Det nye forumet finner du her

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte. E-post adressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.

E-post adressen er ikke gyldig. Vennligst legg inn på nytt.

KommentarE-post adresse:
Innlegg av: - Havfruen - (16.12.17 00:52 ), lest 1119 ganger

RE^1: Døde dager etter overraskelsesbesøk hos Robert Aschberg

Om ikke Mossad, så kanskje 'svensk etterretning' induserer "hjerteinfarkt" på unge slanke mennesker? Det er en ikke ukjent drapsmetode. Her knyttes Aschbergs aktiviteter opp mot svensk etterretning i 2015:

"DØMT FOR VOLD: Dagbladets intervjuobjekt er den kjente venstreekstremisten Martin Fredriksson (Politibilde). Han er blant annet dømt for grov vold, samt har vært siktet for mordbrann. Nå rehabiliteres han av Dagbladet.

Av Redaksjonen · februar 9, 2015 · Kilde: Dagbladet

Dagbladet er kjent for å være en venstreorientert avis med journalister som benytter seg av voldelige venstreekstremister og eks-terrorister som kilder og intervjuobjekter.

I går skrev Frieord.no om hvordan den svenske avisen Expressen gjennom den venstreekstreme nettverket "Researchgruppen" hadde hacket seg ulovlig inn i debattprogrammet Disqus og hengt ut mennesker med navn og bilde som hadde skrevet nettkommentarer man anså var rasistiske.
Det førte til at den 45 år gamle småbarnsfaren Mattias Philipson tok sitt eget liv denne uken.

I dag intervjuer Dagbladet lederen for den samme Researchgruppen og får den til å fremstå som en gruppe med gode motiver.
Norske medier og Dagbladets seriøsitet og kildebruk er noe som kan diskuteres. Ikke sjelden ser man mennesker som eks-terroristen og alarmisten Lars Gule, venstreekstremisten og voldsutøveren Tor Bach eller som i dag, den voldsdømte venstreekstremisten Martin Fredriksson bli brukt som eksperter eller kilder.

35 år gamle Fredriksson skal ifølge Dagbladet lede en «granskningsgruppe» som går etter personer som har oppført seg ufint på nett. ...

Martin Fredriksson er en av grunnleggerne av det politisk voldsnettverket Antifascistisk Aksjon, forkortet AFA.
Gruppen er en av flere det svenske sikkerhetspolitiet har på en liste over terrorgrupper i Sverige.
I mange år har det venstreekstreme nettverket ulovlig overvåket, forfulgt og registrert personer. Ikke sjelden utøver de vold som virkemiddel.

Etter hvert som AFA ekspanderte startet Fredriksson «Researchgruppen», en slags etterretningsorganisasjon, hvor man skulle registrere og overvåke sine politiske meningsmotstandere.

Etter å ha løpt fra seg med jernrør og slåsshansker på gaten skal Fredriksson ha blitt ansatt av den kjente TV-personligheten og mangemillionæren Robert Aschberg og hans private medie-imperium i 2008.

Her skulle Fredriksson få tilgang til alle de ressursene han trengte for å spore opp mennesker som ønsket å beholde anonymiteten på nettet. Et av hovedmålene var å få tak i alle de som skrev rasistiske og fremmedfiendtlige innlegg på diverse nettforum.

Ifølge det Aschberg-eide firmaet Piscatus sin hjemmeside så sitter de på en enorm database, med alle domstolsavsigelser i rettssystemet i Sverige, samt all offentlig informasjon som blant annet finnes i tingretter, kriminalomsorgen og forliksrådet, for å nevne noe. De har også personinformasjon fra skoleverket, kommuner og sosialkontoret.
– Du kan overvåke søkeord, person- eller organisasjonsnummer, samt myndigheter, kan man lese på deres hjemmeside. Det hele skulle blant annet brukes til TV-programmet «Trolljegerne«.

Robert Aschberg er heller ikke noen ukjent figur i det venstreekstreme miljøet i Sverige og står blant annet bak magasinet Expo. Aschberg var også aktiv medlem av Sveriges Kommunistisk Parti (SKP)."

https://www.frieord.no/utenriks/dagbladet-bruker-voldsdomt-venstreekstremist-som-serios-kilde/

Går det relasjoner inn til vårt eget hjemlige Askeladden og APs nettroll, tro? Der Sotah en gang i tiden regjerte med sin "milde" stil - helt til han sprekker og viser sitt sanne ansikt - en mann jeg ikke ville møtt alene en mørk kveld.