Det nye forumet finner du her

Tilbake til: Industri
Innlegg av: Kaizers (05.04.18 11:42 ), lest 674 ganger
Ticker: WRE-ME

NEWS!!!! WRE-ME

WR Entertainment har fornyet Morgan Kane-rettighetene i ytterligere fire år, slik at både den første og andre filmen kan starte preproduksjonen i denne tidsrammen, og deretter gå videre til produksjon og filming. Denne fornyelsen av rettigheter inkluderer, men er ikke begrenset til, alle filmrettigheter, tv-rettigheter, merchandise og videospillrettigheter knyttet til karakteren Morgan Kane fra bokserien, og inkluderer både El Diablo og Diablito-bokserien også.

Med denne fornyelsen av rettighetene fortsetter WR Entertainment sitt gode forhold til Hallbing-eiendommen, mens det baner vei for den etterlengtede Morgan Kane-filmkonsesjonen. WR er grundig forpliktet til å bringe den ikoniske karakteren og hans historier til storskjermen.


Vennligst send alle henvendelser til press@widerelease.com

5. april 2018
Innlegg av: lofric (06.04.18 12:25 ), lest 340 ganger
Ticker: WRE-ME

RE^1: NEWS!!!! WRE-ME

Vel overstått påske venner
Dette var gode nyheter. Stod en fin artikkel i Vg, men hvorfor ikke på Hegnar. Er den godeste Trygve blitt gammel eller er det bare slapphet og initiativløshet. Det blir interessant å følge med fremover.
Ha en fin dag.
Innlegg av: heth (06.04.18 20:03 ), lest 296 ganger
Ticker: WRE-ME

RE^1: NEWS!!!! WRE-ME

Lofric..

Godt sagt. 100% enig med deg

Heth fikk rett
Innlegg av: renud (16.04.18 10:16 ), lest 173 ganger
Ticker: WRE-ME

RE^1: NEWS!!!! WRE-ME

Har satt opp varsel på enda en twitterkonto, i tillegg til Tasmins og den offisielle Morgan Kane-kontoen.

Nelmig en på WRE-ME sin Producer, norske Patrick Strøm, som selv bor i LA:

Patrick Strom (Strøm) @iampatrickstromApr 15
Had the pleasure of meeting Jim Beaver tonight after a intimate, very funny, well played and well written western show called “The Night Forlorn” played at Theatre West in LA. Had a great chat about the play, Deadwood and of course Morgan Kane. The show plays until April 22.

https://twitter.com/iampatrickstrom
Innlegg av: renud (16.04.18 10:53 ), lest 142 ganger
Ticker: WRE-ME

RE^1: NEWS!!!! WRE-ME

Litt bakgrunnsinfo om Patrick Strøm, her fra en artikkel i Nordstrands Blad datert 1. februar i år, dvs et par ukers tid før forliket med gründer Ryan Wiik og hans mor:

Kjemper for Morgan Kane i Hollywood. 01. februar 2018

Filmdrømmen om Morgan Kane har blitt et mareritt for nordstrandgutten Patrick Strøm (35). Men han lover alle 500 aksjonærer at han skal gjøre alt han kan for at det skal bli film.

NORDSTRAND/HOLLYWOOD: Drømmen om å feste Kjell Hallbings litterære legende Morgan Kane til det store lerretet var utgangspunktet for at Patrick Strøm pakket sekken og dro til Hollywood i 2014.

Han kom med i filmprosjektet etter å ha blitt kjent med norske Ryan Wiik i LA i 2007, en av grunnleggerne av produksjonsselskapet WR Entertainment. De satt på filmrettigheter og e-book-rettigheter til Morgan Kane-universet, og Strøm var den første som investerte i selskapet.
- Jeg la 60.000 kroner på bordet, det var alt jeg hadde i 2007, forteller Strøm.

Siden den tid har millionene rullet inn, mange hadde tro på drømmen. I dag er det rundt 500 aksjonærer i selskapet, de aller fleste er norske.

Og veldig mange er bosatt i Bydel Nordstrand.
- Jeg fikk mange i min egen krets med som investorer - familie og venner, forteller nordstrandgutten Strøm.

Og fremtiden så lys ut. Profesjonelle investorer som Bjørn Kjos og Frode Foss (Norwegian) kom inn som aksjonærer etter selskapet gikk på børs i 2016 og produsenten bak filmene The Martian og Alien Covenant, Mark Huffam, var ombord.

Men så raknet det. Svindelpåstander, søksmål, presseoverskrifter verden over samt en VGTV-dokumentar har preget WR Entertainment det siste året.
Og Hallbings cowboyhelt, den dystre U.S. Marshall, har ennå til gode å ta Hollywood med storm.

Morgan Kane
Kjell Hallbing, som skrev under pseudonymet Louis Masterson, hadde eventyrlig suksess med serien om Morgan Kane. 22 millioner eksemplarer er solgt verden over, halvparten i Norge.
Den første boken, Uten nåde, ble gitt ut i 1966. Serien består av i alt 83 titler.

Historien om cowboyen Kane som blir U.S. Marshall er som skapt for film, men hittil har ingen lyktes med det. Selv om flere forsøk har blitt gjort gjennom tidene.

Fra skolerevy til Hollywood
Mange på Nordstrand kjenner Patrick Strøm fra tiden som lokal skolerevyhelt på Lambertseter videregående skole. Først som skuespiller, senere som instruktør.

I 2005 fikk han seg et navn gjennom Big Brother, noe som igjen førte til en jobb som programleder på TV. Etter å ha produsert og ledet over 1000 TV-programmer gjennom fem år, trakk Strøm seg bak kameraet. Han har medvirket til TV-suksesser som The Amazing race, The Voice og Montebello Camping.

(fortsettes i neste innlegg)
Innlegg av: renud (16.04.18 10:53 ), lest 140 ganger
Ticker: WRE-ME

RE^1: NEWS!!!! WRE-ME

Men så lokket Hollywood.
- Helt siden jeg var på ferie i LA i 2007 har jeg drømt om å bo der. Jeg trives veldig godt, forteller Strøm. Han forteller at han liker livsstilen, folk er ikke redd for å snakke med hverandre.
- Ja, det er litt overflatisk, men heller det enn folk som ikke snakker med hverandre, sier han og legger til at det er fascinerende å se kjendiser vandre fritt rundt.
- Men jeg er ikke der hverken for å se på palmetrær eller kjendiser. Jeg er der for å jobbe, for å skape noe, sier han.

Står på for aksjonærene
Patrick Strøm forteller at han føler med venner og andre aksjonærer. Ryan Wiik er nå ute av selskapet, men reisen for å realisere filmdrømmen fortsetter. Strøm er produsent i WR Entertainment og har ingen planer om å gi opp.
- Flere har sagt til meg at "vi skjønner hvis du kommer hjem", sier han og legger til at det ikke er aktuelt.

Han er for tiden en snartur i Norge for å være med familie og venner, før han vender nesen tilbake til LA.

Mens han er her, så han sitt snitt til å gjøre noe hyggelig sammen med sin bror som er instruktør for Lambertseterrevyen.
- Jeg bidrar litt som tekstforfatter på revyen når jeg har tid utenom jobb, sier Patrick.
- Hodet mitt er alltid fylt av ideer, så det er veldig hyggelig å gjøre dette, spesielt med lillebror, sier han.

Som skapt for film
Men Patrick Strøm er klar på at når snarvisitten i hjemlandet er over, så er det beinhard jobbing for å realisere filmprosjektet som står i hodet på ham.
- Jeg og Tasmin (Tasmin Lucia-Khan, CEO i WR Entertainment, red. anm.) er hundre prosent dedikert til selskapet, sier han.

Strøm understreker at WR Entertainment ikke bare handler om Kane.
- Vi har blitt kalt Morgan Kane-selskapet, men vi er mer enn det. Vi har andre planer også, jeg kan tenke meg å levere ting for Netflix. Og humor er min lidenskap. Men vi skal også lage film av Morgan Kane, sier Strøm.

Han har også tro på at Kane ikke bare kan bli film, men en TV-serie.
- Vi snakker 83 bøker, det er et utrolig rikt univers - helt fantastisk for film og TV. Og så er det jo laget for amerikanere, det er nesten utrolig at det ikke har blitt gjort før, sier Strøm

Lys i tunnelen
Strøm legger ikke skjul på at 2017 var et tøft år. Nå ser han frem til å ta skikkelig fatt på 2018. Som et symbol på kampviljen fikk han nylig tatovert en løve over hele ryggen.
- Det har vært et tøft år, men jeg gir meg aldri. Jeg ser lys i enden av tunnelen, og jeg regner med at vi snart kan legge det juridiske bak oss og konsentrere oss om å jobbe i fred, sier han.

Han har klokketro på selskapet, han har tro på seg selv og på prosjektet.
- Jeg har alltid fått til det jeg har bestemt meg for og Tasmin - hun har virkelig bein i nesa. Vi er litt samme type, du kødder ikke med oss, sier Strøm og legger til:

- Gjør rett - frykt intet, er noe jeg alltid har tatt med meg fra mine tre år i forsvaret, avslutter Strøm.

https://www.noblad.no/nyhet/film/nordstrand/kjemper-for-morgan-kane-i-hollywood/s/5-56-97951
Innlegg av: Kaizers (18.04.18 09:54 ), lest 46 ganger
Ticker: WRE-ME

RE^1: NEWS!!!! WRE-ME

Nå er rettigheten fornyet med 4 år.
De jobber på og ønske å produsere 2 filmer i denne perioden pluss mulig materiale til Netflix.

Hvor høyt går kursen om 20th Century fox, Warner bros. Eller paramount pictures eller Universal pictures melder at de finansierer filmene?

Western er hot om dagen både i Hollywood og på Netflix!

Kjøp og hold!!!