgang.

WRL, PEN, IOX og APCL - kanskje ikke så dumt å heller satse på bl.a. fracking enn Afrika?

Nå er det da absolutt håp for de som er nevnt, men Domus er mannen.
Arkivert
Ransen
10.09.2017 kl 11:09
4461

Riktig det gunnatius, men på to helt forskjellige grunnlag.
Norske småaksjonærer er sammenskrudd slik at når en "bjellesau"selger, da MÅ de også selge. Vi har faktisk sett salg på kurs under Canacol sitt minimum. Desverre er det mange som har fulgt boka og solgt med store tap, men til glede for ander aksjonærer. Interoil er ikke aksjen man kan følge en bruksanvisning i. Her kreves det individuell vurdering og erfaring. Volatiliteten er enorm så derfor er det begrenset hva fond og andre institusjonelle aktører tør å satse av andres penger. Blir ikke overrasket om vi ser en stigning på 30-40% flere dager i kommende uke. Det samme skjedde i starten av Januar da boreplanen hadde sunket inn hos folket. Vi er tross alt kommet et par steg lenger i dag.
Arkivert
Ransen
10.09.2017 kl 11:09
4457

Riktig det gunnatius, men på to helt forskjellige grunnlag.
Norske småaksjonærer er sammenskrudd slik at når en "bjellesau"selger, da MÅ de også selge. Vi har faktisk sett salg på kurs under Canacol sitt minimum. Desverre er det mange som har fulgt boka og solgt med store tap, men til glede for ander aksjonærer. Interoil er ikke aksjen man kan følge en bruksanvisning i. Her kreves det individuell vurdering og erfaring. Volatiliteten er enorm så derfor er det begrenset hva fond og andre institusjonelle aktører tør å satse av andres penger. Blir ikke overrasket om vi ser en stigning på 30-40% flere dager i kommende uke. Det samme skjedde i starten av Januar da boreplanen hadde sunket inn hos folket. Vi er tross alt kommet et par steg lenger i dag.
Arkivert
Gunnaren2
10.09.2017 kl 11:11
4457

Ikke så lenge siden vi så 10 kr. Tenker vi er der ganske snart igjen. Og med litt treff på de neste brønnene kan vi nå både 20 og 30 kr. Lla- 47 er utvilsomt et lovende felt og vi må også ta med i beregningen at sls har dette året gått inn med mye ressurser og kapital i lla-47 fordi de er overbevist om at her er mye olje. Og første brønnen traff de godt med. Men kan vel være hypotetisk og hvis man virkelig ønsker å snakke ned kurs som f.eks gunnariussen At de bommer helt på de neste 8 brønnene som skal bores. I så fall kan jeg være enig i kurs på 1-tallet. Men det satser ikke sls på som har fått finstudert den lovende seismikken. Her er det bare å komme seg inn og være med på oppturen. Kursen dobles fort nå hvis det viser seg canacol er ferdig med nedsalget sitt. Og ting kan nettopp tyde på det.
Redigert 10.09.2017 kl 11:13 Arkivert
bacrus
10.09.2017 kl 11:29
4416

Gunnarius:
du tror IOX vil bli overlatt til seg selv. Og så konkluderer du basert på denne troen.

Hva vet vel du om hva hovedaksjonærene fra Andes tenker, de har pr. nå ikke solgt en aksje i selskapet. Riktig nok er aksjene akkurat nå låst pga. overføring av eierskap, men de har hatt rikelig anledning til å selge de også i likhet med CNE.

Tro kan du gjøre i kirka.
Arkivert
Mdg1
10.09.2017 kl 11:49
4360

Kursen går vel opp i 4 på mandag, så selger canacol den rett ned i 2.5 igjen.
Arkivert
sotramannen
10.09.2017 kl 12:01
4327

4 kr på mandag, canacol selger ikke..
5kr tirsdag canavol selger ikke..
6kr onsdag canacol selger ikke
6,5 torsdag canacol selger ikke og det kommer melding om at de sitter i ro før børsåpning fredag
8 kr fredag....


så får vi se på prod.tallene som kommer om det vil endre noe..

kan godt være et scenarium dette og.

tiden vil vise.

Hvem ante f.eks. at Canacol skulle gruse sin kursen fra 10 til 2,5? Nå kan det se ut som det viser at det ikke ligger noe annet bak enn at de manglet cash til sine mange prosjekt....

Resten av aksjene velger de forhåpentligvis å sitte på, og stemmer denne antakelsen så kan scenariet over komme til å bli realitet.
Arkivert
thief
10.09.2017 kl 12:04
4317

hvis canacol ikke ville selge 2mill på 2.5 fredag,hvorfor begynne å selge mandag på 4kr??Hvis de begynner å selge igjen får de ikke mange aksjer ut før kursen raser igjen.Beste for canacol,hvis de vil ut,er å la iox fortsette utvikligen(øke produksjonen) og så selge utenom børs etter hvert.Innfrir lla-47 fremover blir det null problem å selge en stor post.De har sett hvordan det er å selge over børs,verdiene minker fort:)
Arkivert
Mr.Anderson
10.09.2017 kl 12:08
4300

Som jeg sa på fredag .. jeg er glad mange av dere ikke er meglere..

Velkommen til oppturen : )
Arkivert
bokaj70
10.09.2017 kl 12:11
4315

Gunnarius:

Enig i at Canacol og Andes med stor sandsynlighed er helt på vej ud af IOX. De mister dermed goodwill, stor kompetence og økonomisk opbakning, hvilket er negativt.

Enig i at Cor6 sagen er negativ for IOX. Den forårsager stor usikkerhed indtil, der ligger en afklaring.

Enig i at Vikingo ikke er nok til at betale fremtidig gæld og forpligtelser eller at sende kursen til 10 NOK.

Enig i der sandsynligvis kommer en emission inden for et halvt år. IOX har sikret muligheden for at udstede 16 mill aktier.

IOX har deslige negativ Ek, hvilket er uholdbart.

I og for sig enig i at flere aktionærer her på forum ikke forholder sig realistisk til forholdene omkring IOX. De prøver at vinkle alt positivt og negligere alle udfordringer og ville følge IOX til konkurs, uanset hvad der sker.

MEN du bliver nødt gøre arbejdet færdigt!!

IOX havde kun et negativt cashflow på 0,25 mill USD i Q2 på trods af ekstraordinære høje administrationsomkostninger (0,7 mill USD højere end Q1).
Fremadrettet får de også indtægter fra Vikingo!! Der ER penge til daglig drift og planlagte boringer med SLS.

Og det er den vigtigste del du undlader. Den første brønd i LLA47 gav olie, og der skal bores to mere under aftalen med SLS og efterfølgende otte indtil 2020.

Det er casen.

Jo flere brønde de får træf på, jo mindre betyder de listede usikkerhedsmomenter.

Med øget produktion styrket cash flow vil selv negativt udfald af Cor6 sagen kunne håndteres uden, at det er en katastrofe, Gennem en afbetalingsordning eller emission.

Gæld er heller ikke problematisk for et selskab, der tjener gode penge. Den kan omstruktureres eller betales med nyt lån.

IOX er absolut ikke uden usikkerhed.

Men jeg vil påstå, at dit kursmål på 1 NOK er mere overfladisk end budene på 10 NOK.

Hvis IOX manøvre sig igennem alt det kaos der omkring selskabet i øjeblikket og får træf på 1/2 af brøndene frem til 2020 er 20-30 NOK et realistisk mål.

Her skal det understreges at kun med Vikingo har IOX penge nok til drift og planlagte boringer med SLS.
Og et evt. utvetydig krav fra myndighederne på betaling af 22 mill i forbindelse med Cor6 vil blive afprøvet i domstolene og ikke belaste selskabets økonomi i nær fremtid.
Redigert 10.09.2017 kl 12:15 Arkivert
aborum
10.09.2017 kl 12:16
4279

Til alle jer med spekulation om at Canacol skulle starte med at sælge igen næste uge, kan jeg bare henvise til de analyser der tidligere er blevet delt her på IOX tickeren.

Canacol havde strategisk interesse at holde kursen lav på skæringsdatoen for AENs juridiske afgørense om tildeling af aktier. Dette var torsdag sidste uge. Alt peger på at der er en korrelation mellem denne dato og Canacols stop for salg i markedet. Jeg forudsagde at aktien ville blive sat fri af embargoen fredag morgen og da den første handel blev slået på 2,52 af anden sælger end ESO, INT eller PAS var signalet klart.

Hvad den konkrete årsag er, kan vi kun spekulere over, men der er fremlagt et par sandsynlige scenarier - alle scenarier peger i retningen af risikostyring fra Canacols side jfr. bankgaranti og mulig overtagelse af IOX.

Der er derfor intet der umiddelbart peger i retningen af, at Canacol skulle fortsætte med at sælge i markedet. Jeg understreger at Canacol af regnskabstekniske årsager har brug for at aktien stiger ca. 50% over det bogførte niveau, som Canacol har rapporteret i sin seneste Q2 rapport.

Canacol har bogført 15 mio aktier til 6,00 NOK pålydende som aktiv. Med 10 mio aktier efter salg på pålydende 2,50 NOK mangler canacol 40+ mio NOK i balancen og den eneste måde denne balance kan genvindes på er ved at lade markedet (eller kurspleje via PAS) bringe aktien tilbage på tidligere det niveau - plus en stigning der modsvarer de aktier de har solgt langt under 6,00 NOK.

Hvis ledelsen i Canacol fremlægger et Q3 regnskab med 40+ mio NOK i tab på denne øvelse, er der en lang række personer i Canacol der står uden arbejde - meget hurtigt.

Er vi færdige med den debat nu?
Redigert 10.09.2017 kl 12:18 Arkivert
aborum
10.09.2017 kl 12:21
4256

sotramannen:
Canacol solgte ikke pga. finansiering. Det havde været langt mere profitabelt at sælge langt færre aktier på langt højere niveau. Eller sælge de 5 mio aktier uden om markedet til fx. 6 NOK efter aktien havde fundet nyt niveau på ca. 10,00 NOK.

Dette salg er strategisk, intet andet.
Arkivert
PCIB 2222
10.09.2017 kl 12:23
4267

10x52 trist at du bruker energi her, har du ikke en aksje.
Ikke spam forumet her.

Alle ønsker gevinst med gode nyheter ellers har du en annen agenda at de skal gå til grunne?

Trist å se hva du klarer å skrive.
Arkivert
bokaj70
10.09.2017 kl 12:29
4241

Mange der glemmer at boringen af Frison blev stærkt forsinket, hvor alle forventede et første feedback på boring.
Efter Q2 havde kursen på ingen måder retning mod 10 NOK - med eller uden Canacol.

Arkivert
thief
10.09.2017 kl 12:31
4244

bokaj70

Veldig bra fremstilling av casen iox:)Det er usikkerhetsmomenter,men de løses med noen treff på lla-47.Og det er vel derfor vi kjøper iox,fordi potensialet er så stort på lla-47.Og med treff på første ser det meget lyst ut.Dagens produksjon holder ikke i lengden,men med 3-5treff til av 9 på lla-47,blir situasjonen en helt annen:)Og sjansen for det har økt mye med treff på vikingo,derisket iox en del!
Arkivert
sotramannen
10.09.2017 kl 14:24
4098

Deler gjerne mitt svar fra IR Interoil for en uke siden en gang til:

"Hei og takk for epost.
Canacols stadige nedsalg og spekulasjoner om at de ønsker å selge mer kan nok være en sannsynlig årsak til kursutviklingen i det siste, slik du er inne på.

Interoil har ikke innsikt i Canacols strategi og vurderinger, og vi vet heller ikke om selskapet skal selge seg helt ut. Vi har registrert meldingen fra Canacol om at de vurderer "strategiske alternativer". Det kan bety at de leter etter en kjøper til aksjene, men det kan også bety at de utreder andre alternativer."


Min konklusjon: Kursutviklingen i den siste tiden har sammenheng med Canacols nedsalg. Dersom nedsalget er slutt og de velger å sitte på de omlag 10 mill siste aksjene sine, kan vi oppleve en solid reprising de neste dagene.
Arkivert
innregistrert
11.09.2017 kl 08:01
3729

dag blir det liv guttet:-)
$$
Arkivert
PCIB 2222
11.09.2017 kl 08:09
3665

eprising vi skal opp mot 5-10kr fort
Arkivert
PCIB 2222
11.09.2017 kl 08:34
3555

ally ventes
Arkivert
innregistrert
11.09.2017 kl 08:36
3531

Fantastisk:-)
Å rally ble det!! $$
Arkivert
PCIB 2222
11.09.2017 kl 09:01
3402

ally mot 10k
Arkivert
helloween
11.09.2017 kl 09:04
3330

Hold på aksjene)
Arkivert
PCIB 2222
11.09.2017 kl 09:05
3301

pp 100 prosent i dag
Arkivert
helloween
11.09.2017 kl 09:13
3233

nart 5 kroner:
Arkivert
PCIB 2222
11.09.2017 kl 09:29
3176

Neste rykk nå.
Arkivert
innregistrert
11.09.2017 kl 09:33
3096

Må nok forvente noe gevinst sikring etter 100% oppgang på 2 dager:-)
Arkivert
ciccio
11.09.2017 kl 09:39
2973

Er det meldepliktig om Canacol beslutter å beholde resten av aksjene? Eller må vi leve med denne usikkerheten så lenge Canacol er aksjonær.
Arkivert
rischioso
11.09.2017 kl 09:39
2986


Har gjort en god trade i dag i likhet med flere andre, men er nå helt ute.

Det skal bli spennende og se i morgen om Canacol har vært på selgeren - har de ikke de i dag så er det sterke indikasjoner på at nedsalget virkelig er stoppet - har de solgt i dag så vil nedsalget med største sannsynlighet fortsette...
Redigert 11.09.2017 kl 09:40 Arkivert
PCIB 2222
11.09.2017 kl 09:43
2897

i skal til 10kr
Arkivert
just4fun96
11.09.2017 kl 09:43
2893

nesten 600k aksjer på kjøp ved 4.5! Hadde canasol ville fortsette å selge seg ut ville han vel gjort det innen nå?
Arkivert
Ransen
11.09.2017 kl 09:45
2850

PAS har i dag lenge lagt i pluss, men har nå solgt netto ca 30tusen. Tror ikke det er Canacol
Arkivert
ciccio
11.09.2017 kl 09:47
2807

Canacol avventer selvfølgelig med salget hvis de kan få solgt på høyere nivåer ved å vente litt. At de ikke selger på 2 dager betyr ikke at de har stoppet.
Arkivert
Ransen
11.09.2017 kl 09:51
2742

Hva betyr det da? De har solgt mesteparten til godt under dagens kurs. De visste vel at det kom en reaksjon på produksjonsøkningen...

Tenker de sitter med sine 10 millioner aksjer til IOX er i reell pris.
Arkivert
rischioso
11.09.2017 kl 10:18
2598


Canacol har ikke solgt mesteparten under dagens kurs - husk at de startet nedsalget når kursen stod i nærmere 10...
Arkivert
Ransen
11.09.2017 kl 10:26
2533

De startet salget 26/5 med 500000 til kr 8,6903. Så gikk både volum og pris betraktelig ned ved salg utover sommeren inntil nå i august. Da økte volumet kraftig når aksjen kom under 4 kroner. Uten å ha sjekket nærmere så mener jeg at mer enn halvparten er solgt fra kr 3,60 og nedover
Arkivert
vestavind
11.09.2017 kl 10:31
2473

lures nedigjen nå, får håpe den snur snart.Kursen er jo fortsatt en vits
Arkivert
kokkos69
11.09.2017 kl 10:37
2398

Jaja, det er hvertfall aldri kjedelig å sitte i denne aksjen. helt nede på 4,14 nu
Arkivert
helloween
11.09.2017 kl 10:39
2355

Gevinst sikring over?
Da er det mot 5 kroner igjen:)

Forstår ikke folk gidder å trade på dette nivået.
Arkivert
slowhand
11.09.2017 kl 10:41
2318

Vi får stadig bekreftelser på at Canacol sitt salg er "strategisk" og at de ikke vil ut. Når det nå kom usikkerhet om hva som skjer med "Interoil Demerger" stoppet salget opp. Dersom de ville ut hadde de selvfølgelig solgt på de siste to nyhetene.
At PAS iflg. noen her gikk ut med at Canacol skulle selge alt, men var ikke interessert i å selge poster på 2 mill. utenom børs får en jo til å lure på hvor mye som skal til for å kunne kalle det manipulasjon.
At IOX's styre sier de ikke vet hva Canacol vil tror jeg er mer teknisk, regler og info. Canacol har en mann sittende i styre og er største aktive aksjeeier.
At de uttaler at de håper de er i gang med Frison før nytttår lukter også av at det her er ting som skal avklares.
Dersom det virkelig hadde vært så uoversiktelig på eiersiden som man kan få inntrykk av og det økonomiske hadde vært usikkert ville de vel sannsynligvis ikke kjøpt gassbehandlingsanlegg og utsatt boring. Jada, vet de skylder på forfærdelig vær...men hallooo..?
De burde vel egentlig kjøpt opp hele SLS.
Det neste spennende nå, bortsett fra COR-6, er hva Phoenix gjør nå med aksjene.
Arkivert
Osnap
11.09.2017 kl 10:46
2242

Aldri et godt tegn når hjerneskadde PCIB 22222 er inne og skriker "10kr! Imorgen!!!!!!!" femti ganger om dagen i hver eneste tråd. Blir ikke overrasket om han jobber i et meglerhus med å hype aksjer for å booste kjøpsinterresen før de skal dumpe.
Arkivert
slowhand
11.09.2017 kl 10:51
2160

osnap, tror det er flere meglere inne her med forskjellig agenda. Men med slik oppgang er det nok info som ikke er tilgjengelig for alle. Er vel over middels navivt å tro at unge lovende meglere ikke utveksler noen ord på pub'en, men kan jo ta feil...
Arkivert
Arkivert Til toppen