Slettet
10.02.2018 kl 08:53 490

Da kom den rekylen som vi antok i Usa, S&p500 og Dow snudde perfekt på på teknisk støtte , de som gidder å sitte trade en fredags kveld kan gjøre bøtter med cash i disse store bevegelsene vi nå opplever under uroen.
Det er i utgangspunktet veldig lett hvis man bruker teknisk analyse, holder skallen kald og står fast i planen.

Det er langt enklere i Usa, Usa kjører sit løp, Europa bare dilter etter og venter på hva Usa gjør til enhever tid og er stadig i utakt med Usa, derfor kan det bli vrient for traderene i Oslo fremover, noe som igjen fører til større volialitet og svingninger- noe som igjen er bra og spennende for tradere som er likvide og i bevegelse til enhver tid, langt mindre behagelig for de som bare sitter passive og bare skriker opp.

Skal jeg komme med et skudd fra hofta er vi nå på bunnen av korresjonen og man bør kjøpe lange aksjer igjen, det er mulig det fortsatt skal sprette litt opp og ned på disse nivåene før indeksene igjen starter klatringen.

Det som blir ekstremt spennende og 1000 kr spørsmålet et slikt senario der indeksene stiger 3-6%
Blir om børsene globalt da vil danne en hode skulder, forrmasjon-en perfekt sådan.

I et slikt bilde og på de nivåene i indeksene skal man være usedvanlig forsiktig på lang siden,ikke være lang overhode, jeg er rimlig trygg på at det senarioet blir neste hendelse i markedet, det vil bli et slag mellom bear og bull og trolig får vi en endelig bekreftelse på om bull markedet er over for denne gang.

Bulk aksjer gikk forøvrig bra fredag kveld.
Redigert 10.02.2018 kl 10:22 Arkivert