Det nye forumet finner du her

Tilbake til: Farma og medisin
Innlegg av: focuss (18.03.18 19:01 ), lest 2036 ganger
Ticker: PHO

PHO- Hva gjør Photocure i USA nå?

BLC Cysview fikk sin FDA approval for surveillanse i Februar og legger opp til USA lansering i Juni.

Det jeg håper og tror er situasjonen nå er at Photocure og Karl Storz samarbeider og samordner sin hær av selgere i USA, oppsøker sykehus og beslutningstagere. Gjerne i samarbeid med BCAN som er pasientenes interesseorganisasjon og som Photocure er sponsor av.

De informerer om at de som skal ha leveranse fra lanseringen skjer i Juni må ta opp bestilling nå. Etter ett visst antall bestillinger er tatt må de andre regne med noen måneders leveringstid. Sykehus og beslutningstagere skjønner at skal de hevde seg i konkurransen fremover gjelder det å være tidlig ute. "Fastleger" henviser kun pasienter til sykehus med BLC Cysview. De som er trege i avtrekkeren blir akterutseilt. De næreste ukene nå må salgsorganisasjonene jobbe i høygir.

For at selgerne virkelig skal gni det inn regner jeg med at de bringer med seg presentasjon av hovedkonklusjonene fra Fase 3 studiet, referanser til guidlines og resultat fra brukerundersøkelse. Sykehus direktørene ser bare for seg alle søksmålene som kan komme dersom de ikke bruker denne teknologien.

En ansvarlig sykehus direktør vil forstå at skal de ha noen fremtid i USA`s fjerde største kreft marked så er det ingen vei utenom BLC/ Cysview.

Dersom Hestdal og Karl Storz ikke riktig vet hva de skal gjøre så er det gratis å lese HO. Men det vet de helt sikkert. De har jo ansatt folk som kan dette.