Det nye forumet finner du her

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte. E-post adressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.

E-post adressen er ikke gyldig. Vennligst legg inn på nytt.

KommentarE-post adresse:
Innlegg av: Hektar (20.11.17 20:45 ), lest 1084 ganger
Ticker: HUGO

RE^1: HUGO: Ny emisjon!

Hehe =) Med kartoffelmos?

Men er det bingo så er det bingo. Kanskje et av de slår skikkelig an? Altså hvem vet. Etter hva de har klart å levere så langt så tviler nå jeg men rarere ting har skjedd.

Hvem som gikk med emisjon til minimum 100k euro derimot det... Huff. Tror ikke det var så mange frivillige akkurat. For insidekjøp er det jo greit, enten deltar du i emisjonen og får tilbake pengene som lønn (og ganske sikkert latterlige, heftige bonuser om noe skulle gå bra) eller så mister du jobb og hus og kone og barn og venner og banken tar bilen din og banker deg opp. De andre er vel så begravd i det her allerede at de rett og slett må delta for å unngå å tape hvert øre de har lagt inn.

Når det gjelder insidekjøp - Dette er totalt risikofritt OG de får "gratis" aksjer. Om butikken går dukken, hva tror dere krisefondet på 22 MNOK skal brukes til? Nettopp, dere gjettet riktig. Det går til ansatte som var med på emisjon så de får tilbake kronasjene sine.