"QEC - Pierre Moreau Bull På Energi- og Naturressurser!!!"

X-Empire-X
05.12.2017 kl 19:19 8977

Dette er en arkivert tråd!
Denne fortjener en egen tråd.
En gigabull tweet fra Pierre Moreau, arvtageren i ministerposten for energi og naturressurser i Quebec etter Pierre Arcand.

Mange virket skeptiske i starten til Moreau's litt tøffe tonespråk vedr fracking og utvikling av ressurserene, MEN...nå har fløyta fått en annen lyd.

I hans seneste tweet bekrefter han at det kan forekomme visse endinger i reguleringene OM nødvendig, men å trekke den tilbake blir uaktuelt. Han argumenterer at reguleringene og effekten av dette er bra for Quebec, folket og ikke minst økonomien.

Her blir nok reguleringene banket igjennom ganske greit og vi vet Energir (gazmetro), quebec energifond m.flere er klare til å igangsette pilot sommer 2018!

Questerre er nok på randen av noe stort som selskap etter snart 10.års ventetid! At vi får fremdeles kjøpe på disse nivåer før vi ser to-sifret er intet annet enn en førjulsgave.

Bull.

Oversatt:

Hydrokarboner 1/2: Ved ankomst til Institutt for energi og naturressurser utvidet jeg reguleringshøringsperioden med 35 dager. Jeg utelukker ikke at endringer i regelverket blir gjort om nødvendig.

Hydrokarboner 2/2: Når det er sagt, vil vi ikke trekke reglene for å unngå å skape et lovlig vakuum. Hvorfor fjerne Quebecs evne til å beskytte mennesker, miljø og eiendom
Redigert 05.12.2017 kl 19:20 Arkivert