APCL - idiotrally på "nyheter" - forlik my ass

GPACTOR
20.06.2018 kl 19:58
8330

Dette er en arkivert tråd!
Det er ganske latterlig å se hvordan enkelte på HO klarer å få en artikkel om at voldgiftssaken er satt på vent og at det forhandles om en løsning er en bullhistorie.

Gambia vil unngå kostnadene til voldgiftssaken, kutte ned saksbehandlingstiden og fjerne prosessrisikoen og forsøker derfor å få APCL med på et forlik som garantert ikke innebærer at de får tilbake lisensene.

Det beste de kan håpe på et en mindre økonomisk kompensasjon og/eller en ubetydelig andel i lisensene som garantert vil gå til Total eller en annen større spiller med penger til å oppfylle forpliktelsene.

Alt tøvet som skrives på HO viser at naiviteten tilsynelatende lever, men det er feil, det er tradere, lystløgnere og sjarlataner som forsøker å manipulere andre til å gjøre feil valg,

Og det er mange som biter på, det gjenspeiles i antall lesninger av tråder som omhandler APCL og antall småaksjonærer i dette håpløse caset.

Her blir det garantert tap for mange og et hylekor uten like når det går opp for folk at de har dummet seg ut nok en gang.
Redigert 20.06.2018 kl 21:00 Arkivert