Iox-Analyse 10 kroner

Rød_Larsen
11.01.2018 kl 17:55
8014

Dette er en arkivert tråd!
Interoil:
Aksjen har også brutt opp i gjennom 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Momentum-indikatorer som Stochastics og MACD signaliserer videre oppgang for aksjen i tiden fremover.

Videre oppgang opp for en test av neste motstandsnivå av større betydning for aksjen, rundt 5,00 kroner virker nå sannsynlig på kort sikt.

Skulle aksjen bryte opp i gjennom 5,00-nivået så vil det utløses et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen, og som da vil kunne stige fort opp i mort neste viktige tekniske motstandsnivå, og som da vil være opp mot tidligere topp i fra begynnelsen av 2017, rundt 9-10 kroner.

Vår egen tekniske og kvantitative analysemodell SignalListen er også i ferd med å utløse kjøpssignal for InterOil-aksjen.

Basert på de positive tekniske signaler som er utløst for InterOil-aksjen så vurderer vi hos Aksjeanalyser.com aksjen som en spennende kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi ser altså et kortsiktig potensiale for aksjen opp i mot 5,00 kroner.

Videre så ser vi et potensiale for aksjen helt opp i mot 9-10 kroner, og ved et eventuelt brudd opp i gjennom 5,00-nivået, og det på gjerne så kort tid som 1-3 måneder.

Det er altså muligheter for at InterOil-aksjen igjen, og som rundt denne tiden i fjor, kan komme til å stige med kanskje så mye som flere hundre prosent i løpet av kort tid.

Det tekniske bildet for aksjen indikerer i hvert fall at dette kan være mulig, og aksjen har da allerede nå siden 22. desember 2017, nær doblet seg i fra rundt 2,00 kroner og til nå 3,78 kroner, på bare en tre ukers tid.

Det skal imidlertid legges til at aksjen er svært volatil, og det innebærer således svært høy risiko ved å investere i aksjen.

Som vanlig så følger det også her veldig høy risiko, og sammen med mulighet for veldig høy avkastning.

Det skal lønne seg å være medlem hos Aksjeanalyser.com
Arkivert