"Document: Gahr Støre bør vaske munnen og skjemmes"

Change14
11.03.2018 kl 22:58 211

Dette er en arkivert tråd!
Arbeiderpartiet har ikke alltid vært like opptatt av folks rettssikkerhet. I årene etter 1945 ble hundrevis av norske kvinner fratatt passet og deportert til Tyskland fordi de hadde giftet seg og fått barn med tyske soldater. Da var det ikke snakk om noen domstolsbehandling. Det holdt med en administrativ vurdering. Heller ikke søknader om å få statsborgerskapet tilbake førte frem. Ap-regjeringen var konsekvent overfor kvinner som ikke hadde brutt norsk lov i det hele tatt, bare latt seg forelske. Men nå skal muslimske terrorister få bedre behandling. For Ap gjelder én rett for norske kvinner og en helt annen for muslimske terrorister. Det er også en del av sakens kjerne.

Ap-leder Jonas Gahr Støre og den permanent fornærmede KrF-leder Knut Arild Hareide har svingt seg opp på verbale høydedrag i sin fordømmelse av at Sylvi Listhaug har avslørt dem og satt ord på deres unnfallenhet. Det var Regjeringen som fremmet forslaget for Stortinget. Derfor stiller statsminister Erna Solberg seg bak Sylvi Listhaug og fnyser av Ap-kritikken. Det førte til at Gahr Støre søndag omtalte Solberg som «feig».

Når Jonas Gahr Støre får tenkt seg om, bør han vaske munnen sin og tenke over om partiets tilbakegang kanskje kan ha med nedprioritering av folkelig trygghet å gjøre.

Og så bør han skjemmes over å ha tilhørt en regjering som tok så lett på behovet for sikkerhet at en satanisk terrorist ble gitt anledning til å myrde 69 av hans egne.


https://www.document.no/2018/03/11/gahr-store-bor-vaske-munnen-og-skjemmes/
Arkivert