rischioso
13.06.2018 kl 20:47 3521


badkrukan,

nå må vi følge med.

Den 17.03 så meldte selskapet om en strukturert token - jeg har vel skrevet om det opp i mente. Den strukturerte token ville bli mye mer omfattende i tillegg til at den ble etablert uavhengig av eierskapet i Ambershaw.

LES - Element ASA ('Element' eller 'Selskapet') har etter en grundig vurdering, sammen med selskapets rådgivere, besluttet å strukturere sitt IRON Token Prosjekt uavhengig av Selskapets interesser i Ambershaw Metallics Inc ('Ambershaw' eller 'AMI`).
Element er av den oppfatning at den oppdaterte strukturen har potensiale til å danne grunnlaget for at selskapet kan bli en sentral utsteder av tokens innen jernmalm-industrien, potensielt støttet av flere jernmalm-produsenter over hele verden. Avhengig av visse avklaringer, markedsforhold og regulatorisk utvikling, er det Elements oppfatning at plattformen gir mulighet til skalering til andre råvarer og produkter i fremtiden. Element kan ha mulighet til å benytte midlene som hentes inn, til å kjøpe nye jernmalm-forekomster eller investere ytterligere i AMI. Element vil imidlertid alltid sørge for å beholde tilstrekkelige midler til enhver tid, til å kunne levere jernmalm til tokens-eiere med rett til levering.

https://www.elementasa.com/news/2018/foreløpig-oppdatering-på-iron-token-strukturen

Det vi kan skjønne av det er at den vil fortsatt være asset backed, MEN ikke bare gjennom Ambershaw - men også gjennom mange andre gruver som produserer og/eller i fremtiden kan levere.

Så er det mange detaljer vi ikke kjenner til som vi først vil få vite når WP foreligger.

Dette er blitt presentert for finanstilsynet som ikke hadde innvendinger som de selv skrev i brevet til selskapet.

Så gjenstår det og se hva WP forteller før vi kan diskutere detaljene.
Arkivert