"Er sikkerhetsaksjene i ferd med å returneres?"

ks1977
05.01.2018 kl 09:46
805

Dette er en arkivert tråd!
Jeg har holdt et øye med aksjeantallet på Merkur (via VPS) og det har jo eksplodert i år (i tråd med økningen i antall sikkerhetsaksjer) og med mindre sikkerhetsaksjene delvis oppstår automatisk på Merkur, så vet vi også at deler av disse er solgt (og/eller at vi har naken shorting) siden det rett og slett er for få aksjer på OTC når man trekker fra de aksjene vi vet er trygge (herunder Solomon og D'Alessandro).

Det som er interessant nå er at antall aksjer på Merkur har sunket med 450 000 siden 20.12.17. Jeg har ikke lagt merke til at dette har skjedd før, og det gir også liten mening i at noen skulle velge å kjøpe aksjer på Merkur for å overføre de til OTC når det er Merkur som er dyrest (og gang på gang i fjor prøvde Merkur å gå i grønt, men ble så dratt ned i søla av OTC).

Kanskje litt tidlig å si enda, men det er nærliggende å tro at dette betyr at sikkerhetsaksjer er i ferd med å returneres. Det vil også forklare det mystiske lånet som D'Alessandro har gitt SIAF i Q4/17 (og som vi ikke vet detaljene rundt enda), og så har jo også Solomon tidligere sagt at han ønsket å nedbetale et av lånene før tiden (og det første forfaller jo 31. mars i år).

En ting er for sikkert det blir et spennende år med en svært volatil aksje (så gjenstår det å se om kursen står i 4, 40, 140 eller 240 ved nyttår)
Arkivert