"QEC – Nytt innlegg av Silver: Reprising og shortinndekning"

OddHarker
13.09.2017 kl 06:42 4454

Dette er en arkivert tråd!
https://questerre.wordpress.com/2017/09/12/reprising-og-shortinndekning/

Vi savner ham her, men han jobber utrettelig på bloggen til glede for aksjonærene.

Silver skriver (onsdag morgen norsk tid):

Da har endelig reprising basert på nye fundamentale forhold startet!

Det betyr fortsatt giv opp til tross for iherdige tradere og shortere.

Dette er det hovedsaklig tre grunner til:

1. Quebec får snart etterlengtet oppstart.
2. Jordan overrasket de fleste utenom meg og sikker noen flere.
3. Shortinndekning, denne har pågått en god stund nå.

1. Quebec reguleringere kommer, hvem vet når, men de kommer. Til forskjell fra de fleste andre har jeg lest diverse av forarbeider og interessenter’s anbefalinger og argumenter mot lovteksten. Det er liten tvil hos meg om at det går vår vei og at disse blir bra og økonomisk drivverdige for industrien. På toppen av det hele kommer vi til å få super Utica brønner, det betyr stor produksjonsøkning. QEC går for spiselig brønnteknologi og nullutslipp, de som ikke forstår at det kommer til å utgjøre den store forskjellen over tid i antall utnyttede acres må kjøpe seg en krystallkule 😉

2. Jordan seiler opp som den bør, på førsteplass for verdiøkningen i QEC. Kongen i Jordan var nylig på besøk hos Trudeau og også etter det hadde han Russland’s Lavrov på besøk i Jordan. Ting kommer garantert til å skje her! Ut er Ecoshale og inn er gammel god og forbedret teknisk utvinning med mulighet for kjempeinntekter. JV, ja kommer den tro? Eller kanskje ikke? Vi må muligens revidere prosentandelen i alle fall, RL pengene trår til her vil jeg tro.

3. Gode gamle shortere sliter som aldri før, inndekning og bytting er vi vant til, men tapene ligger nå an til å nå nye høyder. Stadig nye kontoer benyttes og på toppen av det hele har en nok trådt til med enda flere emi-aksjer. Vi har sett MSI kjøpe fordi de må, samme med andre, ESO økte sin short og tok tapet ved inndekning. De smarte ser dette og vet at det kommer til å dra kursen enda mer nordover 😉 Penger er penger, noen taper, igjen blir det shorterne, SWE kontoen har ikke hatt noen aksjer, likevel solgt unna så det holder. Mye vil skje her og det skal dra oss godt over 20 tallet når panikken setter inn.


Hva er riktig prising gitt “nye” fundamentale forhold og når skal en da kjøpe?

3x mer olje i Jordan enn Utah er mye og betyr store inntekter.

Samme kan sies om Quebec om enn mindre overskudd så er det super Utica som kommer.

Med OSE’s mest stigende aksje siste 12 mnd har de som posisjonerte seg virkelig gjort det bra, men er det da nok? Nei, det har ikke en gang startet. Riktig pris er tidligst ved 60 kr eller mye mer, dette har dere fått servert om og om igjen. Jordan må og skal prises inn og nå med langt flere kroner, samme med Quebec. Skal en høre på trader og shorter skrik? Overse det, de er bare desperate etter DINE penger. QEC x30 kr er historie, den skal enda høyere. En gang i fremtiden kan aksjonærene le hele veien inn i pensjonsalderen!

Det sier seg også selv at det ikke er for sent å kjøpe, startgropen er så vidt sparket i 😉

Lykke til!
Redigert 14.09.2017 kl 03:55 Arkivert