Det nye forumet finner du her

Tilbake til: Olje og energi
Innlegg av: slowhand (06.09.17 00:57 ), lest 1219 ganger
Ticker: IOX

RE^1: IOX - AEN vs. CNE vs. afgørelse på IOX aktier

Vi får kanskje se om vi får noen indikasjoner de kommende dagene om hvem sin teori som kan stemme best. Endrer dagens melding noe angående Canacol's salg? Eller dukker det opp en avtale mellom Andes og Canacol? Blir det stillingskrig eller selger Canacol seg ut uten å ofre Andes en tanke?
Men hvorfor har Canacol fortsatt en mann i styret, og hva vet vi om de nye styremedlemmene, er det plukket av Canacol siden Andes skulle ut?
Med en mann i styret må de melde hvert bidige salg de foretar, er det det de vil? Lager de ikke vel mye styr i et selskap de på død og liv vil ut av?
Begynte dette allerede med Alejandro Jotayan som forlot både IOX og Andes? Hvorfor gikk han, ble han sparket eller var IOX hans baby og han gikk i forbannelse da Mercuria kom på banen?
SLS går nok med på det meste så lenge de nå tjener penger på Vikingo, finner noen spor på at de satset stort på IOX som et være eller ikke være. Virker som de muligens var på konkursens rand.
Og så har vi PAS, dersom Canacol skulle helt ut ved hjelp av PAS hadde vel de fleste ventet et standard opplegg fra den kanten. Først noen fantastiske analyser mens de pumper ut, men neida, de begynte å selge i det stille på gode nyheter før det kom en melding at PAS var engasjert "to explore strategic alternatives with respect to its share position in Interoil".
Mulig det blir å koke suppe på en spiker og at bokaj70 får rett, men det er mye her som ikke ser ut som tilfeldigheter.