Det nye forumet finner du her

Tilbake til: Derivater
Innlegg av: Oliver Stonheg (28.11.17 19:48 ), lest 906 ganger

The american dream you must sleep, to belive it. Der og?


Eller?

Etter min mening er de mektigste interessegruppene følgende:
Det militærindustrielle kompleks
De 4-5 største bankene som ikke kan røres (gå konkurs) og Wall Street
Israel-lobbyen
Næringsmiddelindustrien
Utvinningindustrien (olje, gruver, tømmer osv.)

https://www.derimot.no/falken-intervjuer-paul-c-roberts-hvem-styrer-usa/

Det finnes ingen uavhengige skriftlige- (aviser, blader osv) eller fjernsyns – medier i USA. I løpet av Clintons siste periode ble 90% av medieindustrien konsentrert i 6 kjempekonsern.

I løpet av Bush-perioden mistet den offentlige radiokanalen sin uavhengighet. Så mediene fungerer nå som et «propaganda – departement».
Innlegg av: Oliver Stonheg (30.11.17 15:31 ), lest 492 ganger
Endret: 30.11.17 15:33

RE^1: The american dream you must sleep, to belive it. Der og?


Mens USA som har skapt IS og støttet opprørerne som forsøket å velte Assad-regimet, har Russland sammen med Iran vært president Bashar al-Assads fremste allierte i krigen.

Den russiske generalstabssjefen sa forrige uke at Russlands styrker i Syria skal bli markant redusert, ifølge Reuters. Det ble da meldt at tilbaketrekkingen ville skje innen nyttår.

Melder NTB.

Nasjonalkoalisjonen i Syria(oppstått i hodet på fru Clinton og Obama USA) får vi håpe at selvrådeoppgitte Erna Solberg (H) avgir sine egne sønner til Nasjonalkoalisjonen nødvendige krigføring til fru Clinton og Obama i Syria. Russlands støtte til Assad-regimet har stoppet IS sin framgang og ført regjeringstroppene over på offensiven.

http://oljekrisa.no/wahl%20syria%20des%202015.htm
Innlegg av: Oliver Stonheg (30.11.17 15:48 ), lest 487 ganger
Endret: 30.11.17 15:50

RE^1: The american dream you must sleep, to belive it. Der og?


Dream'en er blitt et "mareritt"

Fra FN talerstol sier dette "marerittet", rett ut at de vil utslette 25 millioner mennesker +++++ xxxx millioner mennesker med følgeskader...

Kongeriket Norge har "kaniner" sammen med dette "marerittet" I Norge ellers er det bare Breivik, som er gal?
Innlegg av: Oliver Stonheg (30.11.17 17:06 ), lest 472 ganger

RE^1: The american dream you must sleep, to belive it. Der og?


At styrker fra USA lenge har vært ulovlig i Syria er ingen hemmelighet. Også Norge deltar med slike styrker.

https://www.derimot.no/usas-militaere-i-syria-arbeider-for-en-faktisk-deling-av-landet-er-ogsa-norge-med-pa-dette/
Innlegg av: Råvarer (30.11.17 19:30 ), lest 481 ganger

RE^1: The american dream you must sleep, to belive it. Der og?

Hva har dette med derivat handel å gjøre, burde dere ikke være på bare brat?...??????
Innlegg av: Oliver Stonheg (30.11.17 19:39 ), lest 465 ganger

RE^1: The american dream you must sleep, to belive it. Der og?


*En enkel forklaring på derivat, er at det er et side-veddemål, der man altså ikke kjøper aksjer i et gitt selskap, men setter penger utenom, og vedder på om selskapets aksjeverdi skal gå opp eller ned. (Slik dette oljefondet gjør)

Den nærmeste analogien er fotball-tipping, der spillerne spiller kampen, og laget vinner eller taper poeng, mens noen andre sette penger på kampens resultat, og hever gevinst etterpå, hvis man har tippet korrekt. Så hvis man klarer å manipulere en bedrifts aksjeverdi (helst nedover), og «satser» på dette i derivatmarkedet, så er det store penger å hente. Vel verdt å ha i mente: derivater har «supreme priority status» ved konkurser. Så går noe konkurs, så vil de summer som er eksponerte i derivater, bli prioritert, før alle andre, som aksjeselskaper og innskudd i banker.

Derivatmarkedet har egentlig samme finansielle grunnlag som dagens banksystem, såkalt fractional banking. En bank som lykkes med å låne ut en million kroner, skaffer seg dermed automatisk rett til å låne ut ti, kanskje 20 millioner til, alt etter det aktuelle lands egenkapitalkrav.

I politikken, skjer det ingenting ved et uhell. Hvis det skjer, kan du vedde på at det var planlagt slik.
Franklin D. Roosevelt

Innlegg av: Råvarer (30.11.17 21:46 ), lest 489 ganger
Endret: 30.11.17 21:48

RE^1: The american dream you must sleep, to belive it. Der og?

Du prater nare tull, kom dere over til «bare prat» tråden.

Derivater er verdipapirer hvis gevinst avhenger av et underliggende aktivum. De enkleste formene for derivater, på engelsk kalt for «plain vanilla derivatives», er opsjoner, forwards og futures. Det finnes utallige andre derivater som stort sett kan replikeres ved hjelp av sammensetninger av de enkleste variantene. Ved hjelp av derivater kan man sikre seg mot oppside- og/eller nedsiderisiko etter ønske, og man kan også ta lange og korte posisjoner i selve derivatet. Ved å kjøpe derivater som sikrer mot både opp- og nedside på en gang, kan man oppnå en full hedge. Derivater blir brukt ved aksjehandel, men også ved valutahandel, kraftmegling og råvarehandel og annet. Dette blir da derivatets underliggende aktivum.
Innlegg av: Oliver Stonheg (02.12.17 15:00 ), lest 400 ganger
Endret: 02.12.17 15:01

RE^1: The american dream you must sleep, to belive it. Der og?


Tilsvar råvarer......Fra

Ferdig foredlet.

Våset ditt er forklart i mitt første avsnitt, siste innlegg.

Er det noe som irriterer deg. Gå utenom, med Peer Gynt.
Innlegg av: Oliver Stonheg (04.12.17 11:33 ), lest 343 ganger
Endret: 04.12.17 11:35

RE^1: The american dream you must sleep, to belive it. Der og?


Disse kan oversettes til tvilsom norsk som syntetisk låneavsatte gjeldsforpliktelser:

Citigroup var utstederen av verdipapirene og måtte reddes av amerikanske skattebetalere to ganger etter at de holdt på å gå over ende i 2008, siden den første redningspakken ikke var nok.

https://www.abcnyheter.no/penger/privatokonomi/2017/12/03/195349666/investorenes-drom-er-tilbake-ti-ar-etter-finanskrisen-utviklingen-er-urovekkende

Bidrar til finansiell ustabilitet
Syntetiske CDO-er lages for eksempel ved at lån settes sammen i pakker til såkalte kredittapsforsikringer (CDS), og disse igjen settes sammen til veddemål på hvordan det går med de underliggende verdiene.
Innlegg av: Oliver Stonheg (13.12.17 13:40 ), lest 292 ganger

RE^1: The american dream you must sleep, to belive it. Der og?


For å få fart på økonomiene igjen har 22 av verdens sentralbanker siden 2009 til sammen trykket 17.000 milliarder dollar. Siden 2009 er total gjeld i verden økt med over 50.000 milliarder dollar til 240.000 milliarder dollar (over 2.000.000.000.000.000 kroner), som er godt over tre ganger mer enn verdens samle bruttonasjonalprodukt.

I tillegg kommer verdens derivatmarked som er 20 – 25 ganger større enn verdens brutto nasjonalprodukt – et korthus som raskt kan falle sammen og lamme hele det internasjonale bank- og finanssystemet.

Bankranerne etter verdens største bankran, er i dag verdens herskere. Det er ingen politisk vilje til begrense deres spekulasjoner.

https://www.derimot.no/oyvind-andresen-hva-slags-krise-var-egentlig-finanskrisa/
Innlegg av: Oliver Stonheg (13.12.17 15:12 ), lest 283 ganger
Endret: 13.12.17 21:15

RE^1: The american dream you must sleep, to belive it. Der og?


Hamsteren som løper rundt i hjulet og vet ikke bedre, men det har ha/hun tilfelles med så mange Nordmenn ikke minst.

Dette er lure folk, de får seg gode jobber som den politisk skapte ruin, som deres egne respektive partier "initierte" og sto bak.

Statsminister Erna Solbergs tidligere stabssjef Julie Brodtkorb (H) blir ny leder av Norges Banks representantskap.
Julie Brodtkorb ble enstemmig valgt til ledervervet av Stortinget onsdag. Hun erstatter dagens leder Reidar Sandal (Ap), som er innstilt som nestleder.

Nettavisen
Innlegg av: Oliver Stonheg (14.12.17 22:24 ), lest 230 ganger

RE^1: The american dream you must sleep, to belive it. Der og?


Alle imperier faller viser verdenshistorien – også USA m/vasaller. Selv om det ikke blir den dramatikken som overskriften antyder er utviklingen ugjenkallelig så langt vi kan se. USA vil fortsette sin nedgang og miste sitt imperium og andre vil tre frem fra skyggene. Hvis ikke desperasjonen fører til at USA utløser en ødeleggende krig. For det har de fortsatt midler til.

Sanksjonene vil kunne forsterke USAs nedstigning mot skyggenes dal, men det er bare tempoet som vil påvirkes – ikke retningen. Verden er i stor endring nå.

https://www.derimot.no/sanksjonene-mot-russland-underskriver-washington-sin-egen-dodsdom/
Innlegg av: Oliver Stonheg (20.12.17 19:07 ), lest 212 ganger
Endret: 07.02.18 11:05

RE^1: The american dream you must sleep, to belive it. Der og?


Hillary Clinton Mottok over over en million i timen for taler. Norge var fremst i giverlandsgruppen sammen med Saudi Arabia.

Jeg kan ikke dy meg, selv om Hillary Clinton ikke ble valgt til president. Listen under forteller sitt om det vi slapp å få som vestlig leder. Og den er interessant lesning i seg selv – fortjener et bredere publikum. Den ble lagt ut i fjor sommer på derimot.no før Hillary jukset fra Sanders valgseieren og lenge før hun tapte presidentvalget i USA. Og gullkornene sine som storselskapene betalte for i dyre dommer – det ville hun ikke fortelle til de som skulle stemme på henne. Talenes innhold var hemmelig.


https://www.derimot.no/hillary-clinton-mottok-over-over-kr-1-million-i-timen-for-taler/