"Hovmod: - Dømt: MDG-politiker fyllesyklet, med barn."

aibo
15.05.2018 kl 11:25 438

Dette er en arkivert tråd!
Dømt for promillesykling:

MDG-politiker fyllesyklet hjem fra valgvake - veltet med 5-åring på lasteplanet.

Nektet å samarbeide med politiet da de dukket opp.
En MDG-politiker i Oslo er i Oslo tingrett dømt etter at han ble tatt for fyllesykling hjem fra valgvake etter Stortingsvalget.

Ifølge dommen hadde han satt sin 5 år gamle datter på lasteplanet foran på sykkelen, og veltet i en trikkeskinne midt i sentrum.

Det var Vårt Oslo som først omtalte saken.

- Valgdagen den 11. september 2017, kl 21.45 var NN på vei hjem fra valgvake. Han syklet på en elektrisk lastesykkel, og hadde med seg sin da 5 år gamle datter. Det regnet ute. Da han skulle over veien ved Grensen 8, i Oslo sentrum, satte det ene hjulet seg fast i trikkeskinnen, og sykkelen veltet. Både NN og datteren falt av sykkelen, men ingen av dem alvorlig skadet, står det i dommen som Nettavisen har fått tilgang til.

Hadde drukket noen øl
Ifølge politikeren hadde han drukket "et par halvlitre med øl" før han satt seg på sykkelen, men politiet beskriver at det var vanskelig å få kontakt med politikeren.

De trodde først mannen var i sjokk, men begynte etter hvert å mistenke at det var noe annet.

- Politiet ønsket etter hvert å få bistand av barnevernsvakta for å vurdere om NN var i stand til å ta vare på datteren sin. Politibetjenten observerte at det luktet alkohol av NN. Av hensyn til datteren ble NN ikke tatt med inn for promilleprøve i arresten, står det i dommen.

https://www.nettavisen.no/nyheter/mdg-politiker-fyllesyklet-hjem-fra-valgvake---veltet-med-5-aring-pa-lasteplanet/3423487139.html

Arkivert