Det nye forumet finner du her

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte. E-post adressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.

E-post adressen er ikke gyldig. Vennligst legg inn på nytt.

KommentarE-post adresse:
Innlegg av: rischioso (23.05.18 12:28 ), lest 1075 ganger
Ticker: ELE
Endret: 23.05.18 12:40

RE^1: ELE - Kursutviklingen mm (5)


Una - min forum venn...

RE - God morgen Richi-boy. Sovet godt?

* Man skal ikke sove bort sommernatten sies det så da blir det gjerne ikke så mye søvn her hvor det er sommer hele året slik vi definerer sommer...:)

RE - Dårlig gjort å dra seg så langt utpå dagen mens vi trenger alle mann på dekket!

* Du ser jo ut til å ha greid deg fint uten min hjelp - du kom deg jo til og med helskinnet ut av SBX med en omtenksom emisjon advarsel til de andre på veien ut døra...

RE - Snart er Timis ute av bildet og kursen er ikke gått ned mer i APCL. Kun noen få mill aksjer igjen å selge og da blir det vel rakettfart på den aksjen.

* SNART? Da bør du ta frem kalkulatoren for det er jo knapt omsetning - Sarella har nå fortsatt mellom 5-6m aksjer igjen der, men for all del det kan gå raskt når dumpingen først starter - det så vi fjor når Henderson Group dempet og kursen gikk i fra 5 til 2 på minutter...

RE - Kan du ikke jobbe litt med saken så vi får litt mer fordelaktig pris fra Timis på de siste aksjene!?

* Den jobben klarer nok APCL caset fint alene, billigere gjennom lavere kurs - MEN ikke så helt sikker på om det betyr mer fordelaktig spesielt når vi snakker om APCL caset slik det fremstår i dag...;)