"Kjøp American Shipping før aksjekursen eksploderer"

Life
12.05.2014 kl 19:40 14698

Dette er en arkivert tråd!
Det er ikke lenge siden dette stå i Hegnar.no. OSG er mest sansynnelig ute av chapter 11 innen 30 juni. Tror neste 6 ukene i AMSC blir morsomt og følge med på.
Kjøp opp American Shipping før aksjekursen eksploderer
Aksjen har steget over 4.000 prosent på Oslo Børs i løpet av et par år. Hedgefondforvalter tar til orde for oppkjøp av selskapet før en ny dobling av aksjekursen.

Artikkel av: Redaksjonen (HegnarOnline - 18.3.14 07:20)

0
Se aksjeticker:AMSC


Hegdefondtopp Steve Tananbaum i GoldenTree mener tankrederiet OSG bør kjøpe opp American Shipping Company før kursen eksploderer, skriver Finansavisen.

«GoldenTree tror at ASC-aksjen kan doble seg over de neste 24 månedene. Videre mener vi at OSG bør kjøpe ASC når det kommer ut av konkursbeskyttelse,» heter det i et GoldenTree-notat publisert desember 2013.

American Shipping prises i dag til 2,5 milliarder kroner på Oslo Børs. OSG kan ifølge Tananbaum betale dobbel børskurs og likevel få verdi ut av et oppkjøp.

Ifølge Finansavisen er bakteppet for Tananbaums optimisme den amerikanske produksjonen av skiferolje, som ventes å øke 100 prosent i løpet av de neste syv årene.

Kjell Inge Røkkes Aker eier 19 prosent av American Shipping gjennom Converto Capital. Den finansielle eksponeringen er imidlertid på nærmere 40 prosent.

Så langt i år har American Shipping steget 1,7 prosent. Det siste året er oppturen på 1.109 prosent, mens oppgangen siste to år er på fomidable 4.070 prosent.
Arkivert