IOX - Annual Report / Annual Statement of Reserves

Slettet
12.04.2018 kl 08:36
9333

Dette er en arkivert tråd!
En uke igjen før begge disse ligger på bordet. Spørsmålet blir jo selvfølgelig om vi blir noe klokere, og om vi kan forvente en eller flere avklaringer på sentrale forhold:

- voldgift PENDING
- garantier PENDING
- 3D seismikk PENDING
- Gas Plant og miljøkrav PENDING
- boreprogram PENDING
- emisjon eller ikke PENDING
- Argentina PENDING
- industrielt eierskap (Brown) PENDING

Vi sliter altså med en rekke forhold som ikke er avklart på en tilfredsstillende måte. Mens vi venter så har oljeprisen etablert seg på et nivå som gjør det mulig for IOX å vise til positive kvartalstall og en kraftig forbedret kontantstrøm. Muligens allerede fra Q1-2018. Interessen for IOX på OSE er imidlertid fraværende, og vi ligger i et stabilt sideleie på et vesentlig lavere nivå enn de fleste av oss forventet etter at Canacol endelig slapp taket i januar. Men med tanke på lista ovenfor så er det vel i grunnen ikke noe rart at mange både er skeptiske og avventende til hva IOX kan by på.

Next weeks.......coming months......as soon as possible er begreper som ble brukt om flere av disse forholdene i Q4-rapporten. En skulle derfor tro at noe snart må være nært forestående. Det har tross alt passert 8 nye uker siden dess.

Eller, hva tror dere ?

Arkivert