"Hvordan rævkjøre butikk som stjeler fra min bod."

gordonthegekko
15.04.2018 kl 22:42
809

Dette er en arkivert tråd!
I oktober 2017 tok jeg kontakt med en eieren av en butikk som holder til i samme bygård som jeg bor i. Jeg har observert at de hadde plassmangel, og at de ved en tidligere anledning hadde benyttet seg av min bod til oppbevaring av varer.

Jeg spurte butikkeier om hun ville ha interesse av å leie boden min. Hun prutet kraftig på prisen, og sa seg villig til å betale 500kr i mnd. Jeg godtok dette å sendte hun en kontrakt der det var presisert at jeg på egen regning skulle henge opp en kraftig lås på døren før overtakelse.

Jeg fikk ikke noe svar på eposten etter dette, og har heller ikke fulgt opp saken siden. Altså er ingen kontrakt underskrevet, og fakturaen jeg sendte ut er heller ikke betalt.

Idag gikk jeg ned i boden etter mistanke om at butikken har brukt boden min urettmessig. Der fant jeg ut at det har blitt hengt opp en stor lås på min bod. Samt kunne jeg se gjennom et hull i døren at boden var fylt opp til randen med varer som tilhører butikken.

Jeg blir ordentlig forbanna over at noen kan ta seg sånt til rette, og lurer på hvilke alternativer jeg har så jeg kan melke denne kjerringa maksimalt. Kan oppsummere med at butikken har millionoverskudd. Boden er lokalisert på Frogner i Oslo der leieprisene også er høye.

Jeg har vurdert om jeg skal sette på en saftig lås på døren, og skrive en ny kontrakt der hun skal betale 3000 i mnd. Vil det være lovlig å låse tingene til butikken inne inntil videre slik at disse blir utillgjengelige.

Jeg merker at jeg blir fryktelig sint og vil virkelig ta meg betalt når andre bruker min eiendom til å skape profitt til seg selv. Også mtp at jeg var temmelig raus innledningsvis å sa meg villig til å leie ut denne boden på 10-15 kvm. til 500kr. temmelig billig i forhold til andre boder jeg har sett på finn osv.

Har dere evt noen bedre løsninger til hvordan en kan ta ordentlig hevn på denne ekstremt frekke personen.


mvh.
Arkivert