1222
20.12.2017 kl 19:05 526

Polemiker:

Rabani virket lite troverdig. Han rørte sammen vanvittige påstander med svært konspiratorisk tankegods. Mest minnet han om en typisk jødehater i allianse med nasjonalsosialismen, en ikke uvanlig kobling i Syria og omegn. Hans "kamp mot venstresiden" var vel ikke stort annerledes enn nasjonalsosialistenes kamp mot kommunismen.

At Rabani dør etter møtet med konen til Aschberg kan skyldes tilfeldigheter. Han trente mye og brukte etter sigende steroider og rusmidler. Han jobbet mye om natten og har meget mulig hatt et usunt kosthold.

Hans annonserte "avsløring om Aschberg" virker også søkt, hadde det vært noe av betydning ville materialet vært spredt for alle vinder for lengst. Rabani påsår i sin video at Aschberg kke tør komme ut. På det tidspunkt sitter RA på flyet fra Helsinki.

Om han ble drept kan det like gjerne være utført av noen som ønsket å legge skylden på Aschberg men som kanskje mislikte å ha en palestinsk araber på "sin side".

Rabani kan også ha begått selvmord for sin saks skyld, slik tradisjonen er blant palestinere.

Rabani kan også ha jobbet undercover for å infiltrere NMR. Dagtidsjobben med flyktningebarn kan like gjerne vært hans egentlige kall i livet.
Arkivert