Longsitinbulk
05.01.2018 kl 13:40
2666

Flott at du får utelling i Pen James, selv etter at den har gått mye på kort tid.

Du sier du kan caset og jeg tviler ikke, vi hadde jo en diskusjon der for et års tid siden,jeg var bull og du bear, den gang hadde jeg hadde flaks og solgte på en pik dagen etter, senere var det bare nedgang:-)) så du fikk rett den gange .
Personlig kan jeg ikke fordra mygger på børs, og aller minst de som driver innen olje, det er ikke lett disse casene og jeg styrer helst glatt unna.

Men jeg synes North virker som et unntak i klassen, caset er pr i dag noe kjedelig men det er merverdier her som vil tre frem innen kort tid,det er jeg rimelig sikker på.
Derfor velger jeg å bruke tolmodighets krem i dette bettet og rikker meg ikke på dette stadiet i caset før jeg får betalt, at rissikoen er liten er bare en bonus og hører til skjeldenheteme i slike case.
Når det er sagt, jeg blir uhyre overasket om ikke et "godt" selskap som Reach også vil bli premiert på olje oppgangem fremover, går aksjen og får sin etterlengtede og fortjente oppgang fremover, ja da er kjapt også North mere heit for mange.

Selvf er det irriterende når man ser mye annet som popper, men det får være, turen kommer snart til North også.

Ikke så gale for noe eller, som sagt fylte jeg på ytterligere og tok 150k av dine aksjer på 2,03 i snitt tirsdag, så jeg er strålende fornøyd.

Lykke til videre i Pen og kom mannsterk tilbake med vide gullbukser til North litt senere.

God elg alle mann


Redigert 05.01.2018 kl 13:49 Arkivert