Det nye forumet finner du her

Tilbake til: Olje og energi
Innlegg av: Swordrup (24.10.17 07:20 ), lest 8829 ganger
Ticker: APCL

APCL — Ny artikkel i AI


ISSUE 803 DATED 24/10/2017

Bogged down in Guinea, African Petroleum loses oomph
Despite the launch of its arbitral proceedings before the World Bank arbitration body ICSID (International Centre for Settlement of Investment Disputes) against the Gambian state on October 17 (AEI 800), African Petroleum is struggling to make any significant headway with its other assets across the continent. The Australian junior is waiting on the Senegalese authorities to validate the renewal of its Senegal Offshore Sud Profond permit, for which it still needs to find a partner. The company also wants to swap its drilling obligation for a 3D seismic acquisition, and has filed for an extension of its Rufisque Offshore Profond permit. African Petroleum decided to withdraw from its Ivorian permit CI-509 even as it is trying to review the terms of its work obligations on blocks SL-04 and SL-4A-10 with the Sierra Leone authorities. On September 30, the company booked financial cash reserves of $14 million.


https://www.africaintelligence.com/aem/oil/2017/10/24/bogged-down-in-guinea-african-petroleum-loses-oomph,108277585-bre?CXT=PUB

Lite nytt, men det ser ut til at de har søkt om forlengelse på ROP lisensen. Blir moro å se hva Senegal mener om det. Lurer på om de har blandet ROP og Sosp.

Swordrup
Innlegg av: Solux (24.10.17 09:05 ), lest 5538 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Kjenner litt på krisen i APCL når de nettopp gav bort 2x Libya lisensene - og nå gir de også bort CDI-509.. Nabolisensen der vi borret tørt. Flere som kanskje skjønner at å hause CDI-513 nå ikke er rettmessig, da APCL selv ikke ser så positivt som dem en gang gjorde. "abandoned as a dry hole" - PM.

I tillegg til dette, vil de nå som jeg skrev nedlegge innsatsen på Sierra Leone, ved å ikke ha noen kost der. Dette jeg mener om at de koster å drive selskapet - og nå ser vi altså ikke bare antydninger til krise. Det er krise.
Innlegg av: utkant (24.10.17 10:16 ), lest 5309 ganger
Ticker: APCL

RE^2: APCL — Ny artikkel i AI

For det første.

De gav bort LIBERIA lisensene fordi de allerede hadde boret der, og vilkårene ikke var bra nok til å fortsette.

For det andre.

De gir bort CI-509 fordi den kun har ett prospekt av samme type som det som gav "oil shows but nothing significant" i CI-513. De har heller ikke fått noen partner her så de gir den fra seg for å ikke måtte dekke 100% av borekostnad og ta hele risikoen selv.

For det tredje.

Hvis de virkelig ønsket å nedlegge innsatsen i Sierra Leone så ville det ha fremkommet av siste børsmelding fra selskapet om den saken som sier: "The Company is in advanced negotiations with the Sierra Leone authorities to formalise
documentation in order to enter into the next phases of the SL-04 and SL-4A-10 licences and to
modify the work programmes for the phases. Further updates to shareholders will be provided as
appropriate."

Til slutt.

Håper seriøst at noen anmelder tullet ditt. Du kommer med påstander som er langt over streken og som kun kan karakteriseres som ren løgn!
Innlegg av: Fluefiskeren (24.10.17 09:48 ), lest 5363 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Bogged down in Guinea, African Petroleum loses oomph

Her viser de useriøsitet synes jeg
Innlegg av: Old guy (24.10.17 10:18 ), lest 5283 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

AI er LANGT fra at være en seriøs avis.. har aldrig tabt flere penge på anden avis end den.. alle de afrikanske aviser tager den samme PM og vinkler den enten negativt eller positivt og folk tror der er kommet ny information af den grund..
Innlegg av: Fluefiskeren (24.10.17 10:26 ), lest 5241 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Det er så Old Guy, men de burde ihvertfall fått med seg hvilket land APCL opererer i i overskriften.
Innlegg av: Old guy (24.10.17 10:36 ), lest 5201 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Enig FF, de burde også havde fået med sig at total tog licensen ROP hen over hovedet på apcl istedet for at skrive de farmer in på sosp :-)

De er ligeglade, de skal bare fylde deres aviser ud.. og hvis der er 1 fejl eller 2 who cares, its africa

Innlegg av: Solux (24.10.17 10:41 ), lest 5190 ganger
Ticker: APCL
Endret: 24.10.17 10:49

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Utkant,

"De gav bort LIBERIA lisensene fordi de allerede hadde boret der, og vilkårene ikke var bra nok til å fortsette".

Du motsier jo deg selv du. Dette de også gjør med CDI-509 og "indirekte" gjør med Sierra Leone. Så ikke si at jeg snakker tull, når du er den som bare våser. DU klarer jo selv å legge sammen 1 + 1.
- Hadde de vært som Gambia, så hadde de vært mer interessert i å beholde dem.

--

"De gir bort CI-509 fordi den kun har ett prospekt av samme type som det som gav "oil shows but nothing significant" i CI-513. De har heller ikke fått noen partner her så de gir den fra seg for å ikke måtte dekke 100% av borekostnad og ta hele risikoen selv".

- Gjentar bare Pace;

"CI-509: The current phase of the CI-509 PSC ended in March 2016"; .."Unfortunately, the Company has been unable to find a new partner and has now commenced the process to withdraw from the CI-509 PSCCI-509"

Rett skal være rett. Og dette sliter selv du med å vri å vende til noe positivt - altså de klarer ikke å finne en partner, da er det ikke attraktivt! Ei heller etter en boring på CDI-513 hvor de boret tørt. Denne handlingen viser hva APCL tenker. Elfenbenkysten er nok ikke med i fremtidsplanene.
Innlegg av: Yess (24.10.17 10:44 ), lest 5166 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

APCL skaper nå bunnen og det er stor sannsynlighet for at bunnen er nådd og at kursen snart sendes oppover igjen de kommende mnd.

1) forventningsrallyet kommer til å sende APCL opp mellom kr 1.50-2?
2) positiv melding fra Senegal og/eller Gambis sender APCL opp +200%-600%, med både Senegal/Gambia inn kan det fort gå enda høyere?

APCL har 3 muligheter til å treffe blinken,
Senegal, Gambia og Sierra Leone. Bare en positiv melding fra et av de 3 landene kommer til å sende APCL godt oppover. Mange som jakter på doblingskandidater. APCL er en av de få på OSE som har potensiale til å dobles på en uke eller to.

Så enkelt er casen, så får biasserne holde på.
Innlegg av: Solux (24.10.17 10:52 ), lest 5130 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Yess,

Du er helt på bærtur. Det er fysisk umulig å bore på Sierra Leone - det er aldri gjort før og ingen i verden har boret så dypt. Tror du APCl skal klare det innen 2 mnd? ... -.-

Senegal er en trigger ja - men den er også en kursknekker, da lisensen går ut 12 desember. De har ingen partner å farme in, noe som er et krav fra myndighetene.

Gambia blir bare helt feil å trekke frem, der skjer voldgift. Ingen tvil. Denne kan vi ta opp om 1-2 år, og utfallet er høyrisiko.
Innlegg av: Yess (24.10.17 11:03 ), lest 5104 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Innlegg av: Solux (24.10.17 10:52

Du er helt på bærtur. Det er fysisk umulig å bore på Sierra Leone - Tror du APCl skal klare det innen 2 mnd? ...

Selvsagt ikke en boring inne 2 mnd, men dersom det kommer en positiv melding så kan det gi et pent utslag på en kurs som er het utbombet nå (I Sierra Leone er APCL i fremskredne samtaler med myndighetene for å formalisere dokumentasjonen for å kunne gå inn i de neste fasene av SL-04 og SL-4A-10-lisensene)

Gambia kan fint ordne seg, har du glemt hva som skjedde i 2014? APCL har nå satt noen av de beste advokatene på denne saken og det er helt klart ikke i Gambias interesser at dette trekker ut i årevis. Konkursboet Gambia trenger at oljen pumpes opp fra alle de felt som er mulig, jo raskere jo bedre. Her foregår det nå sikkert forhandlinger via flere kanaler?

Og til sist, Senegal, her kan det komme en positiv melding "anytime". Skjer det så flyr APCL igjen.
Innlegg av: Q10ps (24.10.17 11:04 ), lest 5101 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Solux - du som har så kontroll!? Var det 2år det tok fra voldsgift ble meldt til APCL ble enige med myndighetene i Gambia forrige gang man stod ovenfor denne situasjonene?
Innlegg av: brumlemann (24.10.17 11:07 ), lest 5076 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Hakk i plata fra hausser yess.
Sannsynligheten for konkurs er større enn sannsynligheten for kursøkning.
Yess - du eier ikke skam i livet. Du er ondskapsfull, hausser mot fakta og bedre vitende og påfører skamløst tap for andre - hvis du har klart å overbevise noen - og dermed forårsaket at de har tapt jævla mye penger.
I tillegg har du en tendens til å hevne deg ved å snakke dritt om aksjer der du tror "baissere" har aksjer, slik at du evt også har medvirket til at enkelte kan ha tapt penger på dine dustete baisse innlegg om disse aksjene.
Innlegg av: Yess (24.10.17 18:12 ), lest 4859 ganger
Ticker: APCL
Endret: 24.10.17 19:13

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Brumle, er du ikke helt våken?
Det er bare å lese informasjon fra apcl samt følge med over tid så ser du at både Senegal og/eller Gambia og/ eller Sierra Leone kan bringe snarlig positivt nytt.
Glem heller ikke at apcl mener de har en sterk sak, har topp advokater og det er heller ikke i Gambias interesser at lisensene blokkeres i lang tid i påvente av en usikker rettsavgjørelse. Apcl har store internasjonale investorer som eiere og som for få mnd siden stilte opp med hele 258 millioner I en emisjon.
Apcl ble børsintodusert til kurs rundt 14, har vært nede såvidt under 1, så over 12 i mai og nå på 1.16. Store svingninger men bare en positiv forlengelse på SOSP så flyr apcl igjen eller betviler du det også?
Risk/reward er meget god etter min mening. Vanskeligere er det ikke. God bedring.
ps - ganske spenstig av brumle å kalle mine kritiske innlegg vedr kursen i SBX fra 0,35 opp til 0,67 og ned til 0,35 for biassing/at folk taper penger. Det kommer snart 1 milliard aksjer til 10 øre på konto til investorer. SBX skal langt ned det er bare å gape opp når emi aksjene kommer på konto.
Innlegg av: Solux (24.10.17 18:44 ), lest 4776 ganger
Ticker: APCL
Endret: 24.10.17 18:48

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Innlegg av: Yess (24.10.17 11:03 ),

"Selvsagt ikke en boring inne 2 mnd, men dersom det kommer en positiv melding så kan det gi et pent utslag på en kurs som er het utbombet nå (I Sierra Leone er APCL i fremskredne samtaler med myndighetene for å formalisere dokumentasjonen for å kunne gå inn i de neste fasene av SL-04 og SL-4A-10-lisensene)"

-SVAR: Såklart en positiv melding kan få opp kursen mye, men nettopp der du tar feil, for det er et rent håp fra din side og er rett å slett lotto - Sierra Leone kan ikke drilles enda, da teknologien ikke er god nok og kan ikke drille så dypt.. Er som å mene noe hypotetisk det du sier, og det som blir så feil å hausse opp.

"Gambia kan fint ordne seg, har du glemt hva som skjedde i 2014? APCL har nå satt noen av de beste advokatene på denne saken og det er helt klart ikke i Gambias interesser at dette trekker ut i årevis. Konkursboet Gambia trenger at oljen pumpes opp fra alle de felt som er mulig, jo raskere jo bedre. Her foregår det nå sikkert forhandlinger via flere kanaler?"

-SVAR: Gambia kan ikke fint ordne seg, denne tonen har du selvfølgelig hatt fra første Reauters meling fra Ceesay. Du hadde det også etter Sanyang sin bekreftelse - og du har det enda i dag... Selv om Gambia for endte gang har sagt nei. Gambia sier de gjerne møter APCL til voldgift. "we are on the right track", "they have not fullfiled their work commitments as agreed".

-SVAR: Videre, så har du helt rett i at APCL vant tilbake sine lisenser i 2013. Og dette er noe jeg personlig er veeeldig opptatt av, da dette er noe som nettopp svekker saken og ståstedet til APCL - ikke styrker det. Gambia som nevnt;

"they have not fullfiled their work commitments as agreed".

Jeg selv spekulerer i en skummel tanke om at APCL og Gambia den gang ble enige om at nå MÅTTE de drille innen 2,5 år ellers ville de ikke bli fornyet. Les nettopp hva Gambia sa ETTER APCL gikk til Arbitration;

"It was agreed if they did not drill the blocks and there was no exploration their licence would not be renewed, and that was the case," he added.

Så nei, og atter nei til alle som tror Gambia vil løse seg innen/før eller under arbitration trail - det er jeg stålsikker på at ikke vil skje. Her mener jeg Gambia står sterkest - også Pace og APCL bekrefter å ikke ha oppfylt kravene. De har også sagt at arbitration IKKE er den ønskelige veien å gå. De har også mistet lisensen i september 2016... Hvorfor har de ikke tatt Gambia til Arbitration før? nettopp fordi de søkte, og håpet på forlengelse med partner i bakhånd. Gambia sa blankt nei - det blir aldri mer tydelig enn dette !!
APCL mener jeg gikk til sak av denne grunn:
1. De har investert mye penger - som de selv nevner
2. De har ikke mottatt terminering, så mener fortsatt de eier den. ergo de mener den ikke er avsluttet.
3. Fortsatt ha/beholde skape tillit fra aksjonærene. Minner her om HOT, og HOT extension.
-----

"Og til sist, Senegal, her kan det komme en positiv melding "anytime". Skjer det så flyr APCL igjen".

-SVAR: skjer det går kursen opp ja, men dette du ikke skjønner. Fordi de må først finne en partner, som var "subject to" extension. Vet APCL skrev nettopp at det ikke lengre var nødvendig - men det skjønner jo alle det er. ROP er blitt gitt vekk til TOTAL, og dette er virkelig ille. Her har de ikke gått til arbitration - merkelig, da denne også gikk ut i 2016. samme som Gambia?? ...
SOSP går ut desember - det er kritisk YESS, du skjønner like godt som meg og alle andre at dette er noe som burde vært i boks før siste dag. Og det har jo APCL prøvd på, men Senegal i mine øyne er nok svært skeptiske. Hvertfall når de nå har gått til arbitration mot sitt bror-land Gambia. Jeg er redd dette ender med Afrika mot APCL. Da er det ikke noe igjen av APCL, og konk er et faktum. Som nevnt tidligere så er heller ikke pengene noe å skryte av.
Et spørsmål det er verdt å stille seg er, hvorfor vil partnere gi vekk 10-30% av lisensen til APCL? APCL tilfører ingen verdi uansett hvordan man vender på det - Petrosen tar også 10%. Så skulle APCL faktisk mot det logiske klare en forlengelse, partner farm-in, så emi, før boring - så ender vi nok bare opp med 18% effektiv andel - som HOT sist forespeilet.
Bare for å vise at denne ikke verdt 10kr aksjen, som mange tror....
----

Innlegg av: Q10ps (24.10.17 11:04 )

"Solux - du som har så kontroll!? Var det 2år det tok fra voldsgift ble meldt til APCL ble enige med myndighetene i Gambia forrige gang man stod ovenfor denne situasjonene?"

SVAR: Nei, derfor jeg mener det blir mye verre denne gangen - som beskrevet over.

--
Til slutt, så vil jeg bare skrive en ting, som burde ha gått opp for oss alle når vi trodde HOT gikk igjennom. Frank Timis har solgt seg ned i selskapet han har nesten "heleid". Han er faktisk ikke likt så godt i Afrika som vi vet - noe som igjen ikke er et + i denne saken. Blitt tatt for korrupsjon har han også. Når 1# eier selger, så bør det gå opp for mange små også.
Innlegg av: Old guy (24.10.17 18:54 ), lest 4748 ganger
Ticker: APCL
Endret: 24.10.17 18:55

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Yess ikke fordi jeg synes solux er bedre, men med al respekt hvor mange gange har du så sagt at denne snart skal fordobbles og at bunden er nået.. siden du købte første gang på 4 er den halveret 3 gang i forhold da den stod i 4.. og hvis man skal se på hele halveringer så er vi næsten på 2.. man burde have lidt flovhed og ydmyghed efter man har taget så grueligt fejl.. ja du vil sikkert bilde mig ind at de gav er på 1.30 som risiko, men det er ikke min pointe.. pointen er at du har været en af de værste til at spå om kursen så måske du skulle begynde at skrive med lidt ydmyghed.

Edit: eller måske stoppe med at skrive om fordobblinger i det heæe taget :-)
Innlegg av: Yess (24.10.17 19:05 ), lest 4723 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Kjøpt på 4?
Kan du dokumentere det våset?
Har skrevet noen ganger at jeg kjøpte 3 ganger på fallet ned på 2 tallet og deretter kjøpt mer 2 ganger på dippen ned nå. Er ikke bekymret for at det gir en god avkastning innen jul.

Solux glemmer også å nevne
- På selskapsnivå understreker APCL at selskapet er godt finansiert, med om lag 14 millioner dollar i kontanter i banken, samt én million dollar i bundne midler, ved utgangen av september.
http://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2017/10/Oppdatering-fra-African-Petroleum
- apcl har invester flere hundre millioner i lisensene. Tror dere virkelig ikke at dette er hensyntatt i avtalene og at advokatene kommer til å kjøre på her?
- verdien av det fremførbare underskuddet
- skulle apcl trenge mer kapital så kjører de i worst case en ny emisjon

Tydelig at biasserne kjører på i håp om å få kursen under kr 1, hvorfor? For å laste opp?
Innlegg av: Solux (24.10.17 19:07 ), lest 4711 ganger
Ticker: APCL
Endret: 24.10.17 19:09

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Fra APCL sin hjemmeside; Hentet nettopp.

SL-03 - Entry into First Exploration Period

"On 2 December 2015 the Company announced that it had entered into the First Extension Period on the SL-03 licence, offshore Sierra Leone. The expiry date of the First Extension Period is 23 April 2017".

"The initial exploration period on the SL-03 licence expired on 23 April 2015 with all obligations being fulfilled, including the acquisition of 2,500km2 3D seismic. In accordance with the requirements of the petroleum licence agreement, 50% of the SL-03 licence area has been relinquished, reducing the licence area from 3,860km2 to 1,930km2".

--
Denne lisensen er jo faktisk utgått i april, og den er tidligere halvert i areale. Altså ingenting overrasker meg lengre når det kommer til dette selskapet. Ikke kontroll på noe.

Her må du hausse voldsomt YESS, for å oversømme APCL selv.
Innlegg av: Solux (24.10.17 19:13 ), lest 4685 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Yess,

Du må øve på å hausse, selv det er du ikke god på.

---

men for å svare henviser jeg til min egen tråd om finacial statement;

Innlegg av: Solux (19.10.17 22:30 ), lest 1414 ganger
Ticker: APCL
APCL - Financial Statement

https://aksjelive.e24.no/african-petroleum-taper-millioner/1504172319574

"African Petroleum taper millioner"
31.08.2017 · Eirik Nysveen

African Petroleum Corporation melder torsdag om et resultat etter skatt på minus 11,6 millioner dollar (90,7 millioner kroner) for første halvår 2017,
Dette er et fall fra 3,7 millioner dollar på plussiden i samme periode i fjor.

Ser vi dette i lys av all annen risiko pr tid, så er faktisk APCL på tynn is og går snart igjennom, noe de egentlig allerede har gjort for min del for lengst. De går altså i dundrende minus og det blir ikke billigere å drive rettsprosesser heller. Jeg kan garantere, at det blir emisjon før noe som helst er avklart på SOSP og A1 og A4. Det er helt naturlig, om du også ser det fra Pace og West sin side, om de skal helgardere seg for tap av lisenser.

Tidligere emisjoner, henter fra 31.08 - sist oppdaterte rapport:

• On 23 January 2017 the Company completed a private placement to raise NOK 26,675,000 (approx. US$ 3.1 million) (before costs) through the issue of 10,670,000 new fully paid ordinary shares at a price of NOK 2.50 per share.

• The Company completed a further private placement on 12 May 2017 to raise NOK 257,687,500 (approx. US$ 30 million) (before costs) through the issue of 33,250,000 new fully paid ordinary shares at a price of NOK 7.75 per share.

Tett mellom slagene, altså januar og mai i år. Viser trang på penger og burnrate er høy i deres situasjon.
---

Hva sier financial statement på samme tid:
($11,6mill) i minus I H1 2017. Da skjønner man at det fort kan bli emisjon, da selskapet blør penger uten inntekt og bare utgifter.

Om vi ser videre på "liablieies", så sier den dette:
$15,3mill.

Så enkelt forklart, så har APCL på datoen 31.08.17;
$16mill i cash
-$15,3mill i gjeld
=+$0.7mill

Brukt -$11,6mill H1 2017 - hvordan blir H2 2017?..

Dette ser lyst ut oppi det hele...
Innlegg av: Yess (24.10.17 19:15 ), lest 4672 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

http://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2017/10/Oppdatering-fra-African-Petroleum

http://www.netfonds.no/quotes/release.php?id=20171016.OBI.20171016S17

http://www.netfonds.no/quotes/release.php?id=20171018.OBI.20171018S38
Innlegg av: Solux (24.10.17 19:19 ), lest 4657 ganger
Ticker: APCL
Endret: 24.10.17 19:22

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Kan ikke se du kom med noen tall som motbeviser det jeg og den finansielle statmenten sier? Den er fra 31.08, og boringen skjedde jo i mai.. så ja naturlig det er ekstra (-), men husk de hadde $10mill i restricted cash nettopp til den boringen på CDI. Så er nok du så må dukke nesen ned i papirene igjen.

Legg gjerne til fakta om at advokater og voldsgift ikke er gratis ;) Og selskaper vil sikre funding frem i tid, ikke her og nå.

Summering APCL:

- Trenger funding innen H1 2018.
- Eier ingen lisenser i 2018.
- CDI 513 (boret tørt hull) (utgår i desember)
- SOSP utgår snarlig (før/innen desember) (ingen avtale eller intensjon foreligger på langt nær)
- Gambia er lost
- ROP er lost
- CDI 509 - lost
- Sierra Leone - freeze

Kommentar: skadeskutt selskap.
Innlegg av: Fluefiskeren (24.10.17 19:29 ), lest 4624 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Sukk!.........
Innlegg av: D_invest (24.10.17 19:35 ), lest 4602 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Det er vel et par nick som har vært heller uheldige gang på gang i denne aksjen :-). Så så, alle kan gjøre feil.
Innlegg av: Carlsen73 (24.10.17 20:36 ), lest 4513 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Hvor billigt forestiller baisserne sig, at de kan købe vores aktier? Mange af os, der stadig håber og "hepper" på aktien, sidder med så store urealiserede tab, at vi lige så godt kan "gå planken ud".
... Og nej! I prøver ikke at redde nogen. Som antydet ovenover så er det for mange af os for sent.
Innlegg av: D_invest (24.10.17 22:01 ), lest 4405 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Det skal være mulig å handle aksjen under 1 kr innen året er omme, i følge glasskula mi.
Innlegg av: brumlemann (24.10.17 23:24 ), lest 4283 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

yess
jeg aner ikke hva du snakker om i innlegget ditt overfor. jfr påstand om sbx. Kjenner ikke en gang selskapet.
For øvrig tror jeg at du er en av de mest uhederlige på HO. Tror ikke på et ord av hva du skriver. Løgner renner ut.

Jeg viser til at Q10ps outet på en måte at jeg hadde aksjer i et selskap, og øyeblikkelig etter det, gikk du ut med totalt usubstansiell baissing av dette selskapet. Du åpnet 2 ganger tråder der du forsøkte å spre frykt og spådde 20 % nedgang.
Ikke at det spiller noen rolle, jeg har hatt gevinst på ca 20 % i dette selskapet
Innlegg av: Old guy (25.10.17 00:31 ), lest 4230 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Dem der ikle køber på 1.10 carlson de kommer nok aldrig til at købe.. hvis man tror på casen er dette jo idiotisk billigt og man skal være en idiot for ikke at købe.. tror bare de fleste som ikke har købt endnu ikke troe på casen og der er selv 10 øre for meget at give..
Innlegg av: Yess (25.10.17 09:06 ), lest 4078 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Brumle.
Tror du har sett for mye på X-files («du tror det ikke før du ser det»). Tror du virkelig at det er så veldig mange her inne som bryr seg om eller har noen interesser i hvilke aksjer du (eller jeg for den saks skyld) evt sitter med. Det er nok både naivt, narsissistisk og rimelig selvsentrert med en slik oppfatning.

Et annet paradoks er at selv biasser du ASCL og skriver så mye dritt du kan om selskapet her inne («helt uten egen interesser») og er samtidig positivt til den/de aksjer du sitter med mens andre som har en annen oppfatning enn deg er noen tullinger og ikke skjønner sitt eget best for det er det kun du som gjør. Selvinnsikt er som kjent en vanskelig øvelse.
Selv er jeg rimelig sikker på at når mitt APCL regnskap gjøres opp (senest 31.12.17) så er det med en meget pen gevinst.
Innlegg av: Solux (25.10.17 09:18 ), lest 4029 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

APCL er ikke idiotisk billig. Altså aksjen har jo ikke fred rundt seg på noen måte - altså de har ikke en avtale, en lisens eller en ting som er bra/safe. Alle lisenser utgår i desember. De har 1 stor voldgift på gang og de har ingen av sine myndigheter på et stadie jeg vil kategorisere "normalt" engang. De er ikke likt i Afrika, sikker ei blandt partnerene også.

Er jo en grunn den kan handles så billig - ikke akkurat penger på gata, så den må du dra lengre ut på landet med.


Innlegg av: rischioso (25.10.17 09:19 ), lest 4054 ganger
Ticker: APCL
Endret: 25.10.17 09:22

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI


Solux, Brumle, D_inv mfl

la oss si oss enige i at dere har rett og at alt går til helv om ikke lenge..., da er vel dere fornøyde og det er vel ikke noe mer å snakke om når det gjelder dette caset.

Hvis det så er noen som alikevel og på tross av deres spådommer og visjoner velger å ta et bet om at det vil kunne komme en oppgang før alt går til helv... så får jo de takke seg selv (meg selv inkludert) siden dere nå har fortalt disse hva som kommer til å skje sikkert 100 ganger opp i mente...

Det har vel da ingen hensikt å fortsette med og fortelle at dette går til helv nå når vi alle er enige om at det blir slik...??...;)
Innlegg av: brumlemann (25.10.17 09:39 ), lest 3956 ganger
Ticker: APCL

RE^2: APCL — Ny artikkel i AI

min interesse for aksjen startet da jeg så manipulative halvkriminelle ting som skjedde i denne aksjen og deretter inngikk jeg et veddemål om kursutivklingen - så jeg har en viss interesse for denne aksjen. Jeg er fornøyd om jeg vinner veddemålet.
Skriver ikke positivt om aksjer jeg har og hausser av prinsipp aldri mine aksjer Yess.
Innlegg av: Jokkur (25.10.17 09:55 ), lest 3934 ganger
Ticker: APCL
Endret: 25.10.17 09:58

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

La oss håpe at du får boostet egoet ditt ytterligere i løpet av året da.. :)
"Jeg spådde aksjekursen korrekt den gangen"
"Jeg så for meg at dette kom til å skje"
"Jeg har mistanke om kriminelle gjerninger"

Men jeg ser litt hvor du kommer fra. Jeg har gjettet kjønn på ufødte barn 5 ganger med 100% track-record, til tross for at resultatet var helt utenfor min kontroll. Morsom følelse.
Du kan nesten kalle meg baby-kjønn-ekspert.
Innlegg av: kveithau (25.10.17 10:10 ), lest 3878 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Risch!
Hold kjeft! Er vel ingen som møter seg så mye i døra som deg selv, jamfør kritikken mot de som gjentar det negative!!
Innlegg av: Old guy (25.10.17 10:19 ), lest 3844 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Solux i din iver for at baisse denne tror jeg du glemmer at læse indlæggene som bliver postet.. den er IDIOTISK billig hvis man tror på casen betyder - at man tror enten sosp eller A1/A4 løser sig, hvilket jeg ikke tror og derfor ville selv 10 øre være for dyrt at give for en som mig.. bare fordi man er negativ/positiv til en aktie behøver man ikke være blind eller fornægtende solox!!
Innlegg av: _IOX50_ (25.10.17 10:21 ), lest 3839 ganger
Ticker: APCL
Endret: 25.10.17 10:23

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI


Rt

0.96 (7 aksjer)
SWN dump !

edit
Rett opp igjen til 1.05
Innlegg av: blochster (25.10.17 10:22 ), lest 3832 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Under 1 krone, mærkeligt det tog SÅ lang tid

Tillykke til vendekåben Ris som IGEN gik på et smæl ;-)
Innlegg av: Solux (25.10.17 10:26 ), lest 3784 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Er bare snakk om tid før ballongen går tom for luft, dette er en aksje som ikke har verdi - og er priset langt over hva som burde.

Har værnet om dette lenge nå. På tide å innse fakta.
Innlegg av: kenn123 (25.10.17 10:28 ), lest 3775 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Iox50:

Vuderer du inngang? nej.....
Innlegg av: rufus01 (25.10.17 10:42 ), lest 3704 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Enn sålenge så klarer den såvidt og holde seg over krona. Men det kommer ikke til og vare lenge. Her gjelder det og redde stumpene!
Innlegg av: _IOX50_ (25.10.17 10:44 ), lest 3688 ganger
Ticker: APCL
Endret: 25.10.17 10:48

RE^2: APCL — Ny artikkel i AI

Hei, kenn123

Nei, jeg tørr inta.
Dessutan så får jag inte lov å låna på denne;)

Ps
Solgte store deler av de korte Qecene i dag over 5,- og under.
Håppas å få nogle av dom tebaka på 4.80ish
Innlegg av: Redz (25.10.17 10:47 ), lest 3658 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Brumlemann, hva med et nytt veddemål/avtale?
Jeg sender deg 2 stk "sjampis", som du så pent kaller det, for at du aldri skriver på en apcl-tråd igjen? :)
Det er jo, som du sier, den eneste interessen du har i apcl, å vinne 1 "sjampis" fra q10ps.
Innlegg av: Fluefiskeren (25.10.17 10:58 ), lest 3613 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

På selskapets hjemmeside står det fortsatt at de er representert ved African Oil Week

Kan vi stole på eller er det Paretokonferansen en gang til når det gjelder å fjerne det tro.
Innlegg av: Old guy (25.10.17 11:32 ), lest 3536 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

FF hvad hælder du mest til? :D
Innlegg av: Fluefiskeren (25.10.17 11:41 ), lest 3529 ganger
Ticker: APCL
Endret: 25.10.17 11:49

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Old Guy

Tenker du på hvor jeg har mest aksjer?


EDIT. Først nå forstod jeg hva du mente. Er litt treg. Jeg tror de er på konferansen siden de ikke fjernet den samtidig med Paretokonferansen. De skal ikke holde innlegg, men det blir vel mer å knytte og vedlikeholde forbindelser.

Men er langtfra sikker på at de er der.
Innlegg av: ManUnited (25.10.17 12:08 ), lest 3430 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Under krona i løpet av dagen, fortsatt er det noen som har trua! Ta APCL med i aftenbønnen, det kan muligens hjelpe!!!
Innlegg av: Kvasi (25.10.17 12:56 ), lest 3330 ganger
Ticker: APCL
Endret: 25.10.17 12:59

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

« ...
Tom Stevenson, investment director at Fidelity, said: "Market timing is notoriously difficult because doing it successfully means going against our natural instincts. The most successful contrarian investors are able to reverse the emotions that guide our behaviour in the rest of our lives." ...». Ingen vet hva som faktisk foregår - men det er mange gode resonnementer på HO. — Går den til konk-prising 50 øre, eller dobling på nyheter? Eller forblir den på krona så lenge intet skjer? Noe skjer uansett alltid til slutt i aksjer. Det er det som er moroa. — Håper uansett ikke folk tar beslutninger på basis av mine eller andres innlegg på HO. Jeg solgte Noreco for tidlig fordi jeg anså alt håp å være ute. Det skulle jeg aldri ha gjort. Kan godt være jeg burde solgt alt i Apcl (kjøpte på 2-3, og solgte på 7- 9), i stedet for bare kraftig nedsalg. Har igjen 80 k. Bare tiden vil vise hva som er lurt. — Når det gjelder dette caset synes jeg det er ganske utdebattert, men fint at folk orker å skrive mer, selvsagt.
Innlegg av: Solux (25.10.17 13:06 ), lest 3267 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Fin innlegg dette K,

"The most successful contrarian investors are able to reverse the emotions".
- Dette er jo litt av grunnen til at folk er i aksjen, det er følelsen, tro og håpet om at et lyn skal slå ned fra klar himmel. At ting nettopp skal endre seg mot sin sansynelighet. Litt som lotto.

De beste investorene, ref Buffet. Er ikke i lotto aksjer, han ser fakta og har ikke flaks.
Innlegg av: Kvasi (25.10.17 13:14 ), lest 3225 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

... eller kjøpe mer ...når en føler noe går rett i dass. Apropos Noreco.
Innlegg av: D_invest (25.10.17 14:14 ), lest 3080 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

"""
Innlegg av: D_invest (24.10.17 13:18 ), lest 228 ganger
Ticker: APCL
RE^1: APCL - Fafa Sanyang on Arbitration Case
Ser ut som at neste dykk nedover er nært forestående. Hvor langt ned kommer vi denne gangen?

"""

Rene spåmannen, gitt!
Innlegg av: Jokkur (25.10.17 14:23 ), lest 3035 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Du også D! Så bra. Vi er fullspekket av spåmenn her!

Husk dette innlegget for meg, slik at jeg kan sitere det for deg neste år, når jeg har rett...

Kursen snur og går oppover innen Februar 2018. Jokkur selger i Juni, med sekssifret profitt.
Innlegg av: Redz (25.10.17 14:23 ), lest 3025 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Skal si du er flink, D_invest. Hvilke andre verdipapirer sitter du i? Hvor går veien videre i APCL?
Innlegg av: D_invest (25.10.17 14:28 ), lest 2991 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Jeg holder kortene tett til brøstet, men kan røpe at en del ligger i madrassen!
Innlegg av: utkant (25.10.17 15:19 ), lest 2881 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

For de som er interesserte så kan det være lurt å søke litt på "arbitration" og "lost licences" og litt sånt på google og lese seg opp på hva som er normalt i forhold til slike saker.

Etter å ha skjønt at det ikke er spesielt enkelt å operere i et land som har en gal diktator som blokkerer et selskaps utviklingsmuligheter så tror jeg dette blir plankekjøring og at Gambia må bite i det sure eplet.

Det er faktisk litt interessant at Erin får to forlengelser mens APCL ikke får det... Slike ting spiller faktisk en veldig stor rolle da man ikke kan forfordele et firma mens et annet firma ikke blir tilgodesett.

Det blir interessant fremover...
Innlegg av: Kronn (25.10.17 15:23 ), lest 2864 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Erin har resultater og vise til, Apcl har derimot ikke vert like heldige
Innlegg av: utkant (25.10.17 15:27 ), lest 2840 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Jaha, og hvilke resultater er det Erin har som APCL ikke har?

Begge har utført 3D seismikk og har/hadde boreklar partner...

Hvilke andre resultater er det Erin har som APCL ikke har? Farmout? APCL har/hadde nemlig det også klart... De var jo til og med nede sammen med partner og hilste på presidenten og viste frem boreplanene...
Innlegg av: Kvasi (25.10.17 15:33 ), lest 2804 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

I voldgift er det avtalen som gjelder og hvordan den er oppfylt, og om parter er behandlet likt. Resultatet av driften tror jeg neppe har noe å si, men her kan jeg ta feil. Ingen av oss på HO vet hva som står i avtalene, ei heller om partene de facto har hatt mulighet til å oppfylle vilkårene. Og det gjelder begge parter. Dette må domstolen avveie. Resultatet er derfor usikkert. Av disse grunner er voldgift noe alle selskaper i det lengste vil unngå, som forklart i andre tråder.
Innlegg av: Fluefiskeren (25.10.17 15:44 ), lest 2765 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Deepwater deals

http://www.offshoreenergytoday.com/ihs-markit-lack-of-deepwater-asset-inventory-challenges-operators-who-seek-ma-deals/
Innlegg av: Kronn (25.10.17 15:45 ), lest 2765 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Eg tenker da på at Apcl bortsett fra en tørr brønn tidligere i år, samt ett ikke komersielt funne for noen pr tilbake, så har ikke Apcl evnet og skape aksjonærverdier, erin med sine 9 lisenser i 4 forskjellige land, med produksjon og stadig leting, har en bedre trackrecord og vise til.
Det trenger jo ikke å bety noe, men en ting er som er like viktig som eierskap og penger, er evnen til og utføre og utvikle, der har Apcl etter mitt skjønn feilet
Innlegg av: Kvasi (25.10.17 15:58 ), lest 2718 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

FF : takk for interessant artikkel. Kanskje ikke uten grunn at Elfenbenkysten dukket opp igjen vs Apcl. Jeg, og mange, trodde nok at det eventyret var over. For Senegal og Gambia står mye på spill. De har neppe god tid. Tar lang tid å få olja på dekk. «... Massive recent discoveries in offshore Africa and the Middle East make this region most likely to attract offshore M&A activity in the next few years. Africa accounts for 26 percent, or $4.7 billion, of global deepwater assets on the market, IHS Markit said. ...»
Innlegg av: D_invest (25.10.17 15:59 ), lest 2709 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Helt enig med Kronn. Dessuten, utgiftene APCL har hatt på A1 og A4 har jo ikke gått til å utvikle lisensene, men havnet i lomma på sleske middelaldrende menn i full bespoke i London.
Innlegg av: Warom (25.10.17 16:03 ), lest 2694 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

D_invest;

Regner med du har full call på hva du sier her ;)

Innlegg av: D_invest (25.10.17 15:59 ), lest 5 ganger
Ticker: APCL
RE^1: APCL — Ny artikkel i AI
Helt enig med Kronn. Dessuten, utgiftene APCL har hatt på A1 og A4 har jo ikke gått til å utvikle lisensene, men havnet i lomma på sleske middelaldrende menn i full bespoke i London.
Innlegg av: Kvasi (25.10.17 16:05 ), lest 2682 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

D: Har du funnet dette ut ved å lese årsrapporter og regnskap, eller har du andre kilder? Antyder du svindel.
Innlegg av: D_invest (25.10.17 16:34 ), lest 2614 ganger
Ticker: APCL
Endret: 25.10.17 16:35

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Hvor mange av de 64M USD som APCL har brukt har gått til seismikk for eksempel?

Hvor mange millioner gikk ikke i lomma på Buried Hill, advokater, konsulenter osv? De store beløpene har gått dit, ikke inn i Gambias økonomi eller til seismikk o.l.
Innlegg av: Warom (25.10.17 16:58 ), lest 2556 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Det vet jeg absolutt ingen ting om, og derfor uttaler jeg meg heller ikke om det i ordelag som evnt kan misforstås ;)
Innlegg av: D_invest (25.10.17 17:07 ), lest 2522 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Svaret på spørsmålet finner man delvis i årsrapportene, for de som leser dem.
Innlegg av: Warom (25.10.17 17:14 ), lest 2497 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

D;
Nå oppfattet ikke jeg det innlegget jeg kopierte inn som ett spørsmål, mer at du stadfestet noe.

I neste innlegg er det ett spørsmål, og du har helt rett, det meste finner man nok i årsrapporten som jeg da regner med du har lest godt siden du er så påståelig i innlegget før.
Innlegg av: utkant (25.10.17 18:31 ), lest 2381 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Bare så det er sagt.

Track record på andre lisenser som et selskap har absolutt NULL betydning i forhold til arbitration.

Det faktum at Erin har flere lisenser og funn og produksjon har null betydning.

Det som det vil sees på er hvor de var i utviklingsfasen av lisensene og se om det er forskjellsbehandling her. Erin hadde partner og fikk forlengelse. APCL hadde partner og fikk ikke forlengelse. Det er forskjellsbehandling som det synger etter og det blir garantert et punkt som dommerne vil vektlegge.

De vil nok også vektlegge det faktum at APCL har slitt veldig på grunn av en ustabil diktator som har fengslet folk i oljedepartementet, noe som har gjort det umulig å komme i havn for APCL.

Det er UMULIG å spå utfallet her, men jeg skjønner veldig godt at APCL mener de har en god sak.
Innlegg av: D_invest (25.10.17 18:34 ), lest 2389 ganger
Ticker: APCL
Endret: 25.10.17 18:42

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Erin hadde en partner i FAR.
Lisensen deres hadde heller ikke utløpt.


fra Erins årsrapport 2015:

"""In May 2015, the term of the initial exploration period for both blocks A2 and A5 was extended by two years through December 2018,
following an amendment agreement (the "Gambia Licenses Amendment") entered into with The Republic of The Gambia. As of
December 31, 2015, the remaining contractual obligations, as amended pursuant to the Gambia Licenses Amendment for both blocks,
is for the Company to (i) complete the processing and interpretation of approximately 1,600 square kilometers of 3-D seismic data that
was acquired in September 2015 and (ii) drill one exploration well on either block A2 or A5 and evaluate the drilling results. As
consideration for the Gambia Licenses Amendment, the Company agreed to (i) pay a $1.0 million extension fee, (ii) provide a full
well guarantee on either block at such time that the Company enters into a farm-in agreement with a partner, and (iii) pay the annual contractual Training and Resources Expenses into a Government of Gambia bank account in The Gambia
"""APCL derimot hadde aldri noen partner, og lisensen var utløpt i sept 16'. De betalte aldri noen extension fee som vi er klar over i allefall, og har heller ikke gått inn med noen well-guarantee.
Innlegg av: Fluefiskeren (25.10.17 18:48 ), lest 2344 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

D-invest

Erin hadde ikke FAR som partner i mai 2015, og det er da normalt heller ikke noe krav for å få lisensforlengelse.
Innlegg av: D_invest (25.10.17 18:51 ), lest 2333 ganger
Ticker: APCL
Endret: 25.10.17 18:58

RE^2: APCL — Ny artikkel i AI

Nei, men lisensen deres var ikke utløpt når de farmet ut i våres. APCL sin utløp som kjent i 2016.

Poenget er at jeg mener Erin-FAR var i en helt annet situasjon enn APCL, derfor er det ikke så rart at utfallet ble forskjellig.


Når man leser utsnittet fra årsrapporten jeg limet inn i forrige innlegg, så er det kanskje ikke helt usannsynlig at APCL kunne spart seg for mye trøbbel ved å inngå noe liknende som ERIN gjorde med Gambiske myndigheter i 2015. Men APCL hadde jo ikke penger på den tiden.
Innlegg av: Fluefiskeren (25.10.17 18:57 ), lest 2322 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

D-invesr

Det er jeg enig i. Det viser også at man ikke kan legge all skyld på den tidligere presidenten.
Innlegg av: Solux (25.10.17 18:59 ), lest 2307 ganger
Ticker: APCL
Endret: 25.10.17 19:06

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Utkant,

"Det er UMULIG å spå utfallet her, men jeg skjønner veldig godt at APCL mener de har en god sak."

Hadde vært fryktelig spent på å høre hvorfor du mener dette?? Nå har du endelig sjansen til å vise at du ikke bare snakker tull og tøys - for du har aldri noen objektive innlegg. Alt er bare bastante meninger og ingen ting som backer opp hva du påstår.

--
Har svart deg og Yess over før på hvorfor APCL taper lisensene mener jeg. Men enkelt svar denne gangen;

Objektive:

- Vunnet dem tilbake en gang før. Fortsatt ikke klart det dem lovet sist.
- Har ikke overholdt sine avtalte lisenskrav som avtalt mellom partene.
- Gambia gikk ut i 2016, hvorfor gikk dem ikke tidligere til arbitration?
- Er det mulig når APCL vant tilbake lisensene i 2013 at de fikk en "last chance to show" ultimatum?

--
Subjektive;

- At APCL ikke gikk til arbitration i 2016 iGambia, når lisensen utgikk? Jo dette er så tydelig at de "erkjenner" å ikke ha dem lengre, da de var klar over dette var "expiry date", og håpet å få lisensene forlenget med partner i ryggen ref. HOT avtalen.
- De har mistet lisensen i Senegal, ROP. Her har de heller ikke gått til arbitration, selv om den er overtatt av TOTAL. Erkjenner det samme her spør du meg, men prøver å tvinge seg inn på SOSP.
- Afrika misliker APCL slik de holder på
- Ingen track record
- Ingen trygget, ref cash, inntekt etc
- Ingen lisenser som de eier etter 1.01.18.

Bare for å legge til så viser jo dette et enormt problem for APCL, bare at de ikke har oppfylt lisenskravene på lisensene sine. Blir liksom ikke klarere enn dette da. er en grunn for at APCL ref Pace er så gira på constructive dialoge.. Han er desperat. Skrev det til og med i Arbitration PM (det syntes jeg var overraskende og veldig mykt - istedenfor hardt)

Uansett Gambia arbitration eller ikke. Største problemet til APCL er jo nettopp at de ikke har andre lisenser å skape verdi på. Pr 1. januar 2018 - så finnes det jo ikke annet enn luft. Og det er jo slik du priser et selskap om dagen - muligheten på å lykkes frem i tid. Denne tiden APCL går inn i nå er riktig og oppriktig kalt "mørketiden". De er faktisk på vei til å gå konk.
Innlegg av: Hektar (25.10.17 20:33 ), lest 2150 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Det er interessant å lese hva som foregår i denne tickeren, samt hvordan seriøse innlegg blir oppfattet.

Alt som er fullstendig faktabasert, men negativt, er usann "baissing" for enkelte. Dersom det er positivt, først da er det fakta. Skjønner ikke denne oppførselen. Når jeg er interessert i en aksje vil jeg se nærme på begge sider av saken og akkurat her er det klart og tydelig at Solux sitter i riktig hjørne. Smarte investorer er ikke med på konkurs, det er stort sett lykkejegere som nektet å høre og kjører seg fullstendig fast. Hvor mange har nå snittet ned og snittet og snittet ned fra langt oppe på 7? Vondt å tenke på.

Helt enig i at Yess er håpløs, han hopper rundt i flere med ekstremt polariserende synspunkter som gjerne endrer seg dag til dag. Forferdelig oppførsel.

Når det gjelder APCL så sa jeg tidlig når dette rotet startet at dersom Gambia sier en ting og APCL en annen, så er det Gambia sier som gjelder. Nå inntil en rettskraftig avgjørelse blir tatt. Folk nektet da og var sikker på at dette skulle APCL knuse uten problem. Da var vel kursen 3 eller 4 så vidt jeg husker.

Vil si takk til Solux for seriøse og gode innlegg. For de investorer som tar seg bryet med å se begge sider av saken så tror jeg de fleste holder seg godt unna. Dette er ikke lotto eller bingo, dette er russisk rulett. Med kuler i 5 av 6 kamre.
Innlegg av: Carlsen73 (25.10.17 20:40 ), lest 2115 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Det er muligvis rigtigt Hektar.
Men vi er nogle, der sidder med så store urealiserede tab, at vi må satse på det "tomme kammer".
Denne aktie er før vendt fra næsten ingenting til endda ret høje kurser.
Innlegg av: D_invest (25.10.17 20:45 ), lest 2107 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Det er selvfølgelig riktig at ting KAN snu, dersom de klarer å bli enig med Gambia/Senegal. Men jeg tror mange har en litt for overdreven tro på at ting skal snu i morra. Det er ikke sannsynlig at "alt" ordner seg i løpet av kort tid. Her vil ting skje gradvis.
Innlegg av: Hektar (25.10.17 20:47 ), lest 2100 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Er klar over det Carlsen, men realiteten i denne aksjen er nå langt mer prekær enn det noen gang har vært, det er ikke å komme unna. At det i hele tatt er mulig at dette ordner seg på så måte at APCL overlever har jeg vanskelig for å se... Ikke bare pga problemene de står overfor her og nå, men om de skulle gå videre andre steder også. Hvilken myndighet er det som vil engasjere dette selskapet nå?

Hvor mange år har de drevet på med ulike lisenser uten å ha gjort en døyt ut av det? Overlevd på lettlurte aksjonærer i emisjoner? Er paralleler å trekke mellom andre på Oslo Børs som operer på samme måte. Man kan lure på om å tjene penger noen gang har vært hensikten? Eller hente feite lønninger gjennom emiglade og lettlurte norske (og danske) investorer?
Innlegg av: Carlsen73 (25.10.17 20:48 ), lest 2106 ganger
Ticker: APCL
Endret: 25.10.17 20:49

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Der er også forskel på graden af optisme D_invest.
Nogle forestiller sig en nærmest prompte raket-korrektion tilbage til kurser omkring de 12.
Personligt vil jeg være lettet, hvis vi ser 2,50 inden jul.
Innlegg av: nad.oslo (25.10.17 22:23 ), lest 1971 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Glad jeg tok tapet i July og kom meg vekk fra denne dritten av en aksje, hvor jeg tapte 5 sifret.

Glad jeg investerte alt på Fred Olsen og det tapet er dekket med pluss i dag.

At folk enda sitter og håper på denne aksjen skal fly igjen, med lure ledelse .

Finn Dere aksje som har fått mye juling og ta igjen tapet der, enn å sitte med et selskap som ikke har noe inntekt eller tall som man kan forholde seg til, kun tomme ord.
Innlegg av: utkant (25.10.17 22:36 ), lest 1949 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Gambia har ikke fulgt standard prosedyre i forhold til kansellering av kontrakt.
Gambia har skadet aksjonærer av APCL ved å via media komme med taushetsbelagt informasjon.
Gambia har ikke gitt selskapet mulighet til å utføre cure.
Gambia har vært styrt av en diktator hvor mange embedsmenn ble fengslet, og hvor det sannsynligvis var umulig å få kommet til en løsning tidligere.

APCL har hatt partner klar før fristen for lisensene gikk ut.
APCL har ikke snakket via media.
APCL har fulgt standard prosedyre.

Nå er det riktig at APCL ikke har klart å fått bore en brønn, men det spørs hva som er den egentlig grunnen til dette. Vanskelig å bore når man står klar med partner og ikke får svar hos Gambiske myndigheter fordi alle er fengslet. Men det er klart at her har det nok skjedd noe som vi ikke har fått tilgang til.

Hva vet vi egentlig om kommunikasjonen som har vært med Gambiske myndigheter. Hvis selskapet har hatt gjentagende kontakt og fått initielle bekreftelser på at en forlengelse ikke skulle være noe problem så sliter Gambia maksimalt. Jeg tror ikke problemet her har vært APCL. Jeg er rimelig sikker på at problemet har vært Gambia.

Det skal bli veldig spennende å se hva som skjer her!
Innlegg av: utkant (25.10.17 22:38 ), lest 1942 ganger
Ticker: APCL

RE^2: APCL — Ny artikkel i AI

Faktisk har Gambia vært såpass ille ute nå i forhold til APCL at hvis de taper saken så kan man som aksjonær i APCL saksøke Gambia for eventuelt tap man har måttet ta på grunn av deres media-tull.

Jeg har selv et rimelig stort tap på grunn av Gambia og jeg ser frem til resultatet av arbitration saken før jeg vurderer hva jeg gjør i forhold til Gambia!
Innlegg av: brumlemann (25.10.17 22:44 ), lest 1901 ganger
Ticker: APCL

RE^3: APCL — Ny artikkel i AI

nå fikk jeg en god latter utkant. Du snakker om et selskap som har påført aksjonærene et tap på 4,8 milliarder kr har ført aksjonærene bak lyset flere ganger og misligholdt kontraktene overfor Gambia, og du snakker om å vurdere (saksøke) Gambia??? Erre mulig?? :-D
Innlegg av: D_invest (25.10.17 22:39 ), lest 1934 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Saksøke Gambia? Lykke til.
Innlegg av: nad.oslo (25.10.17 22:44 ), lest 1909 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Dummeste jeg har lest på lenge.

Du mener Gambia er problemet?
Apcl som er problemet.

Hvorfor møtte ikke Fafa da apcl var der med denne partner i mai? Da jeg ringte og snakket med S. West CFO sa han vel jeg vet ikke hvorfor han ikke møtte oss, Fafa hadde andre møter og var opptatt så vi møtte "folk på president huset. Så spurte jeg , hvorfor ble dere ikke igjen for å møte han med partner når dere var der en hel uke? ingen svar. men utsette med 6 uker for HOT det kunne apcl. Har dere enda ikke forstått tegninga?
Etter den gang så har de aldri besvart telefoner haha for de har ingen svar å gi, spill med ord.

Gambia ga dem samme svar hele tiden, It's over hvorfor formidlet ikke Apcl det? da tok Gambia ordet og formidlet det via reuters hvilket viste seg å være det endelige pr. dags dato.

Vel det koster ikke dyrt å reise til Gambia, mye billigere enn å ta store tap på denne dritten
Innlegg av: Josik (25.10.17 22:53 ), lest 1883 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Kanskje er det på tide å ta tapet og forsøke å hente det inn igjen i det som kan bli den neste raketten innen energimyggen på Oslo Børs?

http://www.malcysblog.com/2017/10/oil-price-victoria-oil-gas-wentworth-resources-finally/

Innlegg av: nad.oslo (25.10.17 23:01 ), lest 1848 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Hvorfor gå inn i små aksjer som usikre og farlige?

Det går fint an å gjøre det med store gode selskaper. Fred Olsen var på kr. 9 da jeg kjøpte i August. I dag over dobling :).

Du har for eksempel. Solstad Farstad meget lavt priset. Idex er lavt. eller vent på aksjer som faller litt, mener børsen har gått mye senere tid. Archer begynner å kommer ned på et fint inngang.

Man så jo next biometrix falle lenge mot et nivå på under kr. 40 som ble meget interessant den har gjort 43% på få dager.

Tenk litt folkens dette er selskaper som omsetter noe mer enn luft som apcl.
Innlegg av: Kaizers (25.10.17 23:02 ), lest 1858 ganger
Ticker: APCL
Endret: 25.10.17 23:15

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Tjen inn tapene dere har ved å kjøpe Wre-me mens vi er på all time low.

Pang stiger den fra 32 øre til 2-3kr!

Selskap: WR Entertainment
Ticker: wre-me

PS: kjøp kun om du setter deg inn i selskapet og
Har lyst til å ta høy risiko! :)
Innlegg av: Hektar (25.10.17 23:05 ), lest 1835 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Herregud, ha nå litt skam. Nå anbefaler dere andre å ta tapet og forsøker å lure de inn i andre aksjer så dere selv skal tjene på oppgang? Skammelige folk, en blanding av maur og mark.
Innlegg av: Josik (25.10.17 23:12 ), lest 1811 ganger
Ticker: APCL

RE^2: APCL — Ny artikkel i AI

Drit i det.

Jeg la bare ut en fersk link. Om noen blir lurt så er det i så fall han som har skrevet artikkelen sin skyld og ikke min. Og det var godt ment.

Om en aksje skulle stige på grunn av økende interesse så vil vel alle tjene på det eller hva?


Innlegg av: D_invest (25.10.17 23:14 ), lest 1790 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

"Om en aksje skulle stige på grunn av økende interesse så vil vel alle tjene på det eller hva?
"

Pyramidespill altså?
Innlegg av: nad.oslo (25.10.17 23:17 ), lest 1786 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Hectar hva er du skriker om moral preken, prat denne til meglere som anbefaler aksjer dagen lang, går alle de inn? NEI

Du og dine aksjer da Funcom, WR entertainment, Apcl, hold deg der du. Da gjør du i alle fall folk en bjørne tjenste med ide.

Folk for selv bestemme.

Men mitt tips Total får avtalen fra Gambia.
Innlegg av: Hektar (25.10.17 23:40 ), lest 1748 ganger
Ticker: APCL
Endret: 25.10.17 23:47

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Mine portefølje er i hovedsak like store deler av NAS/NOFI/FUNCOM. Jeg eier ikke APCL i det hele tatt, har ikke eid siden jeg solgte 26. juli. Til kurs 4,04.

WRE-ME har jeg totalt investert hele 5000 kr på snitt mellom 30 og 40 øre. Det er bare gøy å være med litt, men anbefaler ingen å kjøpe den.

Redigering: Nå er det ikke jeg som sitter her som en patetisk bamsemums og bønnfaller andre om å kjøpe aksjene jeg er interessert i. Klarer du ikke tjene penger på børsen uten å trygle desperat får du heller kjøpe deg fond der noen med peiling kan styre pengene dine for deg. Kanskje noe å tenke over nav.oslo.
Innlegg av: Solux (26.10.17 00:05 ), lest 1703 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Hektar - Takk vil jeg bare si, og er oppriktig enig med deg i det du skriver. Jeg har helt samme syn som deg i denne situasjonen. Jeg skriver om aksjen som har påkostet meg så dype tap at jeg ikke klarer å slippe den og andre dette har påkostet. At jeg ser noen som prøver å redde skinnet sitt med å flå andre - ja da skriver jeg gjerne - Og det gratis.

Carlsen,

Jeg forstår hva du mener. Men en ting du må lære eller innse, er at markedet er ikke som menneskelig følelser. Så bare fordi at du har "gitt opp" eller at tapet har blitt så stort at du ikke bryr deg mer, forundrer jeg meg. Hadde du solgt igår, ville du hatt 8% mer penger på konto. Hadde du solgt for 2 dager siden, ville du hatt ca 13% mer. Det er som Arne Fredly sier; Det er enkelt å kjøpe en aksje, men det er vanskelig å selge den. Samme sier Spetalen - aldri gift deg med en aksje. Det forholdet skal aldr leve livet ut. Så opp til deg, men å sitte å blø er ikke rett.

Utkant,

Gidder ikke svare deg for du er jo håpløs på caset og som skriver her på HO. Men kan rette deg litt.
- Gambia har ikke skyld i at APCL ikke har fått til boring på 5års lisenstid og mer..
- Gambia har et annet syn enn APCL og dernest også du (aksjonærene). For dem har APCL ikke noen lisens. Media er ikke noe galt da. APCL smekker det jo ut på Børsen - Media er vel myndighetene sin børs!?
- APCL har IKKE hatt partner før fristen gikk ut - den gikk ut i 2016..

Du er jo rett å slett subjektiv, blind og uklok. Er ikke mer jeg kan si.

Til alle, Så kan man jo gjerne stille seg spørsmålet; hvor mye er APCL verdt 13 desember? Når de ikke eier noen lisenser, har en arbitration pågående og Opererer kun i Afrika hvor de er upopulære?
Det er da man skjønner at dagens pris er på rene lott kuponger om at noe som ser bekmørkt ut, skal bli solskinn.
Innlegg av: birgersk (26.10.17 00:13 ), lest 1686 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

tomme tønner ramler mest!
Innlegg av: _IOX50_ (26.10.17 04:16 ), lest 1620 ganger
Ticker: APCL
Endret: 26.10.17 04:17

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI


Håper noe positivt skjer her snart så noen av mine venner fra IOX kommer seg hel skinnet gjennom dette sirkuset og tilbake hvor de hører hjemme.

klaesp
helloween
liverbirds
Marve, PranX osv.


Det er i Iox dere skal være i nå, ikke her og der.

Skjerp dere;)

Takk
Innlegg av: _IOX50_ (26.10.17 04:23 ), lest 1624 ganger
Ticker: APCL
Endret: 26.10.17 04:29

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Ris regner en med er ute av Iox nå og all in her?

Vel, hvem vet

Sitter pt i sydlige strøk og venter på Cor6 update. Gjort ferdig en svær IOX-terrasse i fjell hjemmet så rett på Gardermoen for videre hygge.

Klokken hjemme er?

Kos dere.

Som sagt håber dere kommer dere ut i pluss her alle gamle Ioxere og over tilbake der før det smeller opp over 8,-

Gamle 80 øre.

Innlegg av: meerik (26.10.17 06:34 ), lest 1579 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Mange har lidd store tap i denne aksjen, har de ikke hørt om stopp loss? Går mann blidt inn i denne aksjen uten å ha en plan på hvor man må sette grensen for evt. tap? Å handle i denne type aksjer er som å hoppe ut av fly på 1000 meters høyde, man gjør ikke det uten fallskjerm....
Innlegg av: _IOX50_ (26.10.17 07:32 ), lest 1527 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI


Helt seriøst

Undertegnede er ikke klin kokkos

Fikk fullstendig bakoversveis den dagen TIMIS fyren startet salget. Da tømmet en selvsagt resten. Det andre gikk ut fordi en følte det på kroppen . Fin gevinst osv.

Har nu stasjonert meg i en bungalow.

Ønsker dere til lykke.


Europe - The Final Countdown

https://youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw


Innlegg av: kenn123 (26.10.17 07:39 ), lest 1534 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

IOX50:

God morgon!

Har du varit vaken igen? Du är i utlandet? Vad skjer där då?
Innlegg av: _IOX50_ (26.10.17 07:48 ), lest 1502 ganger
Ticker: APCL
Endret: 26.10.17 07:53

RE^2: APCL — Ny artikkel i AI


Hei, kenn123

God morgen Sverige som Noreg.

Nei. Inte hela tiden. Er på ferie^jobb/ COR6 Anna tidsone enn dej osv.

PS:

Lyrics:

(ten, nine, eight, seven, six, five, four, three, two, one)

We're leaving together,
But still it's farewell.
And maybe we'll come back
To earth, who can tell?
I guess there is no one to blame
We're leaving ground (leaving ground)
Will things ever be the same again?

It's the final countdown.
The final countdown
Innlegg av: rischioso (26.10.17 09:00 ), lest 1384 ganger
Ticker: APCL
Endret: 26.10.17 09:43

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI


IOX50

RE - Ris regner en med er ute av Iox nå og all in her?

Vel, hvem vet

* Jeg er fortsatt med for fullt i IOX.

Og har økt her som jeg sa jeg skulle hvis den duppet under krona og det gjorde den jo et lite øyeblikk...;)

Men det meste er vel blitt diskutert opp i mente begge plasser så nå er det bare ventetid.

Noterer meg også at oivindl glimrer med sitt fravær - mannen som frontet viktigheten av rett kildereferanse må ha tatt ferie for her er det masse å ta tak i og det mer enn noen gang...;)

"utkant" er vel en av de få på denne tråden som har delt noe av verdi - det meste av det andre er jo ikke annet enn trådfyll uten substans overhodet og det inviterer jo ikke til gode diskusjoner noe som fører til at interessen for å diskutere caset dør ut - i alle fall her på HO.

Innlegg av: Chrysler300C (26.10.17 09:42 ), lest 1301 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

fikk du fylt på med 7 aksjer under krona da eller ??
Innlegg av: Yess (26.10.17 20:00 ), lest 685 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Biasserene jobber koordinert her inne for å spre frykt. Flere av nickene skriver nesten utelukkende negativt om kun en aksje -APCL.

Hvorfor tror dere?
Ønsker de en billig inngang?

Tenk tankene at et par "brødhuer" enes om å peise på med negativitet om en aksje. Hva får en da?

Dagens lille opptur er bare en liten forsmak på hva en kan vente seg i apcl innen maks 2 mnd. En klokkeklar mangedoblinskandidat.
Innlegg av: Redz (26.10.17 11:52 ), lest 943 ganger
Ticker: APCL
Endret: 26.10.17 11:54

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Solux,
"Folk sitter å taper penger hver dag her nå, deg selv inkludert. Så oppfør deg."
Snakk om å møte seg selv i døren. Vi er drittlei deg også, så jeg, og alle andre, hadde satt STOR pris på om du ikke satte dine føtter innom APCL-trådene igjen. Du holdt deg unna i noen måneder, noe som var en befrielse!
Du har ikke aksjer i selskapet, ifølge deg selv, men allikevel sitter du, og andre, og diskuterer og snakker ned selskapet 24/7. Enten så har dere en agenda om å få billigere aksjer, eller så er dere bare totalt tilbakestående. For enkelte, så velger jeg å tro på sistnevnte. Faen for en gjeng.
Innlegg av: Warom (26.10.17 11:53 ), lest 935 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

For de som er spesielt int i hvem og hvor mye som ble handlet på laveste i går.

http://goi.nf/?ibkxxodsgdpl

Ingen store volumer under 1,04 i går(som er VWAP så langt i dag).

Litt større volumer på de laveste kursene i dag.

http://goi.nf/?ibkxxodsgdpl

NON og DNM står for ca 86% av nettosalget i dag.

Innlegg av: oivindl (26.10.17 12:27 ), lest 878 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Rischioso,- "Noterer meg også at oivindl glimrer med sitt fravær - mannen som frontet viktigheten av rett kildereferanse må ha tatt ferie for her er det masse å ta tak i og det mer enn noen gang...;)"

Ikke mer enn noen gang, nei. Du har kun tre innlegg de siste to dagene, så nå går det bra:-)

Du skrev også en gang at jeg ikke visste hva jeg begikk meg ut på, når jeg skulle følge med deg. Da forstår du vel at jeg heller ikke kan følge med alle andre?

Men nå har du jo også vært flink til å latterliggjøre dine egne innlegg, så må si du går meg litt i næringen.

Innlegg av: Dusty fog (26.10.17 12:48 ), lest 843 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Hei

Påstand mot påstand gjennom medier, hvor informasjon I det minste er tvilsom og "styrt".

Vi vet ingenting, vi trur og håper.

Hadde jeg ikke hatt aksjer her I apcl hadde jeg ikke fulgt med I denne diskusjonen.

For tiden er jeg I minus, så JEG håper at apcl har såpass rett at kursen går opp .

Samtidig undrer jeg fryktelig hvorfor noen som påstår at de ikke har noen intensjoner enn å hjelpe, skriver gang på gang her inne.

Det blir for dumt.

Med risiko for å tape alt så er jeg villig til å stå løpet ut, for jeg trur apcl ledelsen har et ørlite håp om å få til en slags ordning med myndighetene.
Mvh
Øystein Bjønnes
Innlegg av: JanV (26.10.17 10:16 ), lest 1197 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Risch den fortjente du. Du later som om du er en kløpper på aksjer og når du er så dum å hevde å ha kjøpt under 1 krone som bevis på hvor flink du er, og det ble omsatt hele 7 aksjer så fortjener du faktisk å få et sleivspark på det. Videre er det mye mer sannsynlig det var et robot kjøp og ikke deg, så nå er du faktisk ganske patetisk. Du skrev godt når du var kritisk for da skrev du logisk. Når du forsøker å bli «positiv» og selge caset blir det nesten ikke fakta og logikk, men drømmer og selvskryt som etter alle solemerker er bløff.
Innlegg av: Solux (26.10.17 10:27 ), lest 1172 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

R,

Folk er lei av deg. Kan du ikke bare slappe av og være konkret - alle vet du er en svindler. Er du positiv får du lov til det - men kom men noe nyttig. Folk sitter å taper penger hver dag her nå, deg selv inkludert. Så oppfør deg.
Innlegg av: JanV (26.10.17 10:28 ), lest 1161 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Vel, det kommer fra mannen som bløffer om å ha kjøpt 7 aksjer under en krone så. Det er virkelig «nivå» over den karen. Hvilket bidrag til forumet! NOT
Innlegg av: rufus01 (26.10.17 10:34 ), lest 1137 ganger
Ticker: APCL
Endret: 26.10.17 10:35

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Rischioso
Nå er det bare å sitte klar med kjøpsknappen. Det tar nok ikke så lang tid før den kommer under krona. Hvorfor kjøpe aksjer i ett "talentløst" selskap som biotec, når det finnes selskaper som APCL. Her er det bare og kjøpe med begge hender!!. Ha en flott handledag!
Innlegg av: Fluefiskeren (26.10.17 10:48 ), lest 1128 ganger
Ticker: APCL
Endret: 26.10.17 10:56

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Multiklient seismikk skal skytes i Elfenbenskysten. CI-513 er med.

http://www.offshoreenergytoday.com/cgg-in-ivory-coast-survey/


EDIT
Var litt rask der. Dette gjelder grunt vann samt onshore. Dypvann kommer senere.

Beklager feilen.

Forøvrig tror jeg at Elfenbenskysten kan bli selskapets halmstrå.
Innlegg av: Bene (26.10.17 10:54 ), lest 1087 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

På vei til 1.5?

P.S det var jeg som kjøpte 7 aksjer til 0.96... Og resten på 1.01 tidligere i dag
Innlegg av: Bene (26.10.17 10:58 ), lest 1068 ganger
Ticker: APCL
Endret: 26.10.17 10:59

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

1.5 innom neste uke... It will be epic
Innlegg av: Fluefiskeren (26.10.17 11:45 ), lest 982 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL — Ny artikkel i AI

Det hadde vært bedre om du innrømmet blemma, Rich.

Dette må du tåle at blir kommentert.
Innlegg av: rischioso (26.10.17 09:45 ), lest 1319 ganger
Ticker: APCL
Endret: 26.10.17 11:53

RE^2: APCL — Ny artikkel i AI


Her har vi et godt eksempel på nivået - er det rart at de fleste som har noe å bidra med ikke tar seg bryet med å dele her...??...

EDIT - nå har vel ikke jeg skrevet noen plass at jeg kjøpte under krona - jeg skrev at jeg skulle handle når og hvis kursen duppet under krona noe den gjorde et kort øyeblikk.

Jeg handlet både på 1,010 og 1,000 og så lenge kjøpsordren min på 1 blank gikk inn så faller den gjerne også under - noe den gjorde...

Det er det som er forskjellen på de som lykkes og de som aldri lykkes med noe - hvorvidt man er detaljorientert.

Detaljer er små, men betydelige - ja det er gjerne de i det store og det hele som betyr noe. Hvis man ikke er detaljorientert så forstår man ikke det man leser som nissegjengen er et tydelig bevis på når de sier at jeg har sagt at jeg handlet under 1nok...

Det samme gjelder caset, mye god info som foreligger, men det kreves at man forstår detaljene og ikke minst klarer og se disse i sammenheng.

Kos dere nå mens dere kan og slå på stortromma for dette kursnivået varer ikke evig i motsetning til tompratet som ingen ende har...

Tråden er for øvrig full, men det er jo også en detalj som man må få med seg for å kunne forstå akkurat det.

Ser frem til den neste nissetråden som blir etablert - siden det stort sett er krakknisser som er aktive så er det heller ikke annet enn krakktomprat å forvente...

For en nissegjeng...:)
Innlegg av: brumlemann (26.10.17 11:52 ), lest 973 ganger
Ticker: APCL
Endret: 26.10.17 11:56

RE^3: APCL — Ny artikkel i AI

nisse boy
er ikke helt sikker på at forskjellen melldom de som lykkes og de som ikke lykkes er evnen til å se detaljer. Hvis det er det du mente.

Historisk vil jeg påstå at de som lykkes har evnen til å se helheten og se ting i et større perspektiv. Mens folk som henger seg opp i detaljer ofte ikke evner å se hele bildet.
Nå ville jeg ikke skryte voldsomt av å ha lykkes når du satser på en aksje som faller og faller og etter alt å dømme kommer til å falle videre.
Innlegg av: rischioso (26.10.17 18:43 ), lest 767 ganger
Ticker: APCL

RE^4: APCL — Ny artikkel i AI


bamse boy,

dine innlegg inneholder alltid "er ikke helt sikker" - foreslår derfor at du stopper der for det forteller jo at resten er bare oppspinn...