polemiker
20.12.2017 kl 01:31 585

Hadde egentlig ikke tenkt å kommentere denne artikkelen, men tror det trengs. Dette er et godt eksempel på den arrogansen og subjektive journalistikken i Sverige. Dette var en artikkel Lena Mellin, gammel journalist i Aftonbladet, skrev i etterkant av Rabanis død.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/p6AavV/darfor-sprider-hogerextrema-sajter-logner

Hennes misjon er som vanlig å "oppdra" eller hjernevaske det svenske folk. Er dette journalistikk eller ren venstrevridd propaganda?

Kommenterer her artiklen og svarer henne underveis.

"Att högerextrema sajter sprider lögner är ingen nyhet."

Ok, men hvilke løgner er det du snakker om? Det kommer sikkert etterhvert, for så langt er det bare en løs påstand.
---
"Det är deras väl inövade taktik för att störta samhällsordningen med utomparlamentariska metoder."

Oi, er det ikke nettopp det du og dine tidligere kommunistvenner bedrev da? Hvilke metoder er det du ikke liker da? De samme som Aftonbladet og Expressen bruker? Gå hjem til folk for å stille spørsmål?

---
"Robert Aschberg om konspirationsteorin
Enligt Säpo-chefen Anders Thornberg finns omkring 3 000 personer som kan beskrivas som terrorister.
Två tredjedelar av dem bekänner sig till någon form av våldsbejakande islamistisk terror.
Den näst farligaste gruppen är den högerextrema vit makt-rörelsen. Därutöver finns den så kallade autonoma vänsterradikala som liksom de andra två grupperna använder våld."

Har du noen kilder her? Kan ikke se noen sted at "Säpo-chefen" påstår at "Den näst farligaste gruppen är den högerextrema vit makt-rörelsen". Tror nok heller det er ganske bra belegg for å kunne påstå at den gruppen DU tilhører, de "vänsterradikala" kommer på en soleklar 2. plass. De er mange titalls flere i antall og har begått nær 100% av politisk relatert vold de senere årene. Deler av denne bevegelsen er også på SÄPOs terrorliste. Så sjekk fakta og ikke kome med udokumenterte løgner. Du kaller det journalist for faen.

---
"Det är i det ljuset man ska se den 33-årige nu avlidne ”medborgarjournalisten”. Han och den högerextrema sajt han ledde har bland annat använt sig av metoden att uppsöka journalister i hemmet och konfrontera dem med olika påståenden."

Du liker ikke at han kaller seg journalist, og setter derfor ”medborgarjournalisten” i fnutter. Han var nok en mye bedre og dyktigere "journalist" enn det du noen gang har vært. Skrivebords journalister har det blitt mange av etterhvert. Det skikkelige journalistene eksisterer ikke lengere.

---
"Arbetet har inte varit framgångsrikt. Journalisten fick inte tag i sina intervjuobjekt men publicerade ändå de inspelade filmerna.
Några dagar efter ett besök hemma hos Robert Aschberg avled den hatande journalisten. "

"hatande journalisten" ? Er vi litt forutinntatt her nå? Han hadde forøvrig 10 tusenvis av følgere i sosiale media, så relativt fremgangsrik bør man vel kunne hevde.

--
"Ingenting tyder på att ett brott är begånget."

Hva bygger du dette på da? Nok en påstand, synsing eller har du noen informasjon du ikke gidder å dele med oss?

(Forts.)
Redigert 20.12.2017 kl 01:35 Arkivert