Det nye forumet finner du her

Tilbake til: Farma og medisin
Innlegg av: Hugoil (05.03.18 21:36 ), lest 15047 ganger
Ticker: NANO
Endret: 22.03.18 15:16

NANO: stoppetPERFEKT påBUNNi bestparallell TR.KANAL fra ATH

Den andre tråden http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2426395
har blitt full, så fortsetter her:
--

https://imgur.com/a/XVBzf
- BULL DOJI STAR på støtte
- legg merke til den hvite fallende trenkanalen siden desember hvor dojien nå er i bunn også på dette gulvet. Så dette punktet er en PUNCH-POINT felles for bunnen av 3 ulike trendkanler, samt den horisontale støttelinjen fra høsten 2016.
- se også de to >nederste< hvite bunnlinjene i RSI. Av disse to, så går den øverste tilbake til krakkdagene høsten 2015 - mens den under går fra bunnen i desember. BEGGE disse to bunnlinjene gir nå støtte for kursen.

Det var takter i dag, men kursen vendte ned utover dagen. Men det var første dag med vending og vi fikk også etabkert KJØPSSIGNAL BULL DOJI STAR i dagchartet - med altså en doji på punch-støtten.

Børsene vendte opp i dag som antatt og morgendagen ligger også an til å bli god. Egentlig var NANO litt uheldig med timingen ift. oljekursen. OSEBX antisiperte oppgang, men den kom ikke før litt etter stengetid. Så NANO rakk ikke å reagere opp fra bunnen i et:

spekKJØPSIGNAL 2dagersDOBBEL BUNN med halslinje 63,5 og KURSMÅL 65,5.
--
Denne handlingen utenom børs på nå i alt ca 1mill aksjer som har pågått hver dag siden patentdagen 17. januar må ha noe med FF sine reduksjoner og DNM sine endringer. Først økte DNM mye i jan/feb og nå reduserer de mye. Hedging av terminkontrakter sier de, men jeg tror på salg til en større industriell investor. Her får FF justert seg litt og NANO får inn noen som kan bidra. vinn-vinn
(supporterende argumentasjon BP SHORT: http://forum.hegnar.no/post.asp?id=21572861)

Hele tiden mens utenom børs handelen har pågått, så har den synlige shorten blitt redusert.