Det nye forumet finner du her

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte. E-post adressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.

E-post adressen er ikke gyldig. Vennligst legg inn på nytt.

KommentarE-post adresse:
Innlegg av: Korsar (12.10.17 08:29 ), lest 6784 ganger
Ticker: AXA
Endret: 12.10.17 08:39

AXA: Veien til Q3 den 1. nov - ting ser bra ut

Vi fikk en lang AXA-tråd som nå er full. Prøver en ny tråd for å kunne debattere utviklingen fram mot Q3 den 1. nov.

Status nå: Vi er inne i pen stigningsfase siden forrige uke, helt i tråd med tekniske indikatorer. Ingen negative overraskelser så langt altså.

Dagens tekniske bilde: Aksjen ser ut til å kunne dra seg noen øre opp videre i dag også, uten at det er klart om det vil holde hele dagen. Men den korte trenden er opp.

Tiden fram til Q3: Det er ikke haussing å anta at aksjen vil dra seg over 3 fram til Q1 om drøye 14 dager. Men framover her har vi ikke klare tekniske signaler å hente, siden vi snart er oppe i "ukjent teknisk lende", dvs. har lite historiske data å balansere mot. Vi må derfor prøve å framskrive det vi vet om driften så langt i år, og hva vi har fått vite om innhandlet "vekst- og profittmateriale".
Mitt kursmål fram til Q3 er forsøksvis 3,10.

Støtte- og motstand:
Aksjen dannet en motstand oppover rundt ca. 3,05 mellom de to tidligere toppene på ca. 3,10. Over dette er det naturlig nok da fritt leide.
Sterkeste støtte nedover finner vi som tidligere nevnt i sjiktet 2,85-2,90, litt avhengig av analysemåte (siden aksjen har vandret så mye i det sjiktet i det siste).

Oppsummert:
AXA er fremdeles et av mine sikreste longkort. Aksjen kan også bli en interessant tradeaksje framover pga. bra volum og trolig økende volatilitet. Det ene drar det andre her.