rischioso
13.06.2018 kl 22:36 604


nopetter

RE - Pump og dump, spoofing, manipulering, børsmeldinger som som blir kjent blant meglerstanden lenge før resten av markedet får den samme informasjonen, intradag shorting mellom husene. dette bryr ikke Oslo børs seg om. I tillegg til at de godkjente full anonymisering av alle tradene. Men meglerhusene har likevel full innsyn. De kunne latt Pareto, DNM, o.l. overta tilsynet for dem fordi det er dem som styrer dagsorden på børsen. Snakk om sovjet stat. Få aksjen notert på en annen børs.

* Grunnen til det er jo akkurat hva vi var inne på tidligere i dag - fordi de består av den samme gjengen som er motstandere så du kan tro de har fulgt med for å prøve å finne noe...:)

Nå er det jo veldig mange selskaper som til enhver tid er på en overvåkningsliste noe ELE ikke er (offentlig) men tydelig at de har vært det uoffiselt - men igjen, det er storm i vannglass for når vi ser på hva selskapet faktisk har meldt så virker det å ha vært i tråd med regelverket og ikke minst så sier jo også FT at de ikke har innvendinger til hva selskapet har presentert.

Når det kommer til påstandene om at de ikke skal utstede en asset backed token så stemmer ikke det.

Selskapet har i forbindelse med struktureringen meldt at man skal få rett til en levering av råvarer etter visse regler/på basis av visse betingelser som vil fremgå i WP..

Uten at jeg har sett WP så er mitt bet at det vil ha noe å gjøre med mengden av tokens man til enhver tid besitter. Har man for eksempel 1 token verdt 10usd så skal ikke den alene kunne gi rett til levering, men kan allikevel være asset backed og omsettes/trades.

Har man så tokens til en samlet verdi av 100kusd så vil man kunne kvalifisere til en levering om det er ønskelig og samtidig så kan de omsettes/trades.

Jeg er temmelig sikker på at de har en smart løsning på dette for dermed å unngå et komplisert regelverk, men samtidig gjort den attraktiv for en bredere gruppe investorer hvor de tyngre investorene som vil kunne be om levering vil gjennom det måtte kjøpe mye, men de som er mer ute etter å trade/investere vil kunne gjøre det uten å sprenge banken.

Blir spennende og lese detaljene så snart WP blir tilgjengelig og det er lovet innen utgangen juni hvor det kun gjenstår knappe 12 børsdager - mao, WP kan bli meldt hvilken dag som helst.

I tillegg så er det å forvente at melding om økt eierandel i Ambershaw kommer i denne uken (15.06) da selskapet nå nylig fikk tilgang på kapital til å gjøre opp.
Redigert 13.06.2018 kl 22:42 Arkivert