Det nye forumet finner du her

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte. E-post adressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.

E-post adressen er ikke gyldig. Vennligst legg inn på nytt.

KommentarE-post adresse:
Innlegg av: tuja (06.04.18 08:41 ), lest 1297 ganger
Ticker: OSEBX

RE^1: HS-formasjon under utvikling på OSE, del II

Trumps toll-skremsel sender Dow futures rett ned
2 timer siden · Hans Henrik Torgersen
Dow Jones Industrial Average futures falt hele 450 poeng, eller omtrent 2 prosent, umiddelbart etter at Donald Trump publiserte ønske om å ilegge ytterligere 100 milliarder dollar i påslag på tollen på varer fra Kina, natt til fredag.
Etter noen timer har futures-markedet tatt seg noe inn, og klokken 06.30 ligger Dow Jones futures på minus 282 poeng, eller 1,15 prosent.
For S&P futures er situasjonen et fall på 0,98 prosent, eller 26,25 poeng. Nasdaq futures er ned 1,08 prosent, 71,5 poeng.
Ifølge Marketwatch kom forslaget fra Trump om å finne tollinntekter på ytterligere 100 milliarder dollar etter at Kina la på 50 milliarder i toll som et svar på USAs påslag på 50 milliarder.
Hvis Kina skulle svare på samme måte som sist, så vil de effektivt nulle ut all amerikansk eksport til Kina. I fjor var det tallet på 138 milliarder dollar.
Utspillet kom veldig kort tid etter at det ble klart at Kina klager inn USA for Verdens handelsorganisasjon (WTO).