"Reguleringer bekreftet å komme + konkurranse!!"

X-Empire-X
13.05.2018 kl 12:57 7060

Dette er en arkivert tråd!
Anbefaler de aller fleste å lese selskapets Q-rapporter og offisielle uttalelser fra ministere i Quebec.

Alle ulike næringsgrupper (selv klimaforkjemperne) erkjenner og venter reguleringene.

Nylig fikk vi en bekreftelse fra offisielt hold at Ministeren for energi skal komme med en avklarelse vedr. reguleringene. Mr.binnion tolker dette entydig med å sluttføre bill.106 og at loven trer ikraft med reguleringene.

Binnion:
''We were encouraged by comments this May from the Minister of Environment noting that the Minister of Energy and Natural Resources will soon be tabling regulations for hydrocarbons.''

Videre i rapporten sies det at de ventes innen Q2. Dette korrelerer også fint med tidligere uttalelser med ''early 2018'' og ''by end of june'' og this spring.
Nå med en nylig bekreftelse forrige uke at ministeren skal avklare dette innen et par ukers tid, er vi rett på oppløpssiden.

Kan være lurt å gjøre opp egen research og danne et grunnlag for investeringsstrategi deretter.

Samtidig vet vi at The Liberals i siste måling er nå neck on neck med CAQ, med 30% oppslutning hver, der Liberals tidligere var 2-sifret bak på meningsmålingene.

Ting går riktig vei, regjeringen er handlingskraftige og reguleringene tikker inn innen et par uker.

Historien tro vil vi se et meget sterkt sentiment og forventningspress i kursen inn mot utslipp av regs.

Vi har Pareto og SB1 med kursmål 11KR.
----------

Når det er sagt, har Questerre endelig kommet på plussiden i regnskapet og leverer sorte tall. Dette de-risker selskapet betraktelig. Videre planlegges det ytterligere investeringer i Kakwa som kan ved årsskifte kan øke produksjon til 3000/fat. Med en nylig partner som dekker mye av kostnadene er dette positivt.

----

Imorgen vil nok startskuddet starte for oppgangen og jeg anser det som svært sannsynlig at markedet tolker Q-rapporten, guidingen fra QEC og meldingene vedrørende reguleringene som betryggende og oppløftende, noe som vil reflekteres i kursen fremover.

-----

Til konkurransen: Hva blir kurs mandag og hva blir kurs ved regs.utslipp?

My guess er 6.25KR sluttkurs imorgen.
12.5KR ved reg.utslipp!

(uhøytidelig kåring:).


XeX.
Arkivert