Det nye forumet finner du her

HegnarOnline Børsforum - Brukertips

Den nye utgaven av Børsforum er i hovedsak funksjonelt lik den pensjonerte versjonen. I løpet av det siste året har vi mottatt en rekke forslag til forbedringer. Dette har vi forsøkt å ta hensyn til i denne nye versjonen.

Det viktigste for mange er kanskje at hele Børsforum og/eller hvert enkelt forum kan åpnes i et eget vindu. Dette kan gjøres på to måter:

  1. Benytt adressen www.hegnar.no/chat
  2. Plasser markøren over ønsket forum og velg "Åpne i nytt vindu".

Det er også mulig, som før, å bokmerke Børsforum og/eller hvert enkelt forum, og åpne det direkte i eget vindu. Dette kan gjøres ved:

  1. Å legge til ønsket forum som en favoritt i nettleseren
  2. Ved å plassere markøren over ønsket forum og velge "Lagre mål som..." Da kan det for eksempel plasseres på Skrivebordet på PCen, og enkelt åpnes direkte med et dobbeltklikk.

Registrering
Vi har valgt å la gjester får skrive anonymt på forumet. Vi oppfordrer imidlertid brukerne om å registrere seg og vurderer fortløpende å innføre registrering for alle.

En fordel ved å være registrert er at man har anledning til å redigere i innleggene en legger ut. Også etter at de er publisert.

Navigering i diskusjoner
For å få oversikt over hele tråden fra forsiden på Børsforum, eller på et underforum, klikker man på den gule mappen med + foran. Eksempelvis:

Dette innlegget har totalt 3 svarDette innlegget har totalt 3 svar 10:41  Bird (Gjest) (120) [3]
 10:38  TAT? (Moses) (18) 

Er det ikke en + foram, slik eksempelet viser, er det bare et enkelt innlegg og ingen tråd med flere innlegg. Legg også merke til at tallet i () angir hvor mange ganger innlegget er lest. Tallet i [] angir hvor mange innlegg det er under toppinnlegget.

Klikkes det på tallet i [] åpnes automatisk hele tråden.

Svar/skrive
Det er når som helst mulig å svare direkte på et innlegg i en tråd. Det gjøres ved å klikke på tittel for innlegget en ønsker å svare på. Enten fra forsiden, etter å ha åpnet hele tråden, eller fra innsiden av diskusjonen. Det vil da legges til en RE^1: foran tittel på innlegget. Tallet angir da hvilket innlegg i tråden det er svart på.

Går en inn via tittelen på innlegget vil en imidlertid kun få opp det første innlegget i tråden. Da er det kun dette som bli besvart og en vil ikke se de øvrige innleggene/svarene i hele tråden. Når man står i et innlegg er det mulig å bla frem og tilbake som før. Det er også mulig å åpne hele tråden og vise alle innlegg under toppinnlegget ved å klikke på "Vis alle innlegg for tema".

Sortering
Ved å klikke på "Sortering" vil alle innlegg under hovedinnlegget bli rangert slik at siste innlegg kommer først under hovedinnlegget.

Kommentarer sendes forumadministrator.