Det nye forumet finner du her

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte. E-post adressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.

E-post adressen er ikke gyldig. Vennligst legg inn på nytt.

KommentarE-post adresse:
Innlegg av: AttOgFram (16.05.18 15:14 ), lest 1541 ganger
Ticker: APCL

RE^1: APCL - Egentlig mye nytt - historien vil nok gjenta seg

Warom,

hvis man leser det som blir meldt og ikke bare mellom linjene, sa altså APCL at de skulle forhandle i 3 måneder før de eventuelt starter voldgiftsprosessen. Som du sier, vi vet ikke om det var den 18 Januar som var starten på disse tre månedene eller om det var tidligere, men vi vet at den er på overtid nå.

Det normale ville da ha vært at etter de 3 månedene var passert at de enten meldte at vi fortsatt forhandler videre, at vi har blitt enige, eller at vi går til voldgift.

Det blir litt meningsløst når de selv melder om frister, og så ikke opplyser om hva som skjer etter at fristen har passert. Som du sier, nå har det jo (den 18 Mai) minst gått en måned over. Samme hva status er, om det blir en utsettelse, en enighet eller start på en voldgiftsprosess så er det jo materielle nyheter.