polemiker
20.12.2017 kl 17:39 512

.777.

Ja, dette er helt vanvittig graverende saker! Selv den "sosialdemokratiske" eller kommunistblekka Pravda var bedre enn det Aftonbladet fremstår som nå. Rabani er blitt æreskjellt og trakassert av denne avisen og andre media i lang tid. Selv en ellers så reflektert fyr som 1222 ser ut til å falt for denne propaganden(?).

Han er blitt kalt "hater", "islamofob", "nazist", "høyreekstremist", "nasjonalist", "jødehater" og sågar rasist. Hvordan det siste henger sammen, later ikke de "seriøse journalistene" engang å ville bry sine hjerner med. Disse såkalt journalistene som bedriver "professionell underbyggd nyhetsförmedling" er jo værre en selv de mest forvirrede skribentene her på tråden.

Svært mye av det svensk media kommer med nå om dagen er ikke annet enn løgner, faktafeil, udokumenterte påstander eller sysning. Tidligere hadde jo faktisk folk en viss tiltro til journalister og media, men det har de klart å utradere fullstendig, - og det helt på egenhånd.

Det var vel også denne kjærringa som "intervjuet" Robert Aschberg i det klippet som er linket til ovenfor her. Her får Robert uforstyrret fremføre sin egen forsvartale og fremføre sine løgner. Med påtatt sinnsro påstår han at han gjerne kan diskutere eller svare på spørsmål fra hvem som helst, men fakta er at han har hemmelig telfonnr og er i praksis umulig å nå.

Det samme gjelder David Baas, "journalisten" som skreve den famøse hat artikkelen 1222 linker til ovenfor her. Artiklen "Man bakom hatkampanj jobbar med flyktingbarn" førte til at Rabini mistet sin jobb. David gadd naturligvis ikke å kontakte Rabani før han skrev dette slik at han evnt. kunne dementere det. Ei heller var det denne gangen noe tema å anonymisere bilde eller navn.

Rabani prøvde å komme i kontakt med Davis uten å lykkes før han traff ham tilfeldig i Almedalen og ville stille ham noen spørsmål. Klippet ligger på Youtube. David flykter og Rabani blir deretter stoppet av SÄPO når han prøver å følge etter.

Jeg vil på ingen måte gå god for alle synspunktene eller metodene han brukte, men de som vil sette seg litt mer inn i hva han EGENTLIG stod for og hvilke tanker han hadde kan lese et intervjue med ham her, et litt annet bilde en det som kommer frem i MSM kanskje?
https://lassewilhelmson.wordpress.com/2016/04/30/bechir-rabani-intervjuas-av-lasse-wilhelmson/Arkivert