Sølvrev1
07.11.2017 kl 20:33 486

Jeg slår et slag for å studere Paper Wallet før dere går til innkjøp av noe. Du trenger ikke kjøpe noe som helst selv om enkelte printer ut nøklene på fancy 'papir' de bestiller som er produsert for formålet.

Du trenger bare lese og se videoer om hvordan du gjør operasjonen (off line) og printe ut egne 'sedler' på vanlig papir. Da kan du kopiere dem og oppbevare dem på forskjellige steder i tilfelle brann, vann og verdens undergang.

Har du et hjem og et feriested gjemmer du papirlappen(e) i noe som enhver tyv vil komme til å gå forbi uten videre, på begge stedene. Men har du en brannsikker og fastskrudd safe - og/eller våpenskap - kan man gjerne legge en kopi der også for lettere tilgang.

Nummerer 'sedlene', eller lag et system som gjør at du enkelt kan skille ut og kaste kopiene som har blitt brukt eller er realisert, selv om det går tid mellom hver gang du har tilgang til kopiene.

Hvis du skal sitte long, og med tanke på mulig fremtidig verdistigning, kan det være lurt å dele opp i mindre coins for hver nøkkel enn hva som virker naturlig i utgangspunktet ...
Arkivert