Regler og informasjon
Forumet på Hegnar Online er i hovedsak et forum for meningsytringer og diskusjoner rundt økonomiske emner og problemstillinger.

HegnarOnline forhåndsredigerer ikke innleggene jfr. Vær Varsom Plakatens punkt 4.17. HegnarOnline gjør derfor oppmerksom på, og bekjentgjør med dette at, redaksjonen har valgt å ikke forhåndsredigere de digitale meningsutvekslingene. Moderatorer på HegnarOnline fjerner innlegg som er i strid med dette reglementet, norsk lov og god presseskikk så fort det blir oppdaget.

Meningsutvekslinger og diskusjoner på forumet blir ikke forhåndsredigert, men vi sletter de innlegg som ikke er i tråd norsk lov eller reglementet så fort vi kan, når vi oppdager dette eller blir gjort oppmerksom på det. Vi har lagt til rette for at det skal være lett å underette oss om innlegg som er i strid med norsk lov og reglementet for bruken av forumet. Ved å klikke på det røde forbudsskiltet i høyre hjørne på hvert innlegg er det lett å varsle oss om overtramp.

Forumet er ikke et redaksjonelt forum og medarbeidere i HegnarOnline deltar ikke i diskusjoner på forumet.

 • De som deltar forplikter seg til å overholde reglene på forumet og pålegg fra admin. og eksempelvis ikke komme med injurierende uttalelser, løgn og falske beskyldninger.
 • De som deltar i diskusjoner på forumet forplikter seg til å overholde norske lover og regler.
 • Hver og en som starter diskusjoner og/eller deltar i diskusjoner ved å legge inn synspunkter og meninger, står selv ansvarlig for dette.

Følgende er ikke tillatt:

 • Gjentatt innlegg med samme innhold, "spamming", eller andre forsøk på å ødelegge debattene og forumet.
 • Trakassering av meddebattanter.
 • Skrive, laste opp, linke til eller på annen måte publisere noe som kan medføre straffeansvar.
 • Ærekrenkelser, rasistisk innlegg, truende innlegg, pornografisk innlegg eller annet i strid med norsk lov.
 • Innlegg som bevisst sprer usannheter.
 • Forsøk på kursmanipulasjon i henhold til verdipapirhandleslovens adferdsregler i kapittel 2. Logginformasjon overleveres Kredittilsynet. Straffebestemmelsene for denne typen lovbrudd finnes i § 14-3
 • Å legge inn artikler som er publisert i andre medier. Det som er tillatt er å sitere korte utdrag, men da med tydelig referanse til hvor dette har vært publisert.

Brukere som ønsker å være anonyme lar brukernavn og passord være blanke ved registrering av innlegg. Hvis du ønsker å bruke et alias for gjest fyller du inn dette i feltet for brukernavn og lar feltet for passord være blankt. Du kan imidlertid ikke bruke et alias som er likt brukernavnet til en registrert bruker. Administrators innlegg vises med oransje skrift og registrerte brukere vises i bold.

Følgende begrensninger er foreløpig satt:

 • Bruker kan registreres med login navn, navn, email og ønsket passord.
 • Brukere som ønsker å være anonyme lar brukernavn og passord feltene være blanke.
 • Registrerte brukere autentiseres med login navn og passord før innlegg aksepteres.
 • Ingen vedlegg tillatt.

Forumet er ikke kommersielt rettet. Det er derfor ikke tillatt med innlegg som inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, eller verve medlemmer til andre organisasjoner.

Forklaring tall i parenteser og braketter.
[] angir antall innlegg under toppinnlegget.
() angir antall ganger innlegget er lest.

Det er ikke mulig å delta i diskusjonen uten at man først har bekreftet å ha lest og forstått reglementet for bruken av HegnarOnline Børsforum, og vil overholdet dette.

Tips om overtramp og andre kommentarer til forumet sendes forumadministrator.